Νέα

Σεξ και προβλήματα στύσης/εκσπερμάτισης/επιμήκυνση πέους κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Καλησπερα

έκανα ενα ντουετο μικρη παρτουζιτσα με 2 κοπέλεσ CG χτές αλλά δεν μπόρεσα να τελειωσω. Γυρισα σε ολες τις φασεις, στασεις και τιποτα. Μηδεν. Πρωτη φορα στη ζωη μου ενιωσα τοσο σκατας και ρομπας σε σημειο που να νομιζω οτι ειμαι βρομοπουστα σαν τις αλλες εξω που δεν τους αρεσουν οι γυναικες. Εκτος αυτού μου επεφτε κιολας κοντεψα να τρελαθω μαγκες τοσο νιλα δεν εχω παθει ποτε. Δεν ξερω μπορεί να φταιει το αγχος απο τις σκατοδουλειές μας αλλά εγω τωρα σκέφτομαι να κάνω μια επιμηκυνση 5  με 8 πόντους λέτε να βοηθήσει αυτό ή θα ειναι ακόμη πιο σκατά, ξερει κανείς?

tasos_g

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Like
5
Πόντοι
1
το αγχος ειναι μια αιτια αλλα πιγενε σε κανα γιατρο να το δεις μη γηνεις ξεφτιλα καμια μερα με καμια γκομενα :dancing:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
πιο πολυ το αγχος πιστευω οτι φταιει!!
οσο πιο πολυ αγχωνεσαι και πανω στην πραξη <φτου ρε γαμωτο δεν μπορω να τελιωσω> τοτε ειναι που σου πεφτει!!
η επιμικυνση πιστευω οτι πεζει να σου καθυστερησει τον οργασμο!
κοινως να μην τελιωνεις και πολυ ευκολα!!
δεν ειμαι και γιατρος!

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.162
Πόντοι
1.206
Καλησπερα

έκανα ενα ντουετο μικρη παρτουζιτσα με 2 κοπέλεσ CG χτές αλλά δεν μπόρεσα να τελειωσω. Γυρισα σε ολες τις φασεις, στασεις και τιποτα. Μηδεν. Πρωτη φορα στη ζωη μου ενιωσα τοσο σκατας και ρομπας σε σημειο που να νομιζω οτι ειμαι βρομοπουστα σαν τις αλλες εξω που δεν τους αρεσουν οι γυναικες. Εκτος αυτού μου επεφτε κιολας κοντεψα να τρελαθω μαγκες τοσο νιλα δεν εχω παθει ποτε. Δεν ξερω μπορεί να φταιει το αγχος απο τις σκατοδουλειές μας αλλά εγω τωρα σκέφτομαι να κάνω μια επιμηκυνση 5  με 8 πόντους λέτε να βοηθήσει αυτό ή θα ειναι ακόμη πιο σκατά, ξερει κανείς?
αφου το προβλημα σου ειναι η αποδοση κι οχι το μεγεθος,τι την θες  την επιμηκυνση?Ασε που δεν ειναι και επιτυχημενες αυτες οι επεμβασεις...Επειδη δεν σου σηκωθηκε μια φορα ,οπως λες,σκεφτεσαι να κνεις επιμηκυνση?Λιγο περιεργη η λογικη σου...

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Να πω την αλήθεια και εγω βρήκα λιγο παράξενη την ερώτηση. Κάθε επέμβαση στην περιοχή εχει πολύ μεγάλα ποσοστά αποτυχίας και κατά κανόνα ποτέ δεν βελτιώνει τίποτα αλλο περα από την αισθητική του θέματος. Τυχερός θα είσαι αν δεν σε βλάψει μια τετοια επέμβαση, όχι να σε βοηθήσει και από πανω.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Για 5-8 πόντους δεν χρειάζεται επέμβαση.
Αρκει ο διάσημος ιμικρυσταλικός-μαγνητικός επιμυκηντής  :2funny:

Πάντως θέμα άγχους είναι συνήθως, αν δεν υπάρχει οργανικό πρόβλημα...

OP
OP
bordelman

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Θα παω σιγουρα σε ανδρολογο/σεξολογο γιατι δεν καταλαβαινω γιατι η αποδοση μου να ειναι καλη καποιες φορες και αλλες να παθαινω τετοιο Blackout. Το θεμα με το μηκος το ανεφερα γιατι την εχω 10 εκ. και κατι και δεν το θεωρω τοσο ιδανικο ειδικα για πουτανες. Παντως μια που ρωτησα μια φορα μου ειπε ειναι ΟΚ.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Κοίτα, συνήθως ειναι θεμα αγχους, αλλα λογικα θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες εξετασεις για να δεις αν υπαρχει ιατρικό πρόβλημα. Όσο για το μήκος, αν και μικρό, είναι αρκετα πάνω από το όριο των 7 εκατοστων που θεωρείται οτι εισέρχεσαι στα όρια της μικροφαλίας. Νομίζω κανένας γιατρος δεν θα σου πρότεινε επέμβαση σε αυτό το μήκος. Εξάλου αυτές οι επεμβασεις συνήθως μπορούν να προσθέσουν 2-3 πόντους στην καλύτερη περίπτωση με αμφίβολα λειτουργικά αποτελέσματα.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
οπως και αν σπασει και το λεγμενο πετσακι!!!
αλλα σε αυτην την περιπτωση θα παρει το πολυ ενα ποντο σε στυση!

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.162
Πόντοι
1.206
ενος τ'αρχιδια εγιναν μπλε μετα απο επεμβαση κι ενος αλλου το πεος πηρε ενα περιεργο σχημα ενω ειχε και προβληματα στυσης... :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
Ανοσία λέγεται αυτό που επαθες...σιχάθηκες το σεξ.

OP
OP
bordelman

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Μάλλον ανοσια είναι δεν μπορω αλλο να βρισκω τοσο ευκολα σεξ σε αυτη την εποχη και συναισθηματα μηδεν, κατι αληθινο τιποτα. Πρέπει να συνθηκολογήσω τωρα μου φαινεται και να ψαξω να βρω καμια γυναικα αληθινη. Ολο στο ψεμα ζουμε εδω οι "συναγωνιστες" 

Επισκέπτης
εγω καταθλιψη εχω,ειμαι 21.περνω και αντικαταθλιπτικα,ουτε διαθεση δεν εχω.με εχει γαμησει γενικοτερα αυτη η κωλοαρρωστεια,αλλα το οτι δε ζω τη σεξουαλικη ζωη με ριχνει ακομη πιο κατω

Επισκέπτης
Ακου παλικάρι.εγώ δεν πίστεψα  ποτέ οτι πρεπει να γίνει ερμαιο κάθε μιας.Ούτε όμως να αφορίζεις τις γυναίκες. Ξέρω όμως κι ας δεν έχω ζήσει τα πάντα ότι οιστιγμές που μου έφεραν χαρά είνα όσες έζησα με ανθρώπους που αγαπάω. (φίλους, αγαπημένους,φίλες κτλ)
Δεν ξέρω ποιο δρόμο διάλεξες και δεν σε κατακρίνω, δικαίωμά σου αν δεν εκανες κακό σε αλλους. Απλά φρόντισε τον εαυτό σου και μην τον αναλλώνεις αν δεν θες. Αν θες ανοιχτοί οι ορίζοντες φτάνει να μην εισαι υποκριτής και ψεύτης. Δύσκολος δρόμος αλλα αληθινός.. και στην τελική οταν κοιτάς στον καθρέφτη βλέπεις εσένα καθαρό.
Καλή σου τύχη μην απελπίζεσαι, όλοι κάνουμε λάθη.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Μάλλον ανοσια είναι δεν μπορω αλλο να βρισκω τοσο ευκολα σεξ σε αυτη την εποχη και συναισθηματα μηδεν, κατι αληθινο τιποτα. Πρέπει να συνθηκολογήσω τωρα μου φαινεται και να ψαξω να βρω καμια γυναικα αληθινη. Ολο στο ψεμα ζουμε εδω οι "συναγωνιστες" 

Το ότι εσύ μπορεί να έχεις συναισθηματικό-ερωτικό έλλειμμα που θέλεις να αναπληρώσεις αυτό το καιρό δεν πάει να πει ότι δεν υπάρχουν πολλοί που θέλουν να γευτούν με πάθος πλήθος γυναικείων κορμιών.

Όποιος απολαμβάνει τον αγοραίο έρωτα δεν πάει να πει ότι ζει απαραίτητα στο ψέμα.
Στο κάτω-κάτω μία ζωή την έχουμε. Οι κυρίες ότι βγάζουν το ξοδεύουν σε ρούχα κοσμήματα και άλλες μαλακίες, ε, κάποιοι από εμάς ξοδεύουμε χρήματα σε γυναικεία κορμιά. Ενίοτε σε Θεϊκά γυναικεία κορμιά. Εγώ το θεωρώ ως δωράκι στον εαυτό μου.

Ο αγοραίος έρωτας δεν καλύπτει συναισθηματικές ανάγκες, αλλά δίνει απίθανες ερωτικές εμπειρίες ιδίως σε καλά οργανωμένα ιδιωτικά sex trips σε χώρες όπως η Ρωσία, Ανατολική Ευρώπη, Ταϊλάνδη και άλλες.

Επισκέπτης
εγω καταθλιψη εχω,ειμαι 21.περνω και αντικαταθλιπτικα,ουτε διαθεση δεν εχω.με εχει γαμησει γενικοτερα αυτη η κωλοαρρωστεια,αλλα το οτι δε ζω τη σεξουαλικη ζωη με ριχνει ακομη πιο κατω

μεγαλε αυτο που λες ειναι η μεγαλυτερη μαλακια που μπορουσες να πεις...ρε συ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ?πας καλα?απο τα 21?κ εγω εχω προβληματα αλλα προσπαθω μονος μου.....κανεις την μεγαλυτερη μαλακια της ζωης σου

OP
OP
bordelman

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Εγω εφτασα σε σημειο κορεσμου μαλλον και τωρα με τελειωνουν οι γκομενες με φραπα (και παλι βλεπουμε) αντι να τελειωσω πισω τους που είναι (η μαλλον ηταν) το αγαπημενο μου κομματι. Δεν λεω απολαυσα και εγω κορμια άλλες καλές, αλλες κακές αλλα τωρα λεω να σταματησω για λιγο.

Επισκέπτης
Εγω εφτασα σε σημειο κορεσμου μαλλον και τωρα με τελειωνουν οι γκομενες με φραπα (και παλι βλεπουμε) αντι να τελειωσω πισω τους που είναι (η μαλλον ηταν) το αγαπημενο μου κομματι. Δεν λεω απολαυσα και εγω κορμια άλλες καλές, αλλες κακές αλλα τωρα λεω να σταματησω για λιγο.

κανε κρατει κανα μηνα κ μετα θα εισαι οκ  ;)

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
μεγαλε αυτο που λες ειναι η μεγαλυτερη μαλακια που μπορουσες να πεις...ρε συ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ?πας καλα?απο τα 21?κ εγω εχω προβληματα αλλα προσπαθω μονος μου.....κανεις την μεγαλυτερη μαλακια της ζωης σου

Σχόλια τελείως ανεύθυνα.

Τα αντικαταθλιπτικά τα χορηγούν ιατροί-ψυχίατροι σε όποιον τα χρειάζεται πραγματικά.

Σίγουρα δεν θα τα έχει πάρει με δική του πρωτοβουλία αλλά μετά από στιγμιογράφηση ιατρού.

Να μην δίνουμε ιατρικές συμβουλές εμείς παρακαλώ, αυτό είναι δουλειά ιατρών. Η κατάθλιψη είναι επίσημη νόσος και μάλιστα σε κάποιο χαμηλό ποσοστό θανατηφόρος.

ΥΣ: Νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε σε αυτό, ας μην ανοίξουμε συζήτηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom