όταν λες "μωρό μου δεν πειράζει που δεν δουλεύει η κουζίνα, φτιάξε μου ένα τοστάκι" και σου απαντά "μηηηη, θα μυρίσει το δωμάτιο" τότε ναι παραγγέλνεις ετοιματζίδικο και ανοίγεις και ένα κρασάκι.
Μπορεί να μην έχει την αγνότητα υλικών του σπιτικού αλλά έχει γεύση.
Τελικά το ξενοπήδημα είναι κάτι σαν την χοληστερίνη .. η απλά πείνασα.
ευχαριστω για τα μηνυματα συμπαραστασης και ... τις συμβουλες μαγειρικης.
θα με ενδιεφερε επισης να μαθω εσεις που το αντιμετωπισατε, τι κανατε τελικα.
Φίλε Duracell, για να σε παραδεχτώ για μια ακόμη φορά, περιμένω από την τεράστια συλλογή σου και κανα 2-3 φωτογραφίες από κυοφορούσες κοπελιές, σε στιγμές κατάνυξης....
για να δούμε τι θα ανεβάσεις στο site, μια κ είμαι σίγουρος ότι όλο κ κάτι θα έχεις.....
Υπέροχα, περιμένετε ένα καινούργιο μωρό! Χαρά στην οικογένεια. Τι γίνεται όμως που η εγκυμονούσα έχει πια επιθυμία η δυνατότητα για σεξ από σπανίως έως ποτέ; Πως το αντιμετωπίζετε;
Αρκείστε σε ότι (αν και όταν) προσφέρει
Πάτε με άλλες
Βρίσκετε την λύση στους καταλόγους μπουρδέλων του site
Την βρίσκετε μόνοι σας
ʼλλο
Όλα
...
Φίλε Duracell, για να σε παραδεχτώ για μια ακόμη φορά, περιμένω από την τεράστια συλλογή σου και κανα 2-3 φωτογραφίες από κυοφορούσες κοπελιές, σε στιγμές κατάνυξης....
για να δούμε τι θα ανεβάσεις στο site, μια κ είμαι σίγουρος ότι όλο κ κάτι θα έχεις.....
Ευχαρίστως φίλε Stavrakas ν' ανεβάσω μερικές ακόμη φωτογραφίες από το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΡΧΕΙΟ μου, αν και δεν με βοήθησες διευκρινίζοντας ποιές ακριβώς εννοείς "στιγμές κατάνυξης" χαχαχαχα
Ελπίζω πάντως κι αυτές οι φώτος να σου αρέσουν...
Ευχαρίστως φίλε Stavrakas ν' ανεβάσω μερικές ακόμη φωτογραφίες από το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΡΧΕΙΟ μου, αν και δεν με βοήθησες διευκρινίζοντας ποιές ακριβώς εννοείς "στιγμές κατάνυξης" χαχαχαχα
Ελπίζω πάντως κι αυτές οι φώτος να σου αρέσουν...
Και με την ευκαιρία της συζητήσεως περί φωτογραφιών... υπενθυμίζω την ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟ(Σ)ΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ "ΚΥΡΙΕΣ" ΜΕΛΗ ΤΟΥ SITE... που εμφανίζονται που και που ως διάτοντες αστέρες κι αφού μας ζαλίσουν με τις αμπελοφιλοσοφίες τους... εξαφανίζονται όπως ήρθαν, τρομαγμένες απ' το πολύ κράξιμο!
Αφού λοιπόν είστε τοοόσο απελευθερωμένες... ελάτε κι απ' το studio να βγάλουμε μερικές φωτό... προς επιβεβαίωση του φύλου σας!
Αλλά πού... να'ρθουν τα "κοριτσάκια" χαχαχαχα