Νέα

Σεξ με γραπτή συναίνεση !!! Ξεπέρασαν και τον Όργουελ οι Σουηδοί !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gunnar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
η ταση ειναι σαφως προς το δευτερο, μπορεις να βαλεις 'believe the victim' στο google να διαβασεις.

Υπαρχει και η (διασημη στην Αμερική) περιπτωση της "www.google.co.uk/search?dcr=0&q=mattress+girl&spell=1&sa=X&ved=0ahUKEwiL85aQsJjYAhURmbQKHaG9BuAQvwUIJCgA&biw=1274&bih=961]Mattress Girl[/url]" η οποια εκανε και art project (βλεπε τσοντα) τον 'βιασμο της' (www.cecinestpasunviol.com/]video εδω[/url]) η οποια με κοινο την τοτε υποψηφια προεδρο των Η.Π.Α. στηριξε (και χειροκροτηθηκε) για την αποψη οτι σε περιπτωσεις που καταγγελετε βιασμος δεν πρεπει να υπαρχει καν αποδεικτικη διαδικασια, "If we use proof in rape cases, we fall into the patterns of rape deniers"

δεν εχετε ιδεα ποσο 'sheltered' ειναι η Ελλαδα απο την παγκοσμια τρελλα στον δυτικο κοσμο.

Ειναι γιατι Ελλαδα οταν τρωει πουτσο η γκομενα θεωρειται αυτη υπευθυνη.Δυση δεν ειναι το ιδιο,μπορει να επικαλεστει χιλιες δυο δικαιολογιες αν μετανιωσει.
Γενικα Δυση το κλιμα ειναι βαρυ,το καταλαβαινεις αμεσως αυτο.Δεν μπορεις να μπεις λεωφορειο οπως στην Πολωνια και σε 10 λεπτα να μιλας με τη διπλανη χαιδευοντας τα μπουτια της η να δαχτυλιαζεις τη γκομενα που γνωρισες στο τρενο οπως Ουκρανια.
Δυση αμα μετανιωσει μπορει να σε κατηγορησει για βιασμο.
Σλαβικες χωρες ειναι περιπου τελεια,οι καυλες των αντρων θεωρουνται δεδομενες οπως και οι πουτανιες των γυναικων.

OP
OP
Gunnar

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ειναι γιατι Ελλαδα οταν τρωει πουτσο η γκομενα θεωρειται αυτη υπευθυνη.Δυση δεν ειναι το ιδιο,μπορει να επικαλεστει χιλιες δυο δικαιολογιες αν μετανιωσει.
Γενικα Δυση το κλιμα ειναι βαρυ,το καταλαβαινεις αμεσως αυτο.Δεν μπορεις να μπεις λεωφορειο οπως στην Πολωνια και σε 10 λεπτα να μιλας με τη διπλανη χαιδευοντας τα μπουτια της η να δαχτυλιαζεις τη γκομενα που γνωρισες στο τρενο οπως Ουκρανια.
Δυση αμα μετανιωσει μπορει να σε κατηγορησει για βιασμο.
Σλαβικες χωρες ειναι περιπου τελεια,οι καυλες των αντρων θεωρουνται δεδομενες οπως και οι πουτανιες των γυναικων.

Καλά, εντάξει...εμένα Πολωνέζα τα πήρε και με έσβησε από φίλο στο fb γιατί ανέβασε φωτογραφία μ'ένα σορτσάκι και της έγραψα στα σχόλια ότι έχει ωραίο σώμα !! Αυτές είναι χειρότερες γιατί μυρίζουν Σοβιετικίλα ακόμα !

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
408
Πόντοι
26
Μην ξεχνάμε πως ο Julian Assange των WikiLeads είχε κατηγορηθεί το 2010 για βιασμό από 2 Σουηδέζες, για τις οποίες ο ίδιος υποστήριζε οτι έκαναν μαζί συνεναιτικό σεξ. Είχε εκδοθεί εναντίον του Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και εξαιτίας αυτού βρίσκεται κλεισμένος από το 2012 στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο. Αν και οι Σουηδοί απέσυραν το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, παραμένει κλεισμένος στην πρεσβεία του Ισημερινού καθώς κινδυνεύει να συληφθεί από τους Εγγλέζους για παραβίαση όρων παρουσίασης σε αστυνομικό τμήμα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Καλά, εντάξει...εμένα Πολωνέζα τα πήρε και με έσβησε από φίλο στο fb γιατί ανέβασε φωτογραφία μ'ένα σορτσάκι και της έγραψα στα σχόλια ότι έχει ωραίο σώμα !! Αυτές είναι χειρότερες γιατί μυρίζουν Σοβιετικίλα ακόμα !

Πολωνια δεν μπλεκει ποτε νομος,οργανο σε τετοια θεματα.Δεν υπαρχει περιπτωση να κανεις καμακι και να εχεις προβληματα.Δυση υπαρχει και παραυπαρχει.Ειναι συνθετοι λογοι.
Βεβαια αυτο οδηγει και σε απιστευτα εκνευρισμενες ψυχοπαθητικες γκομενες αφου κανενας δεν κανει εστω κοπλιμεντο για να μη ληφθει στραβα.
Εγω Γερμανια προσεχω πολυ να μη δινω αφορμες,μια δυο φορες ξεφυγα κυριως λογω ποτου και χουφτωνα Γερμανιδες και εχω μετανιωσει.
Γενικα οι Δυτικες τα σκεφτονται ολα και υπεραναλυουν,γιατι ετσι γιατι γιουβετσι και ψιλοφοβασαι.
Θυμαμαι ποσο ευκολα ηταν Σουηδια και παλι καμια σχεση με Τσεχια.Δυση υπαρχει πολυ white knitting,πολλοι ιπποτες να προστατευουν τις κοπελες πλας φεμινισμος,γενικα οι γυναικες εχουν φοβερα προνομια και δικαιωματα,συνεπως αμα μπλεξεις ειναι επικινδυνο.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Μην ξεχνάτε τι έπαθε κι ο Στρος Καν. Βρήκανε μια πουτσότριχα κι αυτό ήταν αρκετό ενοχοποιητικό στοιχείο. Άμα είναι να κάτσει κάποιος προφυλακιστέος κανα χρόνο μόνο και μόνο με την καταγγελία εναντίον του δώρον άδωρον η πιθανή αθώωση. Που και γι αυτό κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι θα λάμψει η αλήθεια στο τέλος. Πολλές φορές δικαστίνες και ένορκοι μεροληπτούν ακολουθώντας τη μόδα της εποχής.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι κοινωνιες στη Δυση ειναι μητριαρχικες.Ο αντρας ειναι cuckold,μαλακας,μπουλης,αδυναμος.Η γυναικα κανει ο,τι θελει.Ο αντρας καθεται σπιτι να αλλαζει πανες και η γκομενα κανει ιππασια και τσιμπουκωνεται με τον αραπη.
Αν πας σε στυλ Σλαβου γαμεως,στα αρχιδια μου ολα,σου επιτιθεται ολη η κονωνια.Παραβιαζεις βασικες αρχες που εγγυωνται την οικονομικη προοδο αυτης της κοινωνιας.Θελουν τις γυναικες στην παραγωγη για να αυξησουν το ΑΕΠ.Για αυτο δεχονται ολες τις παπαριες τους.
Για αυτο γενικα δεν πολυαξιζει να ασχολεισαι με Δυτικες για να μην μπλεξεις.Βεβαια ψιλολυσσανε αμα τις γραφεις κανονικα και δεν τις βλεπεις σα γυναικες,και παλι μπορει να αντιμετωπισεις πολλα προβληματα.
Εγω λεω σκαστε βλητα,στα αρχιδια μου ολα,θα υποταχτειτε στη βαλκανικη μου υπεροχη.Δε σας γαμαω.
Μιλαμε για απιστευτη ανωτεροτητα,θελουν να σε πατησουν κατω.Λυσσα μιλαμε.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Οι κοινωνιες στη Δυση ειναι μητριαρχικες.
Εγώ θα διόρθωνα τον όρο σε πορνοκρατικές ή πουτανοκεντρικές. Μητριαρχικές ήταν πολύ παλιά οι κοινωνίες όταν οι γυναίκες έκαναν και φρόντιζαν παιδιά. Αυτές που μας πλασάρονται τώρα μισούν τη μητρότητα. Παλιότερα τα έπνιγαν όταν γεννιόντουσαν, τώρα κάνουν εκτρώσεις και αλλάζουν τις ορμόνες τους με χάπια.

Βεβαια ψιλολυσσανε αμα τις γραφεις κανονικα και δεν τις βλεπεις σα γυναικες,και παλι μπορει να αντιμετωπισεις πολλα προβληματα.
Πολυ σωστά, λύσσα μιλάμε, κινδυνεύεις έτσι ή αλλιώς. Αλλά πώς να τις δεις σα γυναίκες άραγε ακόμα και να θες. Σαν τραβέλια είναι βαμμένες και προσπαθούν διαρκώς να το παίζουν αντράκια. Έγιναν πλέον κάτι μεταξύ γυναίκας και τραβελιού.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ θα διόρθωνα τον όρο σε πορνοκρατικές ή πουτανοκεντρικές. Μητριαρχικές ήταν πολύ παλιά οι κοινωνίες όταν οι γυναίκες έκαναν και φρόντιζαν παιδιά. Αυτές που μας πλασάρονται τώρα μισούν τη μητρότητα. Παλιότερα τα έπνιγαν όταν γεννιόντουσαν, τώρα κάνουν εκτρώσεις και αλλάζουν τις ορμόνες τους με χάπια.
Πολυ σωστά, λύσσα μιλάμε, κινδυνεύεις έτσι ή αλλιώς. Αλλά πώς να τις δεις σα γυναίκες άραγε ακόμα και να θες. Σαν τραβέλια είναι βαμμένες και προσπαθούν διαρκώς να το παίζουν αντράκια. Έγιναν πλέον κάτι μεταξύ γυναίκας και τραβελιού.

Δυση ειναι χειροτερα απο Ελλαδα.Ελλαδα θα σκασει το πουτανακι στη δουλεια με μινι,τακουνια και βαψιμο φουλ για να κερδισει την ευνοια των αρρενων συναδελφων και του αφεντικου.
Ενταξει ολοι με τη χειρογλυκανη θα μεινουν αλλα εχουν ενα αισθητικο θεαμα και ειναι καυλωμενοι.
Δυση σκανε τελειως αβαφες,χοντρες,ντεκαυλε με φωνη βαρια και θελουν να τις αντιμετωπιζεις σα γυναικες.
Ειναι λεπτο το ζητημα.Βεβαια οι Δυτικες ειναι και εκ φυσεως αρρενωπες,ειναι ακωλες,αβυζες κτλ,συχνα αμα δεις μακρυ μαλλι ειναι αντρας,εχουν ολες κοντα μαλλια,βρωμικα σπορτεξ παπουτσια και φορανε χοντρα ρουχα και παντελονια.Τελειως αβαφες και γεματες τατου και πιρσινγκ,ροζ μαλλια,πρασινα μαλλια,χεσε μεσα.
Να λεει μια τετοια προσπαθησε να με βιασει αναρωτιεσαι που βρεθηκε τετοιος ηρωας αντρας να καυλωσει εστω.
Οι Δυτικοι υποφερουν σιωπηλα,δε βγαζουν τον πονο τους εξω.

Γενικα παντως αν ενας σφιξει τα δοντια και παντρευτει μια μετρια Γερμανιδα θα εχει καλυτερη εξελιξη απο ο,τι αν παντρευτει μια μουναρα Σλαβα που θα του τα τρωει.Ολα εχουν δυο οψεις.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Θελουν τις γυναικες στην παραγωγη για να αυξησουν το ΑΕΠ.

Οι γυναίκες πράγματι αυξάνουν το ΑΕΠ αλλά όχι στην παραγωγή. Στην κατανάλωση. Στην παραγωγή το μόνο που υπάρχει για τις γυναίκες είναι affirmative action και ποσοστώσεις.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.730
Πόντοι
736
η ταση ειναι σαφως προς το δευτερο, μπορεις να βαλεις 'believe the victim' στο google να διαβασεις.

Υπαρχει και η (διασημη στην Αμερική) περιπτωση της "www.google.co.uk/search?dcr=0&q=mattress+girl&spell=1&sa=X&ved=0ahUKEwiL85aQsJjYAhURmbQKHaG9BuAQvwUIJCgA&biw=1274&bih=961]Mattress Girl[/url]" η οποια εκανε και art project (βλεπε τσοντα) τον 'βιασμο της' (www.cecinestpasunviol.com/]video εδω[/url]) η οποια με κοινο την τοτε υποψηφια προεδρο των Η.Π.Α. στηριξε (και χειροκροτηθηκε) για την αποψη οτι σε περιπτωσεις που καταγγελετε βιασμος δεν πρεπει να υπαρχει καν αποδεικτικη διαδικασια, "If we use proof in rape cases, we fall into the patterns of rape deniers"

δεν εχετε ιδεα ποσο 'sheltered' ειναι η Ελλαδα απο την παγκοσμια τρελλα στον δυτικο κοσμο.

Οπότε αφού καλείται ο άντρας να αποδείξει οτι υπήρχε συναίνεση , το μόνο που μπορώ να σκεφτώ οτι τον σώζει κατα 99% γιατί ποτέ δεν ξέρεις με την σουηδία , είναι εκτός απο το έγγραφο υπογεγραμένο να έχει και ένα πρόχειρο βίντεο , είτε της γκόμενας να λέει οτι συναινεί , είτε της γκόμενας να υπογράφει το έγγραφο.

OP
OP
Gunnar

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Στη δυση πάντως είναι πολύ της μόδας η ομοφυλοφυλια και παίζει και αυτο ρόλο.Αντίθετα στο ανατολικό μπλοκ και στην Ελλάδα δεν περνάνε ακόμα τα γκέι λόμπι κλπ.

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
19
Πόντοι
6
Για πρωκτικό σεξ είναι άλλο συμβόλαιο?

nobodyelsebutme

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2017
Κριτικές
15
Like
475
Πόντοι
291
Δε πειράζει οι μούσλιμ θα γαμάνε χωρίς συναίνεση όπως τωρα

OP
OP
Gunnar

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.085
Πόντοι
7.195
Τα μουσλίμια γαμάνε τη χούφτα τους εκεί γιατί και η πορνεία απαγορεύεται και τιμωρείται ο πελάτης.

τα μουσλίμια τις ξεσκίζουν στο μπούτσο τις ασπρουλιάρες χωρίς αίτηση

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.085
Πόντοι
7.195
ο νομος από ότι καταλαβα δεν επιβαλει να είναι εγγραφη η συναινεση αλλα ενώ παλιοτερα αυτό θα φαινοταν γελοιο τωρα πια καποιος θα μπορει να εχει μια φωτοτυπια στην κωλοτσεπη και αφου την εγδυνε θα μπορει πλεον να ζηταει υπογραφη ετσι ώστε να ΜΗΝ μπορει να φαει μυνηση για βιασμο. καλο σε τελικη αναλυση.

θάρχονται οι Σουηδέζες για γαμήσι το καλοκαίρι,
οι Αλβανοί θα τις ξεκωλιάζουν
κι ο Νικόλας θα μελετάει το νόμο.
γίναμε Ευρώπη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι γυναίκες πράγματι αυξάνουν το ΑΕΠ αλλά όχι στην παραγωγή. Στην κατανάλωση. Στην παραγωγή το μόνο που υπάρχει για τις γυναίκες είναι affirmative action και ποσοστώσεις.

Μπα,όχι.Αν κινητοποιήσεις τις γκόμενες και τις βάλεις να ξυπνήσουν τους κώλους τους σίγουρα θα αυξησεις την παραγωγή.
Το πρόβλημα είναι ότι οι γκόμενες ζητάνε ειδικούς όρους,
Σου λένε εγώ έχω περίοδο συνεπώς πρέπει να παίρνω περισσότερες αναρρωτικής.Εχω παιδιά συνεπώς πρέπει να έχω μεγαλύτερες άδειες και part time.
Η δουλειά με ξεφτιλίζει σα γυναίκα,για να αντέξω τρώω σοκολάτες και σαβουριαζω,δεν εχω χρονο να βαψω τα νύχια μου ή να φτιάξω τα μαλλιά μου, άρα θέλω οι άντρες να με αποδέχονται για αυτό που είναι,θέλω κοπλιμέντα για να νιωθω καλα και να αποδιδω στη δουλειά κτλ.
Θέλω να με διαλέγουν για τα βυζιά μου αλλά δε θέλω να μου την πέφτει το αφεντικό εκβιαστικά χωρίς ανταλλάγματα κτλ.
Οπότε δημιουργείται ένα τοξικό περιβάλλον στο χώρο εργασίας όπου το καλύτερο είναι να παριστάνεις ότι γούσταρεις τα φρικιά και συμβιβάζεσαι με τον ευρωπαϊκό πολιτισμό.
Κάτι που σαν ανώτερος Βαλκανιος δεν μπορείς να κάνεις εκ του φυσικού οπότε καλύτερα να μη δίνεις καμία αφορμή να μην την πέφτεις σε καμία.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Μπα,όχι.Αν κινητοποιήσεις τις γκόμενες και τις βάλεις να ξυπνήσουν τους κώλους τους σίγουρα θα αυξησεις την παραγωγή.
Το πρόβλημα είναι ότι οι γκόμενες ζητάνε ειδικούς όρους,
Σου λένε εγώ έχω περίοδο συνεπώς πρέπει να παίρνω περισσότερες αναρρωτικής.Εχω παιδιά συνεπώς πρέπει να έχω μεγαλύτερες άδειες και part time.
Η δουλειά με ξεφτιλίζει σα γυναίκα,για να αντέξω τρώω σοκολάτες και σαβουριαζω,δεν εχω χρονο να βαψω τα νύχια μου ή να φτιάξω τα μαλλιά μου, άρα θέλω οι άντρες να με αποδέχονται για αυτό που είναι,θέλω κοπλιμέντα για να νιωθω καλα και να αποδιδω στη δουλειά κτλ.
Θέλω να με διαλέγουν για τα βυζιά μου αλλά δε θέλω να μου την πέφτει το αφεντικό εκβιαστικά χωρίς ανταλλάγματα κτλ.
Οπότε δημιουργείται ένα τοξικό περιβάλλον στο χώρο εργασίας όπου το καλύτερο είναι να παριστάνεις ότι γούσταρεις τα φρικιά και συμβιβάζεσαι με τον ευρωπαϊκό πολιτισμό.
Κάτι που σαν ανώτερος Βαλκανιος δεν μπορείς να κάνεις εκ του φυσικού οπότε καλύτερα να μη δίνεις καμία αφορμή να μην την πέφτεις σε καμία.

παλι ζωγραφιζεις αρχοντα  :respect:

OP
OP
Gunnar

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Πάντως γενικά οι Ελληνίδες είναι πιο χαλαρές και από δυτικές και ανατολικές σ'αυτά τα θέματα. Δέχονται και κοπλιμέντα και σόκινγκ αστεία και είναι χαλαρές στο καμάκι κλπ. Μπορεί να μην πέσουν, αλλά συνήθως δεν παθαίνουν υστερίες. Αν τα κάνεις αυτά σε Αμερικάνα η Σουηδέζα μπορείς να βρεις το μπελά σου άνετα. Απ΄την άλλη στο ανατολικό μπλοκ συνήθως είναι ξυνές και μυρίζουν Σοβιετικίλα.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Πάντως γενικά οι Ελληνίδες είναι πιο χαλαρές και από δυτικές και ανατολικές σ'αυτά τα θέματα. Δέχονται και κοπλιμέντα και σόκινγκ αστεία και είναι χαλαρές στο καμάκι κλπ. Μπορεί να μην πέσουν, αλλά συνήθως δεν παθαίνουν υστερίες. Αν τα κάνεις αυτά σε Αμερικάνα η Σουηδέζα μπορείς να βρεις το μπελά σου άνετα. Απ΄την άλλη στο ανατολικό μπλοκ συνήθως είναι ξυνές και μυρίζουν Σοβιετικίλα.

Τύπε μην ορκίζεσαι για τις Ελλεεινίδες. Έχουν ΤΑ κόμπλεξ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom