Νέα

Sex με καυλωμένη έγκυο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Faidra Married
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 167
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Faidra Married

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
1
Πόντοι
0
...είμαι λίγων μηνών έγκυος και οι ορμόνες μου έχουν τρελαθεί! Είμαι καυλωμένη συνεχώς! Πηδιέμαι με τον άντρα μου και δεν χορταίνω... Φαντασιώνομαι παρτούζες και πούτσους να με γαμάνε! Έχω τρελαθεί...

Θα γαμούσατε μία έγκυο;

Και από τα κορίτσια... το έχει πάθει καμία από εσάς;

paris2000

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
1
Πόντοι
1
...είμαι λίγων μηνών έγκυος και οι ορμόνες μου έχουν τρελαθεί! Είμαι καυλωμένη συνεχώς! Πηδιέμαι με τον άντρα μου και δεν χορταίνω... Φαντασιώνομαι παρτούζες και πούτσους να με γαμάνε! Έχω τρελαθεί...

Θα γαμούσατε μία έγκυο;

Μη φας! Έχουμε γλαρόσουπα! :cheesy:

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Μωρή ανωμαλάρα τι σκαρφίστηκες για να συζητήσεις το βίτσιο σου..Σιγά μην είσαι παντρεμένη και έγκυος και έχεις τρελές ορμές...Ένας καραγκιόζης είσαι και φαίνεται σου αρέσει να πηγαίνεις με κάτι ξεφτιλισμένες που είναι και έγκυες τρομάρα τους..Στο γιατρό γρήγορα να σου γράψει φάρμακα και αυτός θα καθορίσει αν πρέπει να σε φιλοξενήσουν σε καμια κλινική,τρελάρα

OP
OP
Faidra Married

Faidra Married

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
1
Πόντοι
0
Τι κρίμα! Είστε βαθειά νυχτωμένοι... Ενημερωθείτε και λίγο, στερημένοι!

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ενοειται γουσταρουμε

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Ναι φιλαράκι. Ισχύει πως οι έγγυες λόγω ορμονών έχουν καύλες. Απλά εσύ είσαι καραγκιοζάκος που άνοιξε το νήμα για να καυλώσει. :)

ElectricEye

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0

Θα γαμούσατε μία έγκυο;

Βρε τι θα σκεφτει ακομα ο ανθρωπος...να κανει fake profile στις 4 το χαραμα για να συζητησει για τα αποθημενα του...  :headbang:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166

Θα γαμούσατε μία έγκυο;

Θα γαμούσατε μία έγκυο;

Φωναξε με και θα το μαθεις !!!  ;)

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
κάνει μπαμ η φάση ότι είναι καραμούφα.... αλλά μιας και το έφερε η κουβέντα, εγώ έχω κάνει σεξ με έγκυο (από άλλον)...  :grin: :grin: :grin:
είναι μεγάλη ιστορία και δεν είναι Κυριακή για να την αναλύσω... πάντως δεν ήταν και με την κοιλιά τούρλα... περίπου τριών μηνών και αν δεν στο έλεγε ίσως και να μην το έπαιρνες χαμπάρι...

Είμαι αλήτης!!! το ξέρω....  :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Το καλό με τις εγκυμοσύνες είναι πως στο σέξ δεν έχεις φόβο να πιάσεις παιδί.

Οπότε χύνεις μέσα αβέρτα όσο γουστάρεις ...

:2funny: :2funny: :2funny:

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
κάνει μπαμ η φάση ότι είναι καραμούφα.... αλλά μιας και το έφερε η κουβέντα, εγώ έχω κάνει σεξ με έγκυο (από άλλον)...  :grin: :grin: :grin:
είναι μεγάλη ιστορία και δεν είναι Κυριακή για να την αναλύσω... πάντως δεν ήταν και με την κοιλιά τούρλα... περίπου τριών μηνών και αν δεν στο έλεγε ίσως και να μην το έπαιρνες χαμπάρι...

Είμαι αλήτης!!! το ξέρω....  :2funny: :2funny:
Και εγώ όταν γαμούσα μια παντρεμένη την είχα γαμήσει και όταν ήταν έγκυος (από τον άντρα της...έτσι μου είπε τουλάχιστον). Τρελλό γαμήσι. Και φυσικά θα το ξαναέκανα

Και χέστηκα αν με πουν αλήτη... :grin:

OP
OP
Faidra Married

Faidra Married

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
1
Πόντοι
0
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...

Μερικά συντηρητικά μυαλά δεν μπορούν να αφήσουν τον εαυτό τους να πιστέψουν ότι μπορεί αυτά να είναι τα λόγια μίας γυναίκας. Ευτυχώς, η πραγματικότητα τους διαψεύδει.

Χαίρομαι, πάντως, που υπάρχουν άνδρες που θα με γαμούσαν, γιατί μόνο αυτό σκέφτομαι εδώ και 2 μήνες...πώς θα πηδιέμαι!

Πληροφοριακά... δεν επιτρέπεται το χύσιμο μέσα στον κόλπο, παρά μόνο στον 9ο μήνα! Οπότε μπορείτε να χύσετε τα φουσκωμένα βυζιά!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Aπό την πολύ την καύλα έχεις και αϋπνίες;
Γράφτηκες στο σάιτ στις 3.30 το πρωί και μέχρι τώρα μας τα έχεις κάνει τσουρέκια αν θα σε πηδούσαμε που είσαι έγγυος (λέμε τώρα!) στους πρώτους μήνες;
Και τι μας πειράζει εμάς αν είναι κάποια έγγυος και δεν φαίνεται; Να μας ρωτούσες αν ήταν η άλλη με την κοιλιά στο στόμα θα είχε κάποιο νόημα.

Αλήθεια γιατί δεν κάνει χύσιμο στον κόλπο πριν τον 9ο μήνα; Μήπως και πασαλείψουν τα χύσια το έμβρυο στη μούρη; Είναι μέσα στον αμνιακό σάκκο έξυπνη(-ε) ;)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
στο τριγωνο ηταν μια εγκυος πριν κανα μηνα-διμηνο

γεννησε και μετα απο 2 μερες ξαναβγηκε στο δρομο

αλλα νταξει,δεν ξερω αν ηταν καυλωμενη,μπορει να μαι και  :offtopic: :helpplea:

7GRAFIKOS7

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Ντροπη και αίσχος φαιδρή Φαίδρα....που σκαρφίστηκες  το όνομα βρε κερατούκλη....Καλή Χρονιά να έχεις καισταμάτα το παρολί στην καλύτερη διέξραψε το τόπικ μόνος σου εκτείθεσε ειλικρίνά ...

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...

Μερικά συντηρητικά μυαλά δεν μπορούν να αφήσουν τον εαυτό τους να πιστέψουν ότι μπορεί αυτά να είναι τα λόγια μίας γυναίκας. Ευτυχώς, η πραγματικότητα τους διαψεύδει.

Χαίρομαι, πάντως, που υπάρχουν άνδρες που θα με γαμούσαν, γιατί μόνο αυτό σκέφτομαι εδώ και 2 μήνες...πώς θα πηδιέμαι!

Πληροφοριακά... δεν επιτρέπεται το χύσιμο μέσα στον κόλπο, παρά μόνο στον 9ο μήνα! Οπότε μπορείτε να χύσετε τα φουσκωμένα βυζιά!
πρωτον αν εισια αγορακι καλο το παραμυθι για να βγαλεις την ανωμαλια σου αλλαν θα φα πολυ κραξιμο πληροφοριακα στο λεω.δευτερον αν εισια γυναικα και καθεσαι και γραφεις εδω μεσα και εισια εκγυος και λες αυτε τις μαλακιες τοτε εισια πραγματικα αρρωστη και θες χαπια.μα πως ειναι δυνατον να περιμενεις ενα παιδι και να ψαχνεις να σε γαμησουν.ελεος εχεις ξεφυγει τελειως

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Θα γαμούσατε μία έγκυο;

sorry αλλα με την καμια όμως....
proton έχω τεράστιο κώλυμα για το παιδί που υπάρχει παραμέσα, και δευτερον την να με φτιάξει η φουσκωμένη κοιλια.
ποιο εύκολα θα πηδούσα άντρα παρα έγκυο γυναικα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom