manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Καλύτερα ΣάββατοΟΚ, λίγα λόγια, 13 και 14 εγώ θα είμαι επάνω. 15 δεν μπορώ με τίποτα.
Πείτε εάν μπορείτε πότε θα κάνετε το party. Μην μου πείτε την παρασκευή, με σφάξατε.
Καλύτερα ΣάββατοΟΚ, λίγα λόγια, 13 και 14 εγώ θα είμαι επάνω. 15 δεν μπορώ με τίποτα.
Πείτε εάν μπορείτε πότε θα κάνετε το party. Μην μου πείτε την παρασκευή, με σφάξατε.
Και ακόμη να πεις το ναι...
Aφού ξέρεις πως έχουμε το δαιμόνιο της επιχειματικότητας ;)xa xa xa xa xa, θα βγάλουμε και κάρτες managers? Πάλι να τρέχουμε θέλεις και να πείσουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες?
Αφού όλες σου είπαν τις προάλλες πως σου πάει? Γιατί?
Καλημέραααα. Πως πάνε οι ετοιμασίες; Κάτι για πάρτυ διάβασα στα πεταχτά λίγο πιο πάνω.Άντε να ξαναπάρει φωτιά και σήμερα το θεματάκι MOnica, Hellen ετοιμάζουν βαλίτσες
Prive δυστυχώςΚαλημέραααα. Πως πάνε οι ετοιμασίες; Κάτι για πάρτυ διάβασα στα πεταχτά λίγο πιο πάνω.
Eίναι η Ουγγαρέζα στο avatar μουΑκούω και κάτι για Katy Caro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα βγουν φωτό στην έκθεσηΚαλημέραααα. Πως πάνε οι ετοιμασίες; Κάτι για πάρτυ διάβασα στα πεταχτά λίγο πιο πάνω.
Ετοιμάστε τις ψηφιακέςΘα βγουν φωτό στην έκθεση
Κάποιες θα είναι, η Playmedia απ' ότι ξέρω-την έχουν φίλοι-σίγουραξερει κανενας αν θα συμετεχουν και οι ελληνικες εταιριες παραγωγης σιρινα φιλμ,βαρδαρης φιλμ και αλλες?
Tις μολδαβές θες να δεις?φιλε εννοω για καθαρα ελληνικες παραγωγες και οχι ξενες αυτη η εταιρια απο οτι ξερω αντιπροσοπευει και ξενες παραγωγες
Βρήκες εσυ καμμία?οχι.αλλα αν παιζει και καμια ελληνιδα δεν πιστευω να μας χαλαει.νομιζω πως ειναι ωρα να βγαλει και η ελλαδα τις δικιες τις πορνοσταρ.οχι μονο eurovision και μαλακιες.
Αυτή τη φορά θα έρθουν οι φανερές. Monica Sweetheart, Hellen Saint, Katy Caroεχει πολλες αλλα ειναι κρυφες ολες.
Σαιτ δε θα έχει απ όσο ξέρωΗ φωτογράφηση θα επιτρέπεται;
Επίσημο site θα υπάρξει με περισσότερες πληροφορίες;