Νέα

σεξ games..προκαταρκτικά!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα brusselmale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

brusselmale

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
4
Πόντοι
1
Ύστερα απο 2 χρόνια θέλοντας να βαλω λίγο παραπάνω ενδιαφέρον στο σεξ μας..είπα να βάλω κάποια παιχνιδάκια για προκαταρκτικά..ετσι για μεγαλύτερη ποικιλία..και αλατοπιπερο!!εκτος απο τα κλασικά..μασαζακι..blindfolded...μαστίγια/χειροπέδες..θαρρος ή αλήθεια..εχει να προτείνει κανεις κάτι..που να γουστάρουμε,??

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
διέγραψε τα προκαταρκτικά, βάλε άνα καλσόν στο κεφάλι και εκεί που κοιμάτε η γυναίκα σου όρμα της χωρίς να καταλάβει ότι είσαι εσύ  :2funny:

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.515
Πόντοι
4.096
κανε οτι φευγεις το πρωι κ γυρνα μετα απο 5 λπτ αθορυβα κι αρχισε το γλυφομουνι.
Αν δε σου πει καμμια μαλακια τυπου "μωρο μου πως μπηκες,μολις εφυγε ο μαλακας",θα κανεις και γαμω τα πηδηματα

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
κανε οτι φευγεις το πρωι κ γυρνα μετα απο 5 λπτ αθορυβα κι αρχισε το γλυφομουνι.
Αν δε σου πει καμμια μαλακια τυπου "μωρο μου πως μπηκες,μολις εφυγε ο μαλακας",θα κανεις και γαμω τα πηδηματα
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
B

brusselmale

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
4
Πόντοι
1
Αρχισε το τρολαρισμα ετσι??οκ..ολα αυτά...αλλα κανενα παιχνιδάκι να αναψουν τα αιματα??γινετε λιγακι πιο δημιουργικοι!!

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16

Πολύ καλό τύπε!  :2funny:

OP
OP
B

brusselmale

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
4
Πόντοι
1
Το αντρικό κοινό..δεν βοηθαει ιδιαίτερα..καμια συμβουλή απο το γυναικείο???

torpili

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2015
Like
55
Πόντοι
1
Στα κλασικα ,δεν βλεπω δονητες... 'η εννουνται ;

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Ύστερα απο 2 χρόνια θέλοντας να βαλω λίγο παραπάνω ενδιαφέρον στο σεξ μας..είπα να βάλω κάποια παιχνιδάκια για προκαταρκτικά..ετσι για μεγαλύτερη ποικιλία..και αλατοπιπερο!!εκτος απο τα κλασικά..μασαζακι..blindfolded...μαστίγια/χειροπέδες..θαρρος ή αλήθεια..εχει να προτείνει κανεις κάτι..που να γουστάρουμε,??

Απο αυτα που εγραψες,blindfolded και χειροπεδες.

redjohntiger

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Ανταλλαγη ρολων αδερφε.. Οτι καλυτερο

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Αμα ειναι μπαζω βαλε σακουλα νε τελειωνης.

vipet3

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2017
Like
0
Πόντοι
0
σακούλα χάρτινη, μη σε τρέχουνε κιόλας για μπαζοκτονία

pswlas

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
5
Πόντοι
1
Δονητη αδερφέ... Εγώ όταν ήμασταν μακριά για να περνάει της ώρες της πήρα ένα μεγάλο μαύρο δονητη που μοιάζει πολύ με πουτσα μαύρου έχει και αρχίδια... Από τότε κάθε φορά που το κάνουμε πάντα είναι μέσα και ο δονητης είτε στο μουνακι της είτε τον πιπωνει και εγώ την βλέπω και καυλωνω περισσότερο...Όταν βλέπω αυτό το τεράστιο πράμα να μπαίνει στον μουνακι της και να φωνάζει σαν πουτανα!!

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Δονητη αδερφέ... Εγώ όταν ήμασταν μακριά για να περνάει της ώρες της πήρα ένα μεγάλο μαύρο δονητη που μοιάζει πολύ με πουτσα μαύρου έχει και αρχίδια... Από τότε κάθε φορά που το κάνουμε πάντα είναι μέσα και ο δονητης είτε στο μουνακι της είτε τον πιπωνει και εγώ την βλέπω και καυλωνω περισσότερο...Όταν βλέπω αυτό το τεράστιο πράμα να μπαίνει στον μουνακι της και να φωνάζει σαν πουτανα!!
Είσαι μεγάλος καυλιαρης  :orchestra:

pswlas

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
5
Πόντοι
1
Όσο μπορώ αδερφε...Με καυλώνει πολύ αυτό το θέαμα

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
Η δικιά σου πάντως καλο πουτανακι... Βάλε καμια φωτο να τη δούμε και μεις να τον κανουμε λάστιχο... Να μας δείξεις και το εκφυλο μουνι που γαμας

pswlas

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
5
Πόντοι
1
Φιλέ μου είναι λίγο δύσκολο να βάλω γιατί δεν γουσταρει και πολύ το φωτό...εβαλα μία τις βυζαρες της στις φώτο από το γυναίκες μας... Αλλά θα κοιτάξω αν μπορέσω να βγάλω καμία από πίσω χωρίς να καταλάβει να δεις για τιπατο μιλάμε!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom