Νέα

Σεξ στις τουαλέτες και στα κρεβάτια νοσοκομείου - ''Βράζουν'' οι αποκλειστικές!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alkinos32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
OP
OP
A

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
107
Πόντοι
376
12 μηνών.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Και οι ιπταμενοι ροζ ελεφαντες ποτε εμφανιστηκαν?  :think:

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Εμένα πάντως μου έχει πάρει πίπα νοσοκόμα, όχι μέσα στο νοσοκομείο αλλά μέσα στο αμάξι και τελείωσα μέσα στο στόμα της και μετά αυτή τα κατάπιε και μου είπε ότι πάντα τα καταπίνει γιατί κάνει καλό στο λαιμό.  :idiot:
Ξέρω και άλλες περιπτώσεις που τις διώξανε από το νοσοκομείο. Πολύ παλιότερα ήξερα μία (χωρισμένη με παιδιά) που την είχαμε πάρει τρία άτομα παρτούζα από το γυμναστήριο και ένας από εμάς την γάμισε kai στις τουαλέτες σε κλάμπ. :idiot: (και αυτή την διώξανε από το νοσοκομείο γιατί εκεί έκανε άλλα)
Γενικά οι περισσότερες νοσοκόμες που δεν μπορούν να αντέξουν στο επάγγελμα (γιατί αυτό το επάγγελμα δεν είναι για όλους) χαζεύουν…  :idiot: έχω γνωρίσει αρκετές που έχουν μερέντα στο μυαλό. :idiot:
Αλλά δεν είναι όλες το ίδιο… τα ξέκολα φαίνονται και ξεχωρίζουν σε όλες τις δουλειές.

OP
OP
A

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
107
Πόντοι
376
Και εγώ κάποτε έιχα δεσμό με μια νοσοκόμα, εξαιρετική κοπέλα και πανέμορφη γυναίκα, να είναι καλά εκεί που είναι
αλλά δεν το κάνω θέμα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
A

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
107
Πόντοι
376

Για αποκλειστικές δεν ξέρω όμως τπτ, γμτ  :headbang: :headbang: :headbang:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.494
Πόντοι
506
αυτά είναι μια παπαριά και μισή, από μια κωλοφυλλάδα της Πάτρας που ειδικεύεται σε τέτοιου είδους ``ειδήσεις``...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
αυτά είναι μια παπαριά και μισή, από μια κωλοφυλλάδα της Πάτρας που ειδικεύεται σε τέτοιου είδους ``ειδήσεις``...

σωπα καλε απλες καθημερινες καταστασεις ειναι σαν τις οικογενειακες ιστοριες του alpha  :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Σημεία και τέρατα καταγγέλλουν οι νόμιμες αποκλειστικές νοσοκόμες - Αλλοδαπές κλείνουν συμφωνίες με ασθενείς και κάνουν σεξ τόσο στις τουαλέτες όσο και στα κρεβάτια του νοσοκομείου στο Ρίο...
Aποτελεί κοινό μυστικό στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου πως κάποιες από τις αλλοδαπές που εργάζονται παράνομα ως αποκλειστικές νοσοκόμες προσφέρουν... και άλλες υπηρεσίες στους ασθενείς!

Μπορεί να λειτουργούν «αθέατα» στα μάτια όσων... δεν δίνουν σημασία στις κινήσεις τους, όμως δεν ξεφεύγουν από συναδέλφισσές τους που διαθέτουν νόμιμη άδεια και που όπως είναι φυσικό ελέγχουν τι συμβαίνει στον χώρο του νοσηλευτικού ιδρύματος.

«Όχι απλά κάνουν σεξ σε τουαλέτες, αλλά σε περίπτωση που κλείσουν συμφωνία με ασθενή το κάνουν... ακόμη και στα κρεβάτια του νοσοκομείου» είπε στο dete.gr, αποκλειστική νοσοκόμα που εργάζεται στο Ρίο.

Φυσικά από την πελατεία τους δεν ξεφεύγουν... και οι συνοδοί! Μόνο που εκεί τα ραντεβού κλείνονται... για εξωτερικό χώρο! Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η χρέωση για όποιον θέλει τις ροζ «αποκλειστικές» υπηρεσίες των συγκεκριμένων κυριών, εκτός νοσοκομείου, αγγίζει τα 30€!

Γυναίκες από τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και χώρες της πρώην Ανατολικής Ευρώπης κάνουν με το αζημίωτο φυσικά... ότι θέλει ο πελάτης! Ο οποίος αν μείνει ικανοποιημένος ζητά από τους συγγενείς του να παραμείνει στις υπηρεσίες νοσηλείας η συγκεκριμένη αλλοδαπή και μάλιστα με τρόπο... επιτακτικό!
κατσε ρε φιλε....δλδ αμα σπασω εγω το ποδι και με βαλουν γυψο απαγορευεται να μου παρει μια πιπα η αποκλειστικη μου;ή να μου την παιξει;ή να ανεβει και λιγο πανω αμα λαχει;

νομιζω επιβαλλεται κιολας σαν συμπληρωμα της ολιστικης θεραπειας........

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
εχετε δει ποτε αποκλειστικη νοσοκομα σε Ελληνικο νοσοκομειο?
Καλυτερα να τον κοψεις...

Αλλο οι τσοντες και αλλο η πραγματικοτητα και προφανως το αρθρο ειναι παπαριες

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εχετε δει ποτε αποκλειστικη νοσοκομα σε Ελληνικο νοσοκομειο?
Καλυτερα να τον κοψεις...

Αλλο οι τσοντες και αλλο η πραγματικοτητα και προφανως το αρθρο ειναι παπαριες
φιλε εισαι λαθος....εχει και ωραια κομματια και για ολα τα γουστα.....και αδυνατες και βυζαρουδες και τριανταρες ακομη μη σου πω και μικροτερες.....ασε που υπαρχουν και οι παρανομες που το παιζουν συγγενεις και φιλες,οι ξενες που λεμε.....βλ νοσοκομειο τριπολης και προσφατα γεγονοτα με ΧΑ

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
φιλε εισαι λαθος....εχει και ωραια κομματια και για ολα τα γουστα.....και αδυνατες και βυζαρουδες και τριανταρες ακομη μη σου πω και μικροτερες.....ασε που υπαρχουν και οι παρανομες που το παιζουν συγγενεις και φιλες,οι ξενες που λεμε.....βλ νοσοκομειο τριπολης και προσφατα γεγονοτα με ΧΑ
και που τα ξερεις εσυ ολα αυτα μωρη νυφιτσα? :birdman: μηπως εισαι νοσοκομα και μας το κρυβεις  :birdman:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.700
Πόντοι
6.515
να ανοιξει καινουργιο θεμα:  νοσοκομεια που  :knockinb:

Stories