Νέα

(Σέξο)φωτογραφικό βίτσιο κανείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
        Έχω ένα βίτσιο που κρατάει καμιά 5ετία τώρα.Μου αρέσει και προσπαθώ να φωτογραφίζω/τραβάω βίντεο κοπέλες εμφανίσημες που γαμάω κατά καιρούς ή τις εκάστοτε κοπελιές μου (που κάθονται και πιο εύκολα για κάτι τέτοιο!!).Με εξιτάρει η θέα του γυμνού γυναικείου σώματος που είναι εκτεθειμένο μπροστά μου.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πάντως ότι σέβομαι την εμπιστοσύνη τους και τις κρατάω για ΚΑΘΑΡΑ προσωπική μου χρήση-δεν τις δημοσιεύω στο internet δηλαδή ούτε τις δείχνω σε κολλητούς!!

Εσείς κάνετε κατι παρόμοιο και ποιές μεθόδους χρησιμοποιείτε για να τις "ψήσετε"?
Σας έχει τύχει κάτι περίεργο?Πχ εγώ γνώρισα παλιότερα μια τύπισσα σε ένα σεμινάριο και την πρώτη φορά που πήγα σπίτι της και ΠΡΙΝ καν τη γαμήσω, κάθησε να την φωτογραφίσω στις πιο καβλωτικές στάσεις....καταλαβαίνετε τι ακολούθησε :knockinb: :knockinb: :knockinb:!!!Μετά δεν ξαναβρεθήκαμε ποτε! :dancing:!!

Θα ήθελα και σχόλια άπό κοπέλες που γίνανε γυμνά μοντέλα!

OP
OP
N

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Καλά ρε......τι κλάσιμο :badair: του topic είναι αυτό?Το εικαστικό μέρος του πηδήματος δε σας νοιάζει :P :P :P?Αααχχχ η σημερινή νεολαία!!! :uzi: :uzi:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
μαζι σου φιλε.καιγω γουσταρω πολυ να τραβαω βιντεακι και να αποθανατιζω το γαμησι.αλλα οι περισσοτερες γκομενες εχουν κολλημα με αυτο.φοβουνται μην τα δειξεις σε κανα φιλο σου μην το βγαλεις στο internet κτλ.

tbag29

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
φιλε ναιτγουισ ειχα παλια μια γκομενα που την ειχα τραβηξει χωρις να το ξερει με καμερα κρυμενη

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
σχεδον παντα τα τελευταια δυο χρονια δεν γαμαω γυναικα χωρις να τη φωτογραφιζω. εχω απιστευτη συλλογη πάνω απο 1000 φωτο, και τις εχω για προσωπικη χρηση και εγω. εχω βρει το κουμπι τους πια και σχεδον ολες θελουν να τις φωτογραφιζω. τωρα δεν νομιζω οτι εχω καποιο συγκεκριμενο τροπο αλλα τελικα τα καταφερνω. ειναι υπεροχο να κοιτας φωτοσ σου αλλα ακομα πιο καυλα να εχεις βντεο δικα σου.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Πρόσεχε μόνο μην πεσεις θυμα διάρρηξης ή υποκλοπής και αποκτήσεις (εφιαλτική) δημοσιότητα

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Πρόσεχε μόνο μην πεσεις θυμα διάρρηξης ή υποκλοπής και αποκτήσεις (εφιαλτική) δημοσιότητα
φιλε, ολα διπλοκλειδωμενα με κωδικους και παρακωδικους! εχεις πολυ δικιο, θελει απιστευτη προσοχη!!!

Alekosatbourdela

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Παιδια εγω εχω μια τετοια μανια και την εχω απο τοτε που ημουν 20 χρονων κατα τη διαρκεια της σχεσης μου με την 3η γκομενα της ζωης μου. Απότι εχω δει πλεον ολες οι γκομενες γουστάρουν φάση ποζα κολάρα,μουνακι βυζακια αλλα πρεπει να να γνωριζει τουλαχιστο 2 μηνες(προσωπικη εμπειρία).Βεβαια όλο το υλικό που έχω μαζέψει 4-5 βιντεο και καμια 30αρια φωτο δεν το κοινοποιώ πουθενά οπως αλλα το κρατάω για πάρτη μου για φαινονται και προσωπα μεσα και ολα και δεν εχω διαθεση να το παίξω σε φίλους η αγνώστους ουτε γαμιας ουτε τιποτα αλλο... και φυσικά πρεπει καποιος να ειναι ρόμπας για να στελνει τη γκομενα του στο ιντερνετ να τη δουν ολοι.... Το υλικό αυτο θα φανεί πολύ χρήσιμο πιστευω για τη σεξουαλική ανατροφη του γιού που δεν εχω...θα του λέω κοίτα φώτο γλυκιά κοπελίτσα...και αν νομιζεις οτι οι "καλες" δε γαμιούνται για δεν ανωμαλιάρα που είναι στο βιντεάκι.... Ηθική απόδειξη αντίθετη στην πλύση εγκεφάλου που κανουν οι γκομενες σήμερα οτι δε γαμιουνται και το παίζουν δύσκολες... ετσι ωστε να μάθει ο μπομπιρας σε συνδειασμό της εμπειρίας που θα εχει ως τότε να έχει αυτοπεποίθηση να προσέχει το σώμα και το μυαλό του και να γαμάει οτι μουνακι θέλει οτι ώρα θέλει και δε μιλαω για μπουρδέλα

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Στην περιπτωση που κανεις κορη τι θα της λες?

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
ΟΛΕΣ οι γκομενες εχουν φαντασιωση να τους κανει καποιος γυμνη φωτογραφιση , το εχουν μεσα στο DNA τους. Το θεμα ειναι να κερδισεις την εμπιστοσυνη τους!
Αλλοι το καταφερνουν ευκολα , αλλοι δυσκολα και αλλοι καθολου...

Επισκέπτης
μαζι σου φιλε.καιγω γουσταρω πολυ να τραβαω βιντεακι και να αποθανατιζω το γαμησι.αλλα οι περισσοτερες γκομενες εχουν κολλημα με αυτο.φοβουνται μην τα δειξεις σε κανα φιλο σου μην το βγαλεις στο internet κτλ.
dηλαδή  φαντάσου να της πηδάς και να κάνεις λήψη με web camera και να σε βλέπουν αλού μέσω ιντερνετ τα αλάνια οι φίλοι σου.

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
ΟΛΕΣ οι γκομενες εχουν φαντασιωση να τους κανει καποιος γυμνη φωτογραφιση , το εχουν μεσα στο DNA τους. Το θεμα ειναι να κερδισεις την εμπιστοσυνη τους!
συμφωνω απολυτως, ακομα και οι πιο μυξοπαρθενες στήνονται με τον καταλληλο χειρισμο. ολες (εστω σχεδον ολες) θελουν να δουν το κορμι τους πως δειχνει.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ! Κι επειδή ασχολούμαι με την φωτογραφία πάνω από 20 χρόνια (έχω ΦΟΒΕΡΟ εξοπλισμό κι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ αρχείο με χιλιάδες φώτος σε slides)... έχει μεγάλη σημασία το σωστό "timing" να συμπέσει δηλαδή η πρόταση για φωτογράφιση με την καύλα της στιγμής και την γενικότερη καλή διάθεση της κοπέλας... ;)

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Εμπειρία Νο.1
Με τον κολλητό μου έχουμε κάνει αρκετούτσικες παρτούζες παλαιότερα αλλά καμία δεν γούσταρες να αποθανατίσουμε τις στιγμές!!!
Μετά από καιρό, το κολλητάρι μου αυτό μαζί με έναν ακόμη μεγάλο γαμια (!!!) της παρέας μας, βρίσκουν ένα κοριτσάκι και τελικά καταλήγουν να γαμιούνται σε χρόνο dt. Το κολλητάρι μου "άρρωστος" και αυτό με τις κάμερες κτλ. ξεκινά να βιντεοσκοπεί με το κινητό του. Τον παίρνει χαμπάρι η γκόμενα και λέει: "τι είναι αυτό;" δεν αντέδρασε καθόλου και συνέχεισε το έργο της με περίσσεια χάρη. Στην επόμενη συνάντηση εμφάνισε κανονική βιντεοκάμερα. Καμιά αναστολή η κοπέλα. Και αυτή τη φορά 3 εναντίον 1. Η κοπέλα έιναι γεννημένη πορνοσταρ. Όποτε πηγαίνω σπίτι του, αφιερώνουμε λίγο χρόνο και βλέπουμε ξανά και ξανά αυτή την υπερπαραγωγή...

Εμπειρία Νο2:
Έχω κάνει πάρα πολλές απόπειρες να βιντεοσκοπήσω τις "ιδιαίτερες" στιγμές μου. Οι περισσότερες στεφθηκαν με απόλυτη ΑΠΟΤΥΧΙΑ !!! Ο φωτισμός δεν ήταν καλός, τελείωνε η κασέτα, έγινε διακοπή ρεύματος και άλλα πολλά τραγελαφικά... Πρεπει να οργανωθώ κάπως περισσότερο...

Εμπειρία Νο3:
Όντας φοιτητής εν Θεσσαλονίκη, πηγαίνω ένα απόγευμα για καφεδάκι στο σπίτι ενός φίλου και γείτονα, ο οποίος είχε το μαγαζί του στο ισόγειο και αυτός έμενε 2ο ή 3ο όροφο. Είχε κάμερα στο μαγαζί, για να βλέπει και να καταγράφει τις κινήσεις τις ώρες που απουσίαζε. Καθώς περιεργαζόμουνα τον εξοπλισμό του, μου λέει : ρίξε μια ματιά πίσω από το έπιπλο (της τηλεόραση). Και τη να δω; χωρίς υπερβολές, περισσότερες από 100 βιντεοκασέτες στις οποίες πρωταγωνιστούσε αυτός. Εντάξει, το παλικάρι απλά δεν παίζεται. Ήταν τότε 32-33 και είχε γαμήσι μερικά από τα καλύτερα μωρά της θεσσαλονίκης. Και οι "τσόντες του" η μια καλύτερη από την άλλη. Μπράβο στο παλικάρι... Θέλω να του μοιάσω !!! LOL LOL LOL !!!

ZAPATA

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Μαγκες μου εχω τρελλα με το να τραβαω φωτογραφιες γυναικες σε καβλωτικες γυμνες στασεις. Η ιστορια ξεκινησε οταν βρηκα μια αγγελια στη ΧΕ "νεας για φωτογραφιση" Πηρα το τηλ. της ζητησα να κανουμε γυμνο και μου απαντησε ΟΚ για 300 ευρω. Χωρος ξενοδοχειο του Πειραια καθως δεν δεχοταν σπιτι μου. Η γκομενα βεβαια ηταν ψιλομπαζο αλλα το ξερε καλα το σπορ. Φωτο με εσωρουχα, στο μπανιο, πασαλημενη με σαντιγυ, να αυνανιζεται με το χερι και με δονητη και τελος να την μαλακιζω εγω. Φυσικα το καναμε κιολας παρολο που δεν το απαιτησα. Δεν ξερω αν το αισθανθηκε ως υποχρεωση για τα 300 ευρω η καβλωσε και η ιδια. Πηγε να γινει τσιμπουρι για βιζιτες και καθως δεν την πολυγουσταρα ξεκοψα. Περασε καιρος δεν ειχα ξαναβρει παρομοια αγγελια που να μην ειναι απο γραφειο και λειτουργησα "οταν το βουνο δεν παει στο Μωαμεθ παει ο Μωαμεθ στο βουνο". Εβαλα εγω αγγελια που ζητουσα "κυρια για ερασιτεχνικη φωτογραφιση...". Με σχετικη επιτυχια θα ελεγα. Δεν το κανω και συνεχεια αφου δεν μου τρεχουν απο τα μπατζακια. Σε εναμισι χρονο εχω κανει 4 φωτογραφισεις. Τιμες 300 ευρω μια μουναρα 27 χρ. ελληνιδα, 250 ευρω η Μ. τελειο μουνι απο νησι του Αν Αιγαιου , 150 ευρω μια σαρανταρα Βουλγαρα ψιλοασχημη αλλα με ομορφο σωμα και τζαμπα μια 40ρα ελληνιδα. Πριν την φωτογραφιση ειχε προηγηθει συναντηση και τσεκαριστει στο απεξω, απεξω  οτι θα το καναμε. Οταν τους εδειχνα τις πρωτες φωτογραφιες που τραβηξα και το χερι μου επαιζε μαλακια στην αλλη το περιμεναν. Οπως και εγινε

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
Παιδια εγω την γυναικα μου δεν την γαμαω αμα δεν την τραβήξω βιντεο με το κινητο η με καμερα. Ανεβαζουμε τα βιντεο στο ιντερνετ εδω και χρονια.
Μας αρέσουν τα σχολια. Αρνητικα και θετικα δεχτα.

Επισκέπτης
Παιδια εγω την γυναικα μου δεν την γαμαω αμα δεν την τραβήξω βιντεο με το κινητο η με καμερα. Ανεβαζουμε τα βιντεο στο ιντερνετ εδω και χρονια.
Μας αρέσουν τα σχολια. Αρνητικα και θετικα δεχτα.
που την τραβάς βίντεο στο κρεβάτι η στο ενυδρείο για φάλαινες?

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
Ενταξι ρε φιλε. Σε πληροφορω οτι υπαρχουν πολλοι που τους αρεσουν οι χοντρες.
Ξερεις τι σχολια και τι email περνουμε καθε μερα

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.836
Πόντοι
9.931
Από τι έχω καταλάβει η περισσότερες γκόμενες γουστάρουν τη φάση γυμνή φωτογράφηση η βίντεο κατά την διάρκεια του sex. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι δεν σκέπτονται τις συνέπειες αν αυτά τα βίντεο διαρρεύσουν σε γνωστούς και αγνώστους κατά λάθος η και εσκεμμένα.

Επισκέπτης
Ενταξι ρε φιλε. Σε πληροφορω οτι υπαρχουν πολλοι που τους αρεσουν οι χοντρες.
Ξερεις τι σχολια και τι email περνουμε καθε μερα
έχετε γίνει το δίδυμο που σκοτώνει,το ποιο σέξι δίδυμο του διαδικτύου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom