You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξουαλικά Ψέματα !!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amjik
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 27
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Πόσα της είχες δώσει?εμενα μου χε πει μια οτι το καυλι μου ειναι" γιγαντιαιων διαστασεων"
edit:Εγώ στις 3 πιο πρόσφατες που μου το είπαν είχα δώσει από 100 ευρώ
House.....το καβλί σου είναι ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ (επισυνάπτω αριθμό καταθετικού λογαριασμού).
Κατά τα άλλα - ολόσωστος ο διαχωρισμός αρσενικού/άντρα (κυκλοφορούν και gay που είναι Άντρες....να μη συζητήσω για ''άντρες'' τίγκα στο κόμπλεξ). Κάτι σαν να ξεχωρίζεις τη λέξη Φίλος από το ''είναι φίλος μου''(δίνουμε χαζά φιλάκια στη μέση του δρόμου γιατί ήπιαμε 5 ουίσκι παραδίπλα στα μπουζούκια πριν 4 μήνες).
Κατά τα άλλα - ολόσωστος ο διαχωρισμός αρσενικού/άντρα (κυκλοφορούν και gay που είναι Άντρες....να μη συζητήσω για ''άντρες'' τίγκα στο κόμπλεξ). Κάτι σαν να ξεχωρίζεις τη λέξη Φίλος από το ''είναι φίλος μου''(δίνουμε χαζά φιλάκια στη μέση του δρόμου γιατί ήπιαμε 5 ουίσκι παραδίπλα στα μπουζούκια πριν 4 μήνες).
Επισκέπτης
Αν ποτέ έρθω αντιμέτωπη με μικρή πούτσα σίγουρα "με πιάνει πονοκέφαλος,ζαλάδα,ξαφνική περίοδος" και αποχαιρετώ με ελαφρά.
nwdas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ειναι που μυριζεις την εμπειρη και καλη πουτσα απο χιλιομετρα νουμεροΑν ποτέ [glow=red,2,300]έρθω αντιμέτωπη[/glow] με μικρή πούτσα σίγουρα "με πιάνει πονοκέφαλος,ζαλάδα,ξαφνική περίοδος" και αποχαιρετώ με ελαφρά.
Επισκέπτης
Έχουμε και τις ατυχεσές μας τι να κάνουμεειναι που μυριζεις την εμπειρη και καλη πουτσα απο χιλιομετρα νουμερο
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
μπορει να εχει ομως μεγαλη γλωσσαΑν ποτέ έρθω αντιμέτωπη με μικρή πούτσα σίγουρα "με πιάνει πονοκέφαλος,ζαλάδα,ξαφνική περίοδος" και αποχαιρετώ με ελαφρά.
Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
Αν ποτέ έρθω αντιμέτωπη με μικρή πούτσα σίγουρα "με πιάνει πονοκέφαλος,ζαλάδα,ξαφνική περίοδος" και αποχαιρετώ με ελαφρά.
με εμενα δεν θα εχει ποτε πονοκεφαλο. ο αλεκος ειναι εγγυηση