ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
δηλαδη?καλο η κακο ειναι αυτο?δεν το συλαμβανω....
καλό τύπε.
Ό,τι είναι ο Σαράφης στα Τρίκαλα, είναι και το σεξ στο Βουκουρέστι.
δηλαδη?καλο η κακο ειναι αυτο?δεν το συλαμβανω....
δεν εχω αει τρικαλα ουτε βουκουρεστι!καλό τύπε.
Ό,τι είναι ο Σαράφης στα Τρίκαλα, είναι και το σεξ στο Βουκουρέστι.
αποτελεσματα?πηγες οντως?
Η αληθεια ειναι οτι ακολουθω την τακτικη συναγωνιστη που ανεφερε παραπανω για καμακι μεσω fb..Δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι αποτελεσματικη..Οσοι εχετε αποτελεσματα διαφωτιστε με..Σε δυο μηνες θα ειμαι πανω...
Α, επισης να πω οτι θα ανεβω γυρω στα μεσα Φλεβαρη..Αν επηρεαζει αυτο τα πραγματα διαφωτιστε με...Παιδια θα ηθελα επισης να με βοηθησετε στο θεμα φαγητου-εστιατοριων και διασκεδασης..Ποια ειναι τα δυνατα μερη?Τι τιμες παιζουν γενικα?Το κοστος ζωης ανταποκρινεται στους χαμηλους μισθους των Ρουμανων?Διαβασα ολο το thread αλλα λογω του οτι οι απαντησεις ειναι και σχετικα παλιες θα ηθελα ενα γρηγορο update απο καποιον παικτη!Ευχαριστω!
Α, επισης να πω οτι θα ανεβω γυρω στα μεσα Φλεβαρη..Αν επηρεαζει αυτο τα πραγματα διαφωτιστε με...
Οχι μεσα Φλεβαρη θα παω γιατι εχει κανονιστει..Απλα θα ηθελα να μου πεις το κοστος π.χ. σε ενα καλο εστιατοριο, η εισοδος σε κλαμπ κλπ σε τι τιμες παιζουν..? Διαβασα σε οικονομικο σαιτ οτι ο μεσος μισθος στη Ρουμανια ειναι περι τα 2.200 RON δλδ καπου 500 ευρω οποτε φανταζομαι οτι η ζωη θα ειναι φτηνη..αν προκειται να πας για πρωτη φορα καλυτερα για σενα να πας την ανοιξη
τωρα σε οτι αφορα το φαγητο και τη διασκεδαση υπαρχουν τα παντα
εξαρταται ποσα θες να χαλασεις ...
Οχι μεσα Φλεβαρη θα παω γιατι εχει κανονιστει..Απλα θα ηθελα να μου πεις το κοστος π.χ. σε ενα καλο εστιατοριο, η εισοδος σε κλαμπ κλπ σε τι τιμες παιζουν..? Διαβασα σε οικονομικο σαιτ οτι ο μεσος μισθος στη Ρουμανια ειναι περι τα 2.200 RON δλδ καπου 500 ευρω οποτε φανταζομαι οτι η ζωη θα ειναι φτηνη..
Για μας εννοω φθηνη που κουβαλαμε σκληρο ευρω...Δλδ μου λες οτι θελω πανω κατω 40 ευρω τη μερα για φαγητο ποτο?Πολλα μου φαινονται...Ειχα την εντυπωση οτι θα ηταν παρακατω οχι τζαμπα μην τρελαθουμε για πρωτευουσα χωρας μιλαμε εστω και του ανατολικου μπλοκ..η ζωη δεν ειναι φθηνη για τους Ρουμανους ποτε δεν ηταν
μπορεις να φας με 50 λει αλλα και με 300+ εξαρταται οπως εγραψα που και τι θες να φας
τα ποτα αν θυμαμαι σωστα ειναι στα ιδια επιπεδα τιμων με εδω αν υπολογισεις οτι τα βαζουν με μεζουρα - στην πραξη ειναι το μισο περιεχομενο
η μπυρα ειναι φτηνη και το κρασι
ομως βραδυ εχω αρκετο καιρο να βγω - μονο ημερησιες επισκεψεις κανω πλεον - αλλα δεν πρεπει να εχουν αλλαξει τραγικα οι τιμες σε σχεση με 1,5-2 χρονια πριν
Για μας εννοω φθηνη που κουβαλαμε σκληρο ευρω...Δλδ μου λες οτι θελω πανω κατω 40 ευρω τη μερα για φαγητο ποτο?Πολλα μου φαινονται...Ειχα την εντυπωση οτι θα ηταν παρακατω οχι τζαμπα μην τρελαθουμε για πρωτευουσα χωρας μιλαμε εστω και του ανατολικου μπλοκ..
Οχι μεσα Φλεβαρη θα παω γιατι εχει κανονιστει..Απλα θα ηθελα να μου πεις το κοστος π.χ. σε ενα καλο εστιατοριο, η εισοδος σε κλαμπ κλπ σε τι τιμες παιζουν..? Διαβασα σε οικονομικο σαιτ οτι ο μεσος μισθος στη Ρουμανια ειναι περι τα 2.200 RON δλδ καπου 500 ευρω οποτε φανταζομαι οτι η ζωη θα ειναι φτηνη..
μου λειπει το Βουκουρεστι ...
μπρο, οσοι φιλοι κατεβηκαν Ελλαδα, πανω στο 3μηνο...μελαγχολησαν
συμφωνω !
τωρα πια μονο ημερησιες επισκεψεις και ανευ διανυκτερευσης ....
αχχχ ξυνεις πληγες ...
μπρο, η ποιοτητα ζωης (Φλορεασκα/Χεραστραου κλπ) μαζι με τα..νατουραλ ασσετς ειναι πολλα παρσεκς μπορστα...τα ξερεις
εχει 'μαζεψει' κ η αγορα εργασιας για εξ πατς...δυστυχως
ειμαι σε αλλο αντικειμενο πλεον που δεν " δικαιολογει" την διανυκτερευση στο Βουκουρεστι καπου καπου παιρνω την πρωινη πτηση και γυριζω το βραδυ ετσι για να ξελεγραρω λιγο ... Κυπρο παω συχνα αλλα ειναι για τον πουτσο εκει ...