GeorgeNorthern
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ειναι ετοιμα τα εισιτηρια τους παιδες. Μαλλον θα βγουμε απο πεμπτη βραδυ βολτα by night. Να πω και ποιες τελικα θα ειναι μαζι μου ???
και δε λες?
ειναι ετοιμα τα εισιτηρια τους παιδες. Μαλλον θα βγουμε απο πεμπτη βραδυ βολτα by night. Να πω και ποιες τελικα θα ειναι μαζι μου ???
Πες Πεςειναι ετοιμα τα εισιτηρια τους παιδες. Μαλλον θα βγουμε απο πεμπτη βραδυ βολτα by night. Να πω και ποιες τελικα θα ειναι μαζι μου ???
Φυσικά και θα έχει μποτούλες 20cm τάκουνεςαμα παιζουν κ μποτουλες να υπολογιζετε κ μενα!
To Penthouse έχει τα δικαιώματα γι αυτόΘα κοιτάξω να καλύψω το γεγόνος φωτογραφικά έγω συνάδελφοι.
Ακριβως το ιδιο πραμα θα ειναι φιλε μου..δε νομιζω οτι θα ειναι ακριβως το ιδιο με αυτο που εγινε στην Αθηνα αλλα θα ειναι μια παρομοια φαση...
Πίτσι να έρθεις θα εχουμε και εισαγώμενα πορνίδια έλα για ρεπορταναμενουμε λοιπον να καλιψουν αυτι τιν εροτικι εκθεσι οι βοροιει πορνορεπορτερσ.....γκαυλιαριδες βγαλτε εξο τισ πορνοκαμερεσ σας με τουσ μακριπουτσουσ τιλεφακουσ σας και αποθανατιστε τα ζουμερα κορμακια τον ατακτον πορνιδιον!περιμενουμε λοιπον το λαμπρο εργο τον βορειον πορνορεπορτερσ ...να ξεροχισουμε λιγακι και εμισ οι μπουρδελοαθινεοι!
Σε λίγες μέρες θα υπάρχουν αφίσες παντούδεν υπαρχει ομως σαιτ να δουμε το προγραμμα και το ωραριο... 3 μερες θα κρατησει αλλα ποιες ωρες? καμια αφισα υπαρχει πουθενα?
παρε με και εμενα μποτουλι μου γλικε :-* :-* :-* :-* :-*αμα παιζουν κ μποτουλες να υπολογιζετε κ μενα!
παιδες δεν μπορεσα να διαβασω ολο το θεμα,αλλα απ οτι καταλαβα θα εχει τζερτζελο.λεω να παμε ολοι μαζι.......
Γειά σας παιδιά. Σε πιό μέρος θα γίνει το γεγονός??