Νέα

Sex παντρέμενων ή ζευγαριών που συζούν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikosathens
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
N

nikosathens

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
nai ρε παιδια αλλα ενω όλα πάνε καλά δεν είμαι ευχαριστημένος σε αυτό τον τομέα που τον θεωρώ πρωταρχικό.
κάθε μήνα την πρώτη βδομάδα γίνεται 2-3 φορές όλα οκ. μετά υπάρχει ένα κενό 10 ημερών. αρχίζω τη μουρμούρα. καυγάς και μετά σεξ μετά από 2 βδομάδες γιατί λέει την κυνηγάω και την πιέζω όλη την ώρα. αυτά που λένε οι φίλοι για έρωτα στο αμάξι η σε ξενοδοχείο ή ρομαντικές στιγμές τα έχω δοκιμάσει αλλά τώρα δε μπορώ να τα κάνω γιατί δεν είμαι και εγώ καλά. δε μπορώ να δίνω με τη λογική ότι κάποτε θα πάρω και το κυριότερο
είχα κάποτε μια σχέση 6 χρόνια χωρίς να συζήσουμε και σε άλλη ηλικία και φιτητής χωρίς προβλήματα και κάναμε κάθε μέρα σεξ. δέχομαι ότι άλαξαν οι συνθήκες αλλά κάπου μια μέση λύση ρε παιδί μου

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.578
Πόντοι
12.056
εγω συζω 4 χρονια και εχουμε φτασει σε σημειο να το κανουμε εως και μια στις 15.κατα τ'αλλα περναμε πολυ καλα.
Και εγω παντρεμενος 7 χρονια... 1 στις 15....φταιω εγω μετα που εχω αρχισει να ξενοκοιταζω??

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Και εγω παντρεμενος 7 χρονια... 1 στις 15....φταιω εγω μετα που εχω αρχισει να ξενοκοιταζω??

Δεν σκοπευω να παραστήσω τον σύμβουλο γάμου, αλλά νομίζω πως φταίς όσο ακριβώς φταίει και η γυναίκα σου!

- Η γυναίκα σου φταίει διότι δεν είναι διατεθιμένη να σε εξιτάρει για να μην έχεις μάτια για άλλη. Αν σε είχε κλειδωμένο με τα "κόλπα" της, δεν θα σου έκαναν αίσθηση οι άλλες ;)

- ...και φταίς κι εσύ που έχεις αμελήσει τη γυναίκα σου και της έχεις επιτρέψει να πιστευει πως μετά από μερικά χρόνια, η σχέση πρέπει να γίνει συμβατική. Φταίς που δεν της ξυπνάς μέσα της τον εφηβικό έρωτα, φταίς που δεν την κάνεις να ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ  πως είναι ΓΚΟΜΕΝΑ σου!

Αν λοιπόν τα αισθήματα αυτά και η ζωώδης έλξη της λείπει ή έχει χρόνια να την αισθανθεί, θα φταιει μετά αυτή αν πηδηχτεί με τον πρώτο μάγκα που θα πάρει γραμμή την ανάγκη της και θα της πουλήσει έρωτα?

Συζήτα το μαζί της αδερφέ μου...! και ΠΡΙΝ τελειώσετε τη συζήτηση, ΓΑΜΗΣΕ την άγρια (έτσι στο ξερό) σαν να πηδάς ένα καυλερό μουνί CG/CT που έσκασες τα ωραία σου φράγκα για να της το χώσεις. Κάνε την να νιώσει ΓΚΟΜΕΝΑ... όχι σύζυγος! Βγάλε το ζώο που κρύβει μέσα της - δώσε της να καταλάβει πως ΔΕΝ είσαι (έστω και για λίγο) ο "σύζυγος", ο "σύντροφος" κλπ... αλλά ο ΓΑΜΙΑΣ του σπιτιού. Με καταλαβαίνεις? Ελπίζω... ;)

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Κύριοι δεν μπορούμε να θέτουμε εαυτούς υπό τα αυτά κριτήρια. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, πλην όμως καλούμεθα να συμφωνήσουμε πως η χρόνια συμβίωση προκαλεί κόπωση.
Ορισμένες ιδέες που διατυπώθηκαν προηγουμένως είναι ελκυστικές, ωστόσο η εφαρμογή τους απαιτεί τη διέλευση σκοπέλων.
Να το πω πιο απλά: και εγώ θα ήθελα να την πάρω την πηδήξω σε ξενοδοχείο και καμιά φορά το κάνω. Αλλά τι απαιτήσεις να έχεις από μία γυναίκα που ξέρεις ότι από νωρίς το πρωί ως αργά το βράδυ είναι στο γραφείο της; Είναι, δηλαδή, στιγμές που όση διάθεση και αν έχεις, τη βλέπεις να γυρίζει στο σπίτι κομμάτια και τη λυπάσαι. (ακόμα χειρότερο, έχεις πάει να την πάρεις κιόλας και τρως και ένα δίωρο στήσιμο έξω από το γραφείο της) Δυστυχώς οι γαμημένες οι δουλειές παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στην αποξένωση.
Κατά τη γνώμη μου, από ένα σημείο και μετά ο στόχος του ζευγαριού είναι να είναι πρωτίστως αγαπημένοι και καλοί φίλοι. Το ξενοπήδημα θα γίνει ούτως ή άλλως. Στην καλύτερη ας είναι διακριτικό για να μην υπάρχουν εκατέρωθεν δράματα.

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Να το πω πιο απλά: και εγώ θα ήθελα να την πάρω την πηδήξω σε ξενοδοχείο και καμιά φορά το κάνω. Αλλά τι απαιτήσεις να έχεις από μία γυναίκα που ξέρεις ότι από νωρίς το πρωί ως αργά το βράδυ είναι στο γραφείο της; Είναι, δηλαδή, στιγμές που όση διάθεση και αν έχεις, τη βλέπεις να γυρίζει στο σπίτι κομμάτια και τη λυπάσαι. (ακόμα χειρότερο, έχεις πάει να την πάρεις κιόλας και τρως και ένα δίωρο στήσιμο έξω από το γραφείο της) Δυστυχώς οι γαμημένες οι δουλειές παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στην αποξένωση.
Συμφωνο και γω μαζι σου φιλε μου.Ειναι οι συνθηκες της ζωης που αποξενωνουν το ζευγαρι.Φαντασου τωρα οτι μετα απο μια κουρστικη μερα στη δουλεια η γυναικα εχει να κανει και τις δουλειες του σπιτιου.Θα τελειωσει κατα τις 22:00 το βραδυ,αντε μετα να σου κανει τρελιτσες στο κρεβατι....Ε δεν γινεται ρε παιδια ακομα και οργανικα να το παρεις.

plain

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
0
για να παρηγορηθείς σου λέω ότι το 1 στις 15 για μένα που η γυναίκα μου είναι έγκυος είναι επιστημονική φαντασία!

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Σε συμπληρωμα αυτου που ειπε ο Παθφαηντερ.
Ειτε συζηγος,ειτε γκομενα,ειτε πουτανα.
Ακολουθεις τα βηματα του μεγα ηγετη:

Συνημμένα

• korkolis_romantikos.gif
    korkolis_romantikos.gif
    18,6 KB · Εμφανίσεις: 50

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Κύριοι δεν μπορούμε να θέτουμε εαυτούς υπό τα αυτά κριτήρια. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, πλην όμως καλούμεθα να συμφωνήσουμε πως η χρόνια συμβίωση προκαλεί κόπωση.
Ορισμένες ιδέες που διατυπώθηκαν προηγουμένως είναι ελκυστικές, ωστόσο η εφαρμογή τους απαιτεί τη διέλευση σκοπέλων.
Κατά τη γνώμη μου, από ένα σημείο και μετά ο στόχος του ζευγαριού είναι να είναι πρωτίστως αγαπημένοι και καλοί φίλοι. Το ξενοπήδημα θα γίνει ούτως ή άλλως. Στην καλύτερη ας είναι διακριτικό για να μην υπάρχουν εκατέρωθεν δράματα.

......σωστοοοοοοοοός.........!!!!
.....και να υπερκερασω σε ενα σημειο που νομιζω εχει ιδιαιτερη σημασια..
ωραια τα λεμε εμεις εδω, για μουνια-πουτανες-βυζιτες-γουστα-ιδιαιτεροτητες κλπ κλπ......
....η ζωη ομως εξω, η πραγματικη ζωη, οχι αυτη που βλεπουμε στις ταινιες και στις διαφημισεις, ειναι ο πραγματικος σκοπελος που πρεπει να υπερπηδηχθει σε πολλους τομεις, αρα και στον ερωτικο....
..και με την καθημερινοτητα, με τη δουλεια κλπ κλπ, οπως σωστα λεει και ο συντεχνος, πρεπει να καθισταται, κατα τη γνωμη μου, σαν πρωτος στοχος, αυτος που λεει και ο flyeron, η αγαπη και η πραγματικη φιλια..

GREY

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2006
Like
5
Πόντοι
0
Ολα στο μυαλό είναι παιδιά. Για να τη κάνεις να αισθανθεί καλά πρέπει κ εσύ να είσαι καλά. Είμαι με τη γυναίκα μου 20 χρόνια αλλά ακόμη δεν έσβησε η ερωτική ζωή μας. Μπορεί να έχει αραιώσει (φταίμε κ οι 2) αλλά ακόμη με γουστάρει κ τη γουστάρω, οπότε 2 φορές την εβδομάδα γίνεται χαμός. Ούτε ξενοδοχεία θέλει ούτε τίποτα. Δείξτη της ότι αυτή είναι η μία και θα είναι όλα καλά.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.196
Πόντοι
22.785
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ  :think:
ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΙΜΟ ΘΡΕΝΤ.......
Γάμος χωρίς σεξ: Όσα πρέπει να ξέρετε ......
Αν είστε σε μια τέτοια σχέση, όπου μεταξύ σας δεν υπάρχει πια παρά αμοιβαία αγάπη και συντροφικότητα και η φλόγα του πάθους έχει προ πολλού σβήσει για τα καλά, οι ακόλουθες πληροφορίες και συμβουλές έχουν γραφτεί για εσάς.
Δεν είστε (οι) μόνοι

Ο μέσος, κοινωνικά νοήμων άνθρωπος το προσυπογράφει: σχέση χωρίς σεξ, είναι σχέση μισή –είναι, τελικά, φιλία. Παρά την κοινή παραδοχή ότι η αποχή από το σεξ οδηγεί με ακρίβεια σε μια σχέση δυστυχή και ελλιπή, τα ζευγάρια που συμβιώνουν έχοντας από καιρό πάρει διαζύγιο από το σεξ δεν είναι καθόλου λίγα.

Η παραδοχή αυτής της μορφής σχέσης, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Επομένως, το γεγονός ότι καμία εκ των φίλων ή συγγενών σας δεν έχει μοιραστεί μαζί σας το αντίστοιχο πρόβλημα, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να συμβαίνει και στις... πιο ευτυχισμένες οικογένειες. Ο αναλυτής δεδομένων μεγάλης κλίμακας (data scientist), ανέλυσε αποτελέσματα αναζήτησης της Google που δημοσίευσε και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η αναζήτηση «γάμος χωρίς σεξ» είναι 3,5 φορές συχνότερη απ' το «δυστυχισμένος γάμος» και 8 φορές δημοφιλέστερη απ' το «γάμος χωρίς αγάπη»!

Με δυο λόγια: οι χωρίς σεξ σχέσεις είναι πολύ συχνότερες απ' αυτό που ίσως υποθέτετε, γεγονός που σας καθιστά -τρόπον τινά- «μέσο όρο» των συζυγικών προβλημάτων.
Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας!

Όποιος κι αν είναι ο λόγος που η σχέση σας οδηγήθηκε σ' αυτή τη μορφή, είναι εντελώς παράλογο να κατηγορείτε τον εαυτό σας –είτε είστε άντρας, είτε γυναίκα. Όταν δύο άνθρωποι σταματούν να θέλουν να έρχονται σε επαφή, «φταίνε» κι οι δύο. Οι λόγοι που οδηγούν ένα ζευγάρι στη σεξουαλική αποχή μπορεί να είναι δεκάδες (ναι, το «βαρεθήκαμε ο ένας τον άλλον», δεν είναι απαραίτητα η απάντηση), όμως σε καμία περίπτωση δεν φταίει (μόνο) ότι το σώμα σας άλλαξε μεγαλώνοντας ή ότι πήρατε κιλά.

Ιδιαίτερα οι γυναίκες έχουν την τάση να κατηγορούν τον εαυτό τους για την έλλειψη σεξ. Φοβούνται ότι έπαυσαν να είναι αρκετά ελκυστικές και ερωτικές και γι' αυτό οδηγήθηκαν στην αποχή. «Συχνά, οι άντρες σταματούν να είναι σεξουαλικά ενεργοί επειδή βιώνουν έντονο άγχος το οποίο φοβούνται ότι θα εξελιχθεί σε στυτική δυσλειτουργία», γράφει στην Huffingtonpost η , σεξολόγος. Κι αυτός είναι ένας μόνο από τους λόγους, που ο καλός σας δεν έχει διάθεση πια για... τρελίτσες.
«Απλά... βαρεθήκαμε ο ένας τον άλλον»: Ισχύει;

Μιλώντας για τους λόγους που οδηγούν ένα ζευγάρι στην άνευ σεξ συμβίωση: η εκατέρωθεν ερωτική ανία είναι ίσως –σύμφωνα με τους ψυχολόγους- η κορυφή του παγόβουνου. Η έλλειψη όρεξης για οτιδήποτε είναι, σε κανονικές συνθήκες, ευχάριστο και απολαυστικό, μπορεί να είναι σύμπτωμα αγχώδους διαταραχής ή ακόμη και κατάθλιψης.

Επομένως, πριν σπεύσετε να καταλήξετε σε κάτι τελεσίδικο και καταδικαστικό όπως «Δεν μας συνδέει πια τίποτα» ή«Ο έρωτας μας "τελείωσε"», κάντε μια βαθειά κι ουσιαστική ανασκόπηση. Είστε ευχαριστημένοι απ' τη ζωή σας; Ή, ακόμη: είστε ευχαριστημένοι απ' τον σύντροφό σας, εν γένει; Οι άνθρωποι μεγαλώνουν και εξελίσσονται.

Ενδέχεται η ζωή σας να μην είναι αυτή που φανταστήκατε ή ο/η σύντροφός σας να μην σας καλύπτει πια ως προσωπικότητα. Η δουλειά και τα παιδιά μπορεί να σας καταβάλουν ψυχικά και σωματικά τόσο, ώστε το μόνο που επιθυμείτε στο τέλος της ημέρας να είναι ένας χορταστικός ύπνος.

Πριν, λοιπόν, καταλήξετε ότι το σεξ για σας του δύο είναι κεφάλαιο που έχει οριστικά κλείσει, σιγουρευτείτε ότι είστε καλά με τον εαυτό, τη ζωή και το άλλο σας μισό. Επικοινωνήστε κάθε σκέψη σας στο σύντροφό σας και, εάν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να εντοπίσετε την αιτία του προβλήματος, επισκεφτείτε έναν ειδικό. Σίγουρα τα χρήματα δεν περισσεύουν, αλλά υπάρχουν ζητήματα που δεν μπορείτε να λύσετε μόνοι.
Είστε σύμμαχοι απέναντι στο πρόβλημα;

Είστε ή όχι και οι δύο «στην ίδια σελίδα»; Η έλλειψη σεξ είναι μια κοινή, σιωπηλά παρμένη απόφαση που ικανοποιεί –ή, τουλάχιστον, δεν ενοχλεί- και τους δύο ή είναι επιλογή του ενός εκ των δύο συντρόφων; Αν η απόφαση είναι κοινή και έχει παρθεί με ωριμότητα, τότε έχετε κάνει μια σοβαρή επιλογή ζωής, που μπορεί να είναι μεγάλης σημασίας, αλλά είναι επιλογή δύο σκεπτόμενων ενηλίκων.

Αν είστε εσείς ο… αρνητής του σεξ, τότε πρέπει άμεσα να βρείτε τι φταίει, τόσο για την υγεία της σχέσης σας όσο και για χάρη του/ της συντρόφου σας. Εξαλείψτε την πιθανότητα ιατρικού προβλήματος και ρωτήστε τον εαυτό σας, γιατί έχετε χάσει την όρεξή σας. Συζητήστε το ανοιχτά, ζητήστε κατανόηση και χρόνο και δείξτε την αγάπη σας –η έλλειψη σεξ, δεν χρειάζεται να συνεπάγεται έλλειψη τρυφερότητας μεταξύ σας.

Τι γίνεται όμως αν είστε ο «αδικημένος» της υπόθεσης; Σ’ αυτή την περίπτωση πρέπει χωρίς περιστροφές, αλλά δίχως πίεση και άγχος να μιλήσετε ξεκάθαρα για το άγχος σας. Η Sallie Foley, διευθύντρια του Κέντρου Σεξουαλικής Υγείας του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν,  και συμβουλεύει: «Αν ο σύντροφός σας είναι απρόθυμος, τότε πρέπει να του πείτε ευθέως “Πρέπει να συζητήσουμε ποιες είναι οι προτεραιότητες και τα «θέλω» μας. Δεν μπορώ να είμαι σε μια σχέση όπου το σεξ έχει τελειώσει.”». Η S. Folley, επισημαίνει ότι συχνά η αιτία που μπορεί να κρύβεται πίσω απ’ την απουσία διάθεσης είναι η κατάθλιψη και το άγχος. Η επίσκεψη σε έναν ειδικό μπορεί να χαράξει τις στρατηγικές εκείνες που θα οδηγήσουν στο να βρεθεί η χαμένη διάθεση.

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει το ζήτημα να τεθεί επί τάπητος, Αν δεν έχετε διάθεση, παραδεχτείτε το, ζητήστε συγγνώμη και προσπαθήστε να βρείτε τη λύση. Αν η διάθεση σάς περισσεύει, απαιτήστε να λυθεί το ζήτημα με αμοιβαία προσπάθεια και υποχωρήσεις.
Μόνο εσείς ξέρετε τι είναι καλύτερο για 'σας

Το πού μπορεί να οδηγηθεί η σχέση σας είστε σε θέση να το ξέρετε μόνο εσείς. Ένας γάμος χωρίς σεξ είναι σύμφωνα με την κοινή λογική, ένας ελλιπής -αν όχι δυστυχισμένος- γάμος. Εσείς όμως δεν έχετε την «κοινή» λογική –έχετε τη δική σας. Υπάρχουν άντρες και γυναίκες που δηλώνουν χαρούμενοι και απόλυτα ικανοποιημένοι από τη λευκή τους σχέση -δήλωση που για τους περισσότερους είναι ακατανόητη.

Ο καθένας γνωρίζει τι είναι καλύτερο για εκείνον και τη ζωή του. Αν η απόφασή σας να απέχετε από το σεξ είναι απόφαση που έχει παρθεί με ωριμότητα και η επιλογή αυτή είναι πραγματικά ικανοποιητική για εσάς, δεν χρειάζεται να δώσετε λογαριασμό σε κανέναν ούτε να πτοηθείτε από τα σχόλια και τις απόψεις του κόσμου. Η σεξουαλικότητα είναι όμως αναπόσπαστο κομμάτι σας, γι΄αυτό εξετάστε το πολύ σοβαρά: θέλετε πράγματι να ζείτε χωρίς ερωτικά χάδια, οργασμούς και σεξουαλική τρυφερότητα;

KavlomenosPoutanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Like
23
Πόντοι
1
Εγω και 5 μήνες να με με την ίδια κοπέλα σε σχέση αρχίζω να φρικάρω...    που να παντρευόμουν κιόλας...  :S 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom