Θα σου πω 2 παραδείγματα .. Ακολουθείς κάποια hashtags που είναι trends .. ειπα για παραδειγμα ενα εστιατόριο που είναι πανω απο το Μ.Ο κ μετράει ..
Βλεπω ποιες κανουν check in στο εστιατοριο (σαν location) κ τις ακολουθώ (έχουν/δεν έχουν κλειστο προφιλ (αν έχουν κλειστό προφίλ, στελνω αίτημα κ συνήθως κατά 99% το δεχονται). Αν με ενδιαφέρει, στην πρωτη ευκαιρία χωνομαι..
Επίσης ακολουθώ συγκεκριμένα hashtags (στο παράδειγμα μας, ένα εστιατόριο) που κάνω πάλι το ίδιο.. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνει κάποια χρήση του hashtag μέσα σε μια εβδομάδα..
Όπως εξήγησα, έχω καλό πλέον network εκεί.. Όταν κάποια ποστάρει, μαζί με φίλες της, ακολουθώ κ τις φίλες της, εφόσον με ενδιαφέρουν .. Τον Σεπτέμβριο του 2017, φιλοξένησα ένα μιλφ στην Αθήνα για ένα 3μερο.. Έκτοτε έχουμε βρεθεί πάνω από 7 με 8 φορές (Αθήνα, Βουκουρεστι, Ελληνικά νησιά..). Ποτέ δεν με τραγκαρει (άγραφος νόμος, το ξέρουν κ οι ίδιες το "ποίημα"). Εγώ από το 2017 μέχρι τώρα έχω "φάει" άλλες 3 φίλες της, με ανάλογο τρόπο χωρίς να το έχει πάρει γραμμή η ίδια.. (ήμουν τυχερός, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την κουβέντα μας).
Θα πω ένα συγκεκριμένο παράδειγμα .. Στο ξενοδοχείο που ανέφερα (Teleferic), έχει ένα υπαίθριο jaccuzzi, στο πίσω μέρος με χωριτικότητα μέχρι 3 ζευγάρια αν θυμάμαι καλά.. Κάποια στιγμή, που ήμουν με μια τύπισα, σκανε δυο τυπισες μόνες τους και αρχίζουν τις selfies κ τα stories στο instagram.. Και οι 2 ήταν δυνατά τεμάχια.. Για 2 μέρες έψαχνα να βρω με βάση το location ή hashtags σχετικά με το ξενοδοχείο, αν δώσανε στιγμα στο ινστα. Τελικά κατάφερα να βρω την μια.. Με το που γυρισα Ελλαδα, κ ήμουν μόνος, ξεκίνησε η επικοιωνία.. Φρόντισα να αφήσω στιγμα (post) το χιονισμένο τοπίο, που έχει χαρακτηριστική θέα, απο το συγκεκριμένο κατάλυμα..για να τις δώσω να "καταλάβει".. Μετά απο 1 με 2 μήνες, πήγαμε μαζί 3μερο Σιγκισοάρα, χωρίς να έχουμε βρεθεί πιο πριν (με περιμενε αεροδρόμιο κ φυγαμε με την μια..). Θέλουν το ποίημα τους..
Τώρα για το αν είμαι εμφανίσιμος: θα πω ότι έπαιζα μπάσκετ κ είμαι 1.93, θα έλεγα σε πολύ καλή κατάσταση (fitness) κ συνεχίζω να αθλουμαι μερα παρα μέρα κ προσέχω την διατροφή μου πολυ (ευκολα περνω βάρος..)
Δείτε τι εννοώ για παράδειγμα "στίγμα" (από το ξενοδοχείο που ανέφερα, που όλες οι το (ανά)γνωρίζουν σχετικά εύκολα