Διέκρινα και εγώ την αγένεια.
Χθεσινή επίσκεψη στο λαδαδικο μιας και βρήκαμε να κάψουμε το 50€αρικο.
Πήγα λοιπόν μου άνοιξαν και εκεί άρχισαν οι ερωτήσεις από που είμαι πως βρήκα το μαγαζί αν ξέρω τις κοπέλες κλπ κλπ . Τέλος πάντων δεν έδωσα σημασία ούτε απάντησα . Κατάλαβε και την ενόχληση μου . Τελικά άρχισαν την παρουσίαση τον κοριτσιών. Ζαρα,Εύη, και η Κίρα μου φαίνεται αν και μου τις παρουσίασε τελείως βιαστικά. Στην αρχή παρουσίασε δύο κοπέλες ενώ ήταν και τρίτη και όταν ρώτησα πώς λένε την κοπέλα μου απάντησε ας την αυτή. Τελικά μου είπε το όνομα της αλλά δεν το θυμάμαι μάλλον η Κίρα θα ήταν . Τελικά έδωσα το εισιτήριο του 30' και ούτε 30' και πέρασα με ζαρα .
Γλυκιά κοπέλα με πειραγμένω στήθος . Και πολύ ωραίο κορμί η κωλαρα της απίστευτη. Άρχισε ένα ωραίο χαλαρό μασάζ ούτε δέκα λεπτά. Και μετά γύρισμα όπου διέκρινα μια βιασύνη όπου κοιτούσε το ρολόι. Τελικά όμως δεν την άφησα έτσι . Όσο για τον χρόνο Και μισή μπήκε στο δωμάτιο παρατεταρτο είχε φύγει. .
Αυτά από εμένα καλή τύχη στους υπόλοιπους....
οσο υπαρχουν πελατες που ειναι θυματα-μαλακες-ηλιθιοι-αγαμητοι-ανενημερωτοι,που υποστηριζουν τετοιες συμπεριφορες εστω και αθελα τους,(οχι μονο εδω,σε ολα) τοτε αυτο το φαινομενο τοσο θα γιγαντωνεται.
επιλογες δοξα τω Θεω υπαρχουν αμετρητες.
ας προσπερασουν-μαυρισουν ολοι,τους κακους-κακες επαγγελματιες κι ας μεινουν να δουλευουν λοιπον μονο οι σωστες κι αφηστε τις υπολοιπες να ανεβαζουν καθε μερα φωτογραφιες και να τις βλεπουν μονες τους,οπως γινεται αλλωστε στα περισσοτερα νηματα μασαζ που δεν γραφει κανεις αλλος.