Νέα

(Σέξο)φωτογραφικό βίτσιο κανείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Από τι έχω καταλάβει η περισσότερες γκόμενες γουστάρουν τη φάση γυμνή φωτογράφηση η βίντεο κατά την διάρκεια του sex. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι δεν σκέπτονται τις συνέπειες αν αυτά τα βίντεο διαρρεύσουν σε γνωστούς και αγνώστους κατά λάθος η και εσκεμμένα.

φαντάσου να βλέπει κανείς την κόρη του ,και να μην το ξερει, και να τραβάει και καμία  :jerking: :jerking:... μακρυά αυτά από εμάς.

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Παιδια εγω την γυναικα μου δεν την γαμαω αμα δεν την τραβήξω βιντεο με το κινητο η με καμερα. Ανεβαζουμε τα βιντεο στο ιντερνετ εδω και χρονια.
Μας αρέσουν τα σχολια. Αρνητικα και θετικα δεχτα.
Και εμεις τραβαμε κανενα αναμνηστικο καμια φορα αλλα ποτε για να το βαλουμε στο νετ.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.836
Πόντοι
9.931
Ρε παιδιά πρόσφατα έπεσαν στα χέρια μου (δεν τα πήρα κρυφά, εκείνες μου τα έδωσαν) τα κινητά  από δυο φίλες μου για να τους περάσω κάποια τραγούδια και σαν περίεργος που είμαι :rolleyes: :grin: έριξα και μια ματιά στις φωτογραφίες τους και εκεί ανακάλυψα ότι και η δυο είχαν τραβήξει γυμνές  φωτογραφίες (μάλιστα στην μια περίπτωση μου βγήκαν τα μάτια εξω μιας και δεν πίστευα ότι η φίλη μου έχει τόσο υπέροχα "κανόνια" :boobies:) και έτσι μου δημιουργήθηκε μια απορία για πιο λόγο έχουν τέτοιες φωτογραφίες; ερεθίζονται βλέποντας τον εαυτό τους γυμνές; δεν ξέρω τη να πω.
Ελπίζω να μην χάσουν/κλέψουν κάνα κινητό και μετά δουν τον εαυτό τους στο internet.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.965
Πόντοι
6.925
Ο κουνιάδος μου έχει παντρευτει κοπέλα του κατηχητικου, παρθενα την πηρε στα 25 της. Κοιτώντας το νεο του κινητο είδα φυσικά γυμνες τις στηθαρες της. Ολες τις γκομενες > 2-3 μηνων σχεσης τις έχω απαθανατισει. Καμια δεν κολωνει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom