Νέα

Sex με δύο γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arturos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

papil2006

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδια εχω και γω την ιδια απορια με τον arturo.τελικα απαντηση σιγουρη δεν δοθηκε.στα μασατζιδικα πρεπει να σε ξερουν για να δωσουν μπριζολα.τωρα διπλο το βλεπω δυσκολο.αλλοσ τροποσ παιζει?και απο τιμεσ αν εχει καποιοσ εμπειρια ευπροσδεκτη.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.168
Πόντοι
456
παιδια εχω και γω την ιδια απορια με τον arturo.τελικα απαντηση σιγουρη δεν δοθηκε.στα μασατζιδικα πρεπει να σε ξερουν για να δωσουν μπριζολα.τωρα διπλο το βλεπω δυσκολο.αλλοσ τροποσ παιζει?και απο τιμεσ αν εχει καποιοσ εμπειρια ευπροσδεκτη.
Αν γνωριστεις ειναι πολυ ευκολο-με τα λεφτα σου ολα γινονται- μονο να προσεξεις την χημεια  μεταξυ τους.

ilikiomenos11

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
έχουν αναφερθεί σχετικά στο thred μισελ

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
φίλε μου διάλεξε από κάποιο καλό πρακτορείο κοπέλλες που να είναι καλές και να γνωρίζονται κιόλας μεταξύ τους (παίζει να είναι και ζευγάρι στη ζωή)... και καλή διασκέδαση

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Παίδες, καλησπέρα.
Έχω μία φαντασίωση να πάω με δύο γυναίκες ταυτόχρονα, να τις γαμήσω και τις δύο και να κάνουν και λεσβιακό μεταξύ τους. Έχω πάρει απόφαση να την υλοποιήσω!!
Ξέρει κανείς που μπορώ πληρώνοντας να το βρώ αυτό; (Στούντιο, Call Girl, κτλ.)

Η φτηνή λύση: Πάς Συγγγρού 248 και παίρνεις 2 αό τις 3 κορασίδες που θα σου στείλει η επιχειρηματίας. 100€ και καθάρισες.

Η μεσαία λύση: 2 κορασίδες από γραφείο. 2 Χ 100 = 200€ και καθάρισες επίσης

Ακριβή λύση: CT, 2 X 250 = 500€.

Απλά πράγματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom