Επισκέπτης
Μήπως ο Ρασπούτιν εκεί πάνω μπέρδεψε τα τροπάρια και τα συναξάρια και νόμισε ότι αναστήθηκε η Κασσιανή;το χειροτερο χουφτωμα που εχω φαει ..τοχω φαει απο παπα...
Μήπως ο Ρασπούτιν εκεί πάνω μπέρδεψε τα τροπάρια και τα συναξάρια και νόμισε ότι αναστήθηκε η Κασσιανή;το χειροτερο χουφτωμα που εχω φαει ..τοχω φαει απο παπα...
τυπισσα σου αρεσε που σου χουφτουσε το κωλαρι ο παπας ?? εγω πιστευω θα καυλωσες λιγακι.. οπως και καθε αλλη γυναικα, ηταν το χερι του θεου !!!
o ρέψας λέγεται θόδωρος αν θυμάμαι καλά και μικρός πήγαινε και στα καμπ μπασκετ του ροδόπουλουΠαρομοια γραφικη φιγουρα-θρυλος της πολης ειναι και ο
1. ξέρω κοπέλα που τον αναγνώρισεκαραφωτοσοπ για 5χρονους. Αμα δειτε το προφιλ της φοιτητριας θα καταλαβετε. Οχι οτι οι παπαδες δεν κανουν τετοια. Αλλωστε αμα την παρενοχλουσε θα ουρλιαζε μεσα στο λεωφορειο
εγω και τις δυο φωτο τις ειδα απο το ιδιο ατομο. Και σιγουρα δεν τα χει καθολου καλα με την εκκλησια απ οτι τηην κοβω1. ξέρω κοπέλα που τον αναγνώρισε
2. τη δευτερη φωτογραφία που λες την πόσταρε άλλη
3. για πες μου τι περίεργο βλέπεις εσύ στο προφίλ της φοιτήτριας
(φιλικά πάντα μην αρχίσουμε τα μαλώματα)
1. ξέρω κοπέλα που τον αναγνώρισε
2. τη δευτερη φωτογραφία που λες την πόσταρε άλλη
3. για πες μου τι περίεργο βλέπεις εσύ στο προφίλ της φοιτήτριας
(φιλικά πάντα μην αρχίσουμε τα μαλώματα)
ειναι σε δημοσιο χωρο τυπε. δηλαδη αν ο καθενας τον πεταει εξω και αρχιζει να τον παιζει φανταζεσαι τι εχει να γινει.Σιγά την παρθένα που σοκαριστηκε από το καυλι του Παππά . Δηλαδή είναι έγκλημα το γυμνό ; τίποτα πιο φυσικό
ειναι σε δημοσιο χωρο τυπε. δηλαδη αν ο καθενας τον πεταει εξω και αρχιζει να τον παιζει φανταζεσαι τι εχει να γινει.
μακάρι , ποιο είναι το κακό;ειναι σε δημοσιο χωρο τυπε. δηλαδη αν ο καθενας τον πεταει εξω και αρχιζει να τον παιζει φανταζεσαι τι εχει να γινει.
μακάρι , ποιο είναι το κακό;
εμενα τυπε μου αρεσει να τον βγαζω εξω στο σαλονι του μπορδελου και να τον παιζω μεχρι να ερθει η κοπελα μπορει να τυχει να με δεις καμμια φορα
1. ξέρω κοπέλα που τον αναγνώρισε
τυπε και αμα χυσει μεσα στο τρολεϊ που θα πανε τα φλοκια ?
ειναι σε δημοσιο χωρο τυπε. δηλαδη αν ο καθενας τον πεταει εξω και αρχιζει να τον παιζει φανταζεσαι τι εχει να γινει.