Νέα

ΣΕΞ στην εγκυμοσύνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα plain
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

plain

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Υπέροχα, περιμένετε ένα καινούργιο μωρό! Χαρά στην οικογένεια. Τι γίνεται όμως που η εγκυμονούσα έχει πια επιθυμία η δυνατότητα για σεξ από σπανίως έως ποτέ; Πως το αντιμετωπίζετε;
Αρκείστε σε ότι (αν και όταν) προσφέρει
Πάτε με άλλες
Βρίσκετε την λύση στους καταλόγους μπουρδέλων του site
Την βρίσκετε μόνοι σας
ʼλλο
Όλα
...

gdgdgd

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
δυσκολη η κατασταση που περιγραφεις συμπολεμιστη. Δεν ειναι μονο η συχνοτητα αλλα και η ποιοτητα που πεφτει κατακορυφα.
Εγω παντως για την ωρα κανω υπομονη δηλαδη αρκουμαι με τα ψιχουλακια.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.662
Πόντοι
12.056
Σου προτεινω φιλε μου την σταση του λυκου....
Καθεται η κυρια με ανοιχτα τα ποδια
και εσυ εισαι απ εξω...
το κοιτας και κανεις....οοοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gdgdgd

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
και εσυ εισαι απ εξω...
αγγιξες ενα επισης σημαντικο θεμα. Το αν θελει να συνεργαστει η κυρια! Αν θελει υπαρχουν καποιες επιλογες. Αν δεν θελει ... αλλαζει το πραγμα

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.662
Πόντοι
12.056
Εκεινη μπορει να θελει αλλα αμα ειναι ο σακος χαμηλα ειναι επικινδυνο,ο γιατρος θα πει αν μπορει να κανει.Απο ορεξεις μαλλον ειναι σε πτωση σε αυτη την κατασταση,Τα περασα για δυο χρονια στο καπακι.
δυσκολες εποχες  :dancing: :dancing: :jerking:

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
εχει κανεις καμμια preggo,για σπρωξιμο?
Πληρωνω οσο-οσο :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

gdgdgd

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εκεινη μπορει να θελει αλλα αμα ειναι ο σακος χαμηλα ειναι επικινδυνο,ο γιατρος θα πει αν μπορει να κανει.Απο ορεξεις μαλλον ειναι σε πτωση σε αυτη την κατασταση,Τα περασα για δυο χρονια στο καπακι.
δυσκολες εποχες  :dancing: :dancing: :jerking:
ορεξεις;
και σου αρχιζουν οπως λες "μηπως ο σακος...", "θα ερεθιστω και θα εχω συσπασεις", "ποναω εδω κι εκει", δεν μπορω να γυρισω" και αστα να πανε

markman

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
χεστα φιλε μου. χεστα.....
τα περναω και ειναι μια πολυ δυσκολη εποχη
απο ορεξη σκατα .
εξω φρενων ειμαι 
αλλα μεταξυ μας και η δικη μου ορεξη εχει πεσει
(με την γυναικα μου μονο)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.662
Πόντοι
12.056
Και αν παιξει και καμμια αποκοληση που γινεται πολυ συχνα....αστα να πανε....ουτε να αιματωνεται το σημειο δεν κανει....μαυρες μερες..
Ασε που τρωνε φρικη με το σωμα τους...ΠΙΚΡΑΑΑΑΑΑΑ....

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Καλα ρε παιδια υπαρχουν κι αλλοι τροποι ικανοποιησης ζητηστε της στοματικο η εστω και φραπε...στην αναβροχια καλο ειναι και το χαλαζι...
Παντως οσοι προτιματε τους γνωστους μας οικους, να ειστε 10 φορες πιο προσεχτικοι μη μεταφερετε κανα μικροβιο στην εγγυμονουσα...

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.323
Πόντοι
506
Είστε με τα καλά σας, ρε σεις? Τι μαλακίες λέτε του ανθρώπου? Πήγαινε αγόρι μου σε κανένα μπουρδελάκι να εκτονωθείς (άσε τις τύψεις, αργά ή γρήγορα θα το κάνεις)...Τι τα έχουμε τα μαγαζιά???

leone72

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Είστε με τα καλά σας, ρε σεις? Τι μαλακίες λέτε του ανθρώπου? Πήγαινε αγόρι μου σε κανένα μπουρδελάκι να εκτονωθείς (άσε τις τύψεις, αργά ή γρήγορα θα το κάνεις)...Τι τα έχουμε τα μαγαζιά???

Συμφωνω φιλε συναγωνιστη!!Εχω το θεωρω ιεροσυλια και ως αρρωστεια οπως σε μερικα τσοντο site να γυρνανε τετοιες μαλακιες σε προχωρημενη εγκυμοσυνη!Γιαυτο μεχρι να βγει με το καλο ο απογονος,στα γνωστα μας μερη!!

gdgdgd

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνω φιλε συναγωνιστη!!Εχω το θεωρω ιεροσυλια και ως αρρωστεια οπως σε μερικα τσοντο site να γυρνανε τετοιες μαλακιες σε προχωρημενη εγκυμοσυνη!Γιαυτο μεχρι να βγει με το καλο ο απογονος,στα γνωστα μας μερη!!
πάντως οτιδήποτε άλλο είναι πού δύσκολο

Επισκέπτης
Eπειδή το έχω πολύ πρόσφατο (η γυναίκα μου γέννησε πριν 15 μέρες) θα σας πω τα εξής:

Καταρχήν κάναμε σεξ μέχρι και τον έβδομο μήνα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αρκεί το σεξ να είναι πάντα με προφυλακτικό μην τυχόν και κολλήσει κάνα μικρόβιο (ακόμα και μύκητες). Το ότι μπορεί να τραυματίσεις το έμβρυο ή να γίνει αποκόλληση λόγο σεξ είναι παπαριές, δεν ισχύουν.

Από εκεί και πέρα (μετά τον έβδομο δηλαδή) έχεις 2 μήνες αγαμίας! Οπότε απευθύνεσαι στον πληρέστατο μπουρδελοκατάλογο του site και ξεσπαθώνεις!!!

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
πες της να σου παιξει την ''ιτια''

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Εννοεις οτι ειναι ιεροσυλια να κανεις σεξ με τη γυναικα σου οταν αυτη ειναι εγκυος??

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Eπειδή το έχω πολύ πρόσφατο (η γυναίκα μου γέννησε πριν 15 μέρες) θα σας πω τα εξής:

Καταρχήν κάναμε σεξ μέχρι και τον έβδομο μήνα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αρκεί το σεξ να είναι πάντα με προφυλακτικό μην τυχόν και κολλήσει κάνα μικρόβιο (ακόμα και μύκητες). Το ότι μπορεί να τραυματίσεις το έμβρυο ή να γίνει αποκόλληση λόγο σεξ είναι παπαριές, δεν ισχύουν.

Από εκεί και πέρα (μετά τον έβδομο δηλαδή) έχεις 2 μήνες αγαμίας! Οπότε απευθύνεσαι στον πληρέστατο μπουρδελοκατάλογο του site και ξεσπαθώνεις!!!

Και μένα πάντως όταν ήταν έγκυος η γυναίκα μου, (πιθανώς επειδή όλα πήγαιναν ο.κ.), ο γιατρός μας είχε επιτρέψει το sex μέχρι τον 7ο μήνα !
Κανένα πρόβλημα, άσε που η γυναίκα μου είχε και τρομερές κάβλες !
Για τους δύο μήνες μέχρι τη γέννα , βολέυτηκα με oral, το οποίο δεν με χάλασε καθόλου !

Καί..... liomas : ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΦΙΛΕ Ο ΑΠΟΓΟΝΟΣ !!!!!

+ 100000

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
 φανταζομαι θα εχει αρχισει και η  :tickedoff: . το σεξ στην εγκυμοσύνη επιβαλεται ρωτα και τον γυναικολόγο . καπου στην μέση της εγκυμοσυνης ξαναεχει ορεξεις η γυναικα μετα τη γεννηση του μωρου πεφτουν ολα κατακόρυφα μετα για να πηδηξεις κανεις την  :jerking: να υποσχεθεις και αλλο παιδι και μετα  φανταζομαι  :headbang:

γενικα το σεξ μετα το γάμο ειναι μια μεγαααλη  συζήτηση
(με μικρη ή καθόλου δράση)  

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
και εσυ εισαι απ εξω...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Δεν μπορώ να συνέλθω από τα γέλια!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Γενικα το σεξ μετα το γάμο ειναι μια μεγαααλη συζήτηση
(με μικρη ή καθόλου δράση)...

Ολο κάτι τέτοια ακούω από δω κι από εκεί... και ΔΕΝ το παίρνω απόφαση να νοικοκυρευτώ... χαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom