Νέα

σεξ games..προκαταρκτικά!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα brusselmale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
B

brusselmale

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
4
Πόντοι
1
Φιλε..σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!προσπαθω εδω κ παρα πολυ καιρο να την πεισω να τη βγαλω...και τπτ!!η βελγιδες ειναι πολυ ψιλιασμενες!!!γαμησε τα!!!

pswlas

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
5
Πόντοι
1
Ελληνίδα ή δισκία μ και πολύ καυλιάρα αλλά με τις φωτό δεν γουσταρει πολύ... Φαντάσου και αυτήν που με άφησε να βγάλω με το στήθος της μ άφησε με την δικαιολογία όταν θα την βλέπω και θα την παίζω.... Φοβάται λέει μην έχω γυμνές φωτογραφίες της και πάρει κάποιος το κινητό μου και τις δεί

Apeiros1234

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Κριτικές
2
Like
531
Πόντοι
81
Χαίρεται συναγωνιστές!. Θα ήθελα να πείτε τι θέλετε να κάνετε με τη γυναίκα ή γυναίκες κατά το σεξ( προκαταρτικα, στάσεις, φετιχ κλπ).

openminded69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Κριτικές
2
Like
1.506
Πόντοι
201
Απαλό γλυφομούνι για να γλυκαθεί και μετά τσαμπουκάς στα όρια του βιασμού με βρισίδι και κωλοσκάμπιλα, γενικά το "σε παίρνω γιατί γουστάρω και δε με νοιάζει αν θα χύσεις" πιάνει συνήθως και γίνεται το έλα να δεις. Τα καλύτερα γαμήσια πάντως τα έχουμε ρίξειι στο αυτοκίνητο, πάντα σε έρημη περιοχή , γιατί αν μας ακούσουν θα πλακώσει αστυνομία. Στο αυτοκίνητο τσιρίζει και γουστάρει τρελά σκληρό πήδημα και πολύ μπινελίκι. Οι περισσότερες στο αυτοκίνητο τρελαίνονται γιατί νιώθουν πουτάνες νομίζω..

fstergios

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2023
Like
27
Πόντοι
0
τρελαίνονται με δονητη και ειδικα οταν ειναι και τα 2 μεσα στο μουνι δονητης και πουτσος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom