nightwish1975
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Έχω ένα βίτσιο που κρατάει καμιά 5ετία τώρα.Μου αρέσει και προσπαθώ να φωτογραφίζω/τραβάω βίντεο κοπέλες εμφανίσημες που γαμάω κατά καιρούς ή τις εκάστοτε κοπελιές μου (που κάθονται και πιο εύκολα για κάτι τέτοιο!!).Με εξιτάρει η θέα του γυμνού γυναικείου σώματος που είναι εκτεθειμένο μπροστά μου.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πάντως ότι σέβομαι την εμπιστοσύνη τους και τις κρατάω για ΚΑΘΑΡΑ προσωπική μου χρήση-δεν τις δημοσιεύω στο internet δηλαδή ούτε τις δείχνω σε κολλητούς!!
Εσείς κάνετε κατι παρόμοιο και ποιές μεθόδους χρησιμοποιείτε για να τις "ψήσετε"?
Σας έχει τύχει κάτι περίεργο?Πχ εγώ γνώρισα παλιότερα μια τύπισσα σε ένα σεμινάριο και την πρώτη φορά που πήγα σπίτι της και ΠΡΙΝ καν τη γαμήσω, κάθησε να την φωτογραφίσω στις πιο καβλωτικές στάσεις....καταλαβαίνετε τι ακολούθησε !!!Μετά δεν ξαναβρεθήκαμε ποτε! !!
Θα ήθελα και σχόλια άπό κοπέλες που γίνανε γυμνά μοντέλα!
Εσείς κάνετε κατι παρόμοιο και ποιές μεθόδους χρησιμοποιείτε για να τις "ψήσετε"?
Σας έχει τύχει κάτι περίεργο?Πχ εγώ γνώρισα παλιότερα μια τύπισσα σε ένα σεμινάριο και την πρώτη φορά που πήγα σπίτι της και ΠΡΙΝ καν τη γαμήσω, κάθησε να την φωτογραφίσω στις πιο καβλωτικές στάσεις....καταλαβαίνετε τι ακολούθησε !!!Μετά δεν ξαναβρεθήκαμε ποτε! !!
Θα ήθελα και σχόλια άπό κοπέλες που γίνανε γυμνά μοντέλα!