midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.254
- Πόντοι
- 3.656
Φοβόμουνα μην με. Ματιάσετε ρε ζηλιαρηδεςΜυρωδιας ειναι , με γκομενα στο Κισιναου δεν τον ειδε ποτε κανεις
Φοβόμουνα μην με. Ματιάσετε ρε ζηλιαρηδεςΜυρωδιας ειναι , με γκομενα στο Κισιναου δεν τον ειδε ποτε κανεις
εσενα σε πιστευωΜυρωδιας ειναι , με γκομενα στο Κισιναου δεν τον ειδε ποτε κανεις
Φίλε βουλωμενο γράμμα διαβάζειςεσενα σε πιστευω
οσοι δεν μπορουν να γαμησουν λενε οτι ειναι γενικο το κακο για να καλυψουν την δικια τους αδυναμια
και δε μου τα ειπες μονο εσυ
παντως λενε οτι δεν φοβοσουν μην σε ματιασουνΦοβόμουνα μην με. Ματιάσετε ρε ζηλιαρηδες
Όπου φτωχός κι η μοίρα του τυπε...παντως λενε οτι δεν φοβοσουν μην σε ματιασουν
αλλα φοβοσουν μην βγει κανα λεϊ απο την τσεπη
τωρα αν σε σηκοφαντουν τι να σου πω
αυτο το δεχομαι και το σεβομαι και δεν ειναι κακο καποιος να μην εχειΌπου φτωχός κι η μοίρα του τυπε...
Τι να του κάνω εγώ του θείουαυτο το δεχομαι και το σεβομαι και δεν ειναι κακο καποιος να μην εχει
αλλα απλα επειδη μου ειπες να ρωτησω τον @τασος3 αν λες αληθεια τον ρωτησα και σε ειπε παραμυθα
δηλαδη η πηγη που μου ειπες να ρωτησω σε διεψευσε
επι λεξη
ομορφο παληκαρι αριστη γνωση γλωσσας
δεν γαμησε ποτε γιατι ηταν σπαγγος
να προσεχεις σε ποιες πηγες κανεις παραπομπη δεν φταιω εγω
τα παραπονα σου στο κυριο @τασος3
Ρωτα και τον allan ... πανω κατω τα ιδια θα σου πει.εσενα σε πιστευω
οσοι δεν μπορουν να γαμησουν λενε οτι ειναι γενικο το κακο για να καλυψουν την δικια τους αδυναμια
και δε μου τα ειπες μονο εσυ
Είναι συνωμοσίαΡωτα και τον allan ... πανω κατω τα ιδια θα σου πει.
αυτος μου ειπε οτι δεν ειναι φτωχοςΡωτα και τον allan ... πανω κατω τα ιδια θα σου πει.
Δεν ειπα οτι ειναι φτωχος αλλα οτι δεν γαμαει.αυτος μου ειπε οτι δεν ειναι φτωχος
απλα τσιφουτης του κερατα
σπαγγοραμενος
ναι το ιδιο λετε, οτι φοβαται να χαλασει ενα ευρωΔεν ειπα οτι ειναι φτωχος αλλα οτι δεν γαμαει.
ειναι και αυτο
Είσαι σίγουρος;
Δεν φτάνει φθλεΕε τότε να κλείσω κανα όργιο με 3-4 τάνες με κανα 50άρικο για καμιά ώρα να το φχαριστηθώ.
ΝΑΙ αξίζειέτσι που τα λέει ο Μίδας λέω να πάω στο Κισινάου να βρω δουλειά.
Σωστόμα σε πμ αυτα μου λεει
οτι εισαι θεωριας
απο πραξη λιγο κατω απο το 0
αυτα λεει ο τασος και δεν λεει ψεμματα
Αστακοί κλπ οκΤι θελετε βρε με τις αρκουδες και τις νταβραντιλοβες...τραβατε μια Κουβα να δουν οι ψωλες σας χαρα. Μουναρες λατινες με 10-20 ευρω τη μερα και γαμα οσο κι απ'οπου θες. Εκει στο Βαραδερο της Κουβας παραλια αγκαγκαν και μουνια που ουτε στα ονειρα σου δε βλεπεις. Ασε τις αστακουδιες και τα ρουμια σε τιμες για γελια. Αλλα ΜΗ ΒΓΕΙΣ απο τη περιοχη των τουριστων...τον ηπιες!!!