Επισκέπτης
Μην γκρινιαζεται ρε η Julie Silver ειναι ακομα πιο ξεκωλο !!!
Που ειναι ο φιλος να μου κρατηση θεση να αναιβω και εγω επανω !!! ;)
Που ειναι ο φιλος να μου κρατηση θεση να αναιβω και εγω επανω !!! ;)
Κοίτα φίλε ΒΑΒΥ, πιο ξέκωλο την Julie Silver από την Monika Sweetheart, δεν την λες! Ακόμη και σαν όνομα, σαν "μετοχές" δεν μετράνε το ίδιο - κατά τη γνώμη μου.Μην γκρινιαζεται ρε η Julie Silver ειναι ακομα πιο ξεκωλο !!!
Αδερφέ εάν ανεβείς... ίσα που αλλάζω και γνώμη και πάω τελικά να γουστάρουμε μαζί.Που ειναι ο φιλος να μου κρατηση θεση να αναιβω και εγω επανω !!! ;)
Η αλήθεια είναι πως κάθε αρχή και δύσκολη, οπότε δεν περίμενα να δω και κάτι οργανωμένο ή σοβαρό - για αυτόν ακριβώς τον λόγο, δεν έχω σκοπό να σπαταλήσω το χρόνο μου για κάτι που εγώ προσωπικά θεωρώ ως μια "λαϊκή αγορά δονητών" και πανηγυράκι με σουβλάκια και νοτιοαμερικάνες στριπτηζούδες από τα κοντινά μαγαζιά, να αβαντάρουν δήθεν την εκδήλωση. Ε, όχι... συγνώμη αλλά όταν με πείσετε πως θα έχετε σοβαρότητα θα έρθω, θα σας επισκεφτώ και θα σας στηρίξω. Μέχρι τότε όμως, τσούκου!Η μαλακία είναι πως όταν πας να κάνεις κάτι σοβαρό και το διαφημίζεις και καλά κυριλέ και να έρθουν και γυναίκες κτλ και το κάνεις σε μπουζουξίδικο αντί για εκθεσιακό κέντρο, ε είναι κάπως...Θα μου πεις το κόστος παίζει ρόλο, οκ δεκτό...
Η περσινή εκθεση της Αθήνας, αν και πραγματοποιήθηκε για 1η φορά ήταν πολύ καλά οργανωμένη! Σε όλα της! Και πραγματοποιήθηκε σε ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ χώρο - όχι στο κουτούκι του Θανάση και στη μπουζουκλερί στο λιμάνι. Είναι δυνατόν να συγκρίνουμε χώρους που κατασκευάστηκαν εξ αρχής για να φιλοξενούν εκθέσεις και αντίστοιχα τέτοια happenings με τον περιορισμένο χώρο (πόσο ρε παιδιά? πάνω από 1000 - 1200 τετραγωνικά?) ενός νυκτερινού κέντρου διασκεδάσεως. Πάλι καλά που δεν το έκαναν σε κανένα κινηματοθέατρο μέσα. ΉμαρτονΕγινε και στην Ελλαδα μια πρωτη προσπαθεια, περυσι στην Αθηνα. Τωρα παει να γινει κατι κι εδω.
O πληθυσμός της πόλης στην οποία γίνεται μια έκθεση, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την ίδια την έκθεση. Να σ' ενημερώσω πως υπάρχουν Ευρωπαϊκές πόλεις των 300χιλιάδων κατοίκων έως το πολύ ενός εκατ. κατοίκων που φιλοξενούν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ οργανωμένες εκθέσεις (δεν μιλώ απαραίτητα για σεξουαλικό τομέα, αλλά κάθε είδους έκθεση πχ σχετικά με αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, τεχνολογία υπολογιστών, μόδα, αμυντική βιομηχανία κλπ) που είναι παγκοσμίως γνωστές και συγκεντρώνουν επισκέπτες και εκθέτες από όλο τον κόσμο!Παιδια, περιμενετε να γινει εδω ακριβως οτι εγινε και στην Αθηνα? Εχει 5 εκατομμυρια κοσμο εδω και δεν το ξερω μηπως? Τα ιδια μεγεθη ειναι? Πως θα μαζεψει την ιδια ποσοτητα κοσμου οταν η μια πολη εχει 5 εκατομμυρια και η αλλη 1,5 ? Δειτε τα λιγο αναλογικα τα πραγματα...
O πληθυσμός της πόλης στην οποία γίνεται μια έκθεση, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την ίδια την έκθεση. Να σ' ενημερώσω πως υπάρχουν Ευρωπαϊκές πόλεις των 300χιλιάδων κατοίκων έως το πολύ ενός εκατ. κατοίκων που φιλοξενούν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ οργανωμένες εκθέσεις (δεν μιλώ απαραίτητα για σεξουαλικό τομέα, αλλά κάθε είδους έκθεση πχ σχετικά με αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, τεχνολογία υπολογιστών, μόδα, αμυντική βιομηχανία κλπ) που είναι παγκοσμίως γνωστές και συγκεντρώνουν επισκέπτες και εκθέτες από όλο τον κόσμο!
Και στην Τραχανοπλαγιά Ευρυτανίας να γινόταν η έκθεση, εάν θέλανε να την οργανώσουν σωστά, θα το έκαναν!