Επισκέπτης
Mόνο αν κάνουνε τα πάντα ακάποτα!!!Βρε φιλουνάδα άσε τις αμπελοφιλοσοφίες και απαντησέ μου
Δέχομαι βροχή προτάσεων από δροσερά φασιστάκια.............στο τέλος θα ενδώσω
Mόνο αν κάνουνε τα πάντα ακάποτα!!!Βρε φιλουνάδα άσε τις αμπελοφιλοσοφίες και απαντησέ μου
Δέχομαι βροχή προτάσεων από δροσερά φασιστάκια.............στο τέλος θα ενδώσω
Mόνο αν κάνουνε τα πάντα ακάποτα!!!
Υ.Γ.Σε περίπτωση που κάμια στιγμή θελήσετε να βγούμε ραντεβού έχω να δηλωσώ ότι είμαι λογοδοσμένος!!!
Δεν φταίω εγώ,πάντα συγκινούμε με τις ερωτικές ιστορίες!!!Βρε Παπαζολ μην πλέκεσαι στην σχέση μας
Που θα πάει θα γυρίσει ο τρόχος κ θα γαμήσει ή θει κ ο φτωχός!!!Μπααααα..... Ποιά να σε κοιτάξει εσένα με τέτοιες φιλοσοφίες που μοιράζεσαι μαζί μας? Μεγάλο Ε9 να έχεις, και να δεις πόσα pm θα δεχθείς!
Μπααααα..... Ποιά να σε κοιτάξει εσένα με τέτοιες φιλοσοφίες που μοιράζεσαι μαζί μας? Μεγάλο Ε9 να έχεις, και να δεις πόσα pm θα δεχθείς!
Που θα πάει θα γυρίσει ο τρόχος κ θα γαμήσει ή θει κ ο φτωχός!!!
Η αποστολή καλά κυλάει,αν κ το μουλάρι με το κάρο έχει κολλήσει κάπως στην ανυφόρα(ελπίζω να κατέχε λίγη από την χάρη της/ου συντρόφου/ισσάς amjik)!!!
Όσο για αυτό άλλο τίποτα εδώ μέσα,βέβαια όταν βρίσκεις σκατά αντί για πετράς έλαιον δεν είναι κ ότι καλύτερο!!!Μέ γοητεύει το ταξίδι της κατάδυσης στα έγκατα της ανθρώπινης ψυχής. [/color][/u]
Να λάβω μόνο υπενθύμιση με pm σε σωστό χρόνο(ξεχνάω αν κ νεαρός)!!!Τήν άλλη έβδομάδα να στείλης κούριερ !!!!!!!!!
Μέ γοητεύει το ταξίδι της κατάδυσης στα έγκατα της ανθρώπινης ψυχής.
Ολιγαρκής άνθρωπος,να παιδί για κρεμάλα!!!Εγώ συμφορουμίτισσα, θα αρκεστώ στην κατάδυση σε ένα υγρό μουνάκι που θα με εκλιπαρεί να το γλύψω.... ;)
Ολιγαρκής άνθρωπος,να παιδί για κρεμάλα!!!
Τήν άλλη έβδομάδα να στείλης κούριερ !!!!!!!!!
Σας πιστεύω κ ας μην σας γνωρίζω,αγαπητέ/η!!!Καί πού να τόν δής σε κατάδυση σε ζουμερό αίδοίον !!!!!!!
[move]Θέλω κι εγώ![/move]
[move][size=17pt]Τί ρέ κολητέ θέλης [/size] [/move]