alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
66?η ελληνιδα είναι 1,59 βαμμενη ξανθια, 66 κιλα και σε πρηζει να την παντρευτείς.
66?η ελληνιδα είναι 1,59 βαμμενη ξανθια, 66 κιλα και σε πρηζει να την παντρευτείς.
εγω πηγα με ιεροδουλες στην ευρωπη αν και ειχα γυναικα εκει για να δω την εμπειρια
Και για βολο εχει κατι ακουστει τυπε :S
Βόλος με Λάρισα είναι κοντά. Λες να είναι το ίδιο τιμ;
η σουηδεζα ρε είναι 1,75 φυσικη ξανθια, 63 κιλα και δεν σε πρηζει για γαμους κλπ.
η ελληνιδα είναι 1,59 βαμμενη ξανθια, 66 κιλα και σε πρηζει να την παντρευτείς.
βγαλε συμπερασμα ποια είναι καλυτερη.
Οταν ομως ερθει η ωρα για να βαλουν την κουλουρα, να εχουν το σθενος να πουν στο υποψηφιο θυμα τι δουλεια εκαναν.Οχι να περνουν το υφος της ναζιαρας γατουλας λεγοντας οτι ησουν ο τριτος.εσεις μολις αναφερθεί καποια υποψια ότι γυναικες εκπορνευονται τις κραζετε.
καλα κανουν και εκπορνευονται
man ,
πριν καποιες μερες ενας συναγωνιστης εγραψε ενα κορυφαιο σε αλλο θεμα ...απλα θα το αναπαραγω ....." Ενταξει μη δουμε καμμια κοπελα να γαμηθει για χρηματα ...αμεσως να την πουμε πουνατα "
sorry Που δεν θυμαμε ποιος το εγραψε
έχω γυρίσει όλο τον κόσμο. κι έχω μείνει κιόλας έξω....
ΔΕΝ υπάρχουν κακές ελληνιδες ή κακές βουλγάρες και καλές σουηδέζες ή καλές δανέζες κλπ κλπ
υπάρχουν καλοί και κακοί άνθρωποι με καλή και κακή νοοτροπία σε κάθε χώρα.
όλα τα άλλα είναι λόγια να'γαπιόμαστε...
οκ το σωστο είναι ότι στην ελλαδα οι γκομενες μας το δινουν ευκολα, και οι γαλλιδες , οι σουηδες και οι ρωσιδες μας κανουν τις δυσκολες
;)τυπε για τις ελλεϊνιδες ολες οι γυναικες ειναι πουτανες εκτος απο αυτες
έτσιαγαπητέ,ειδικά αν δεις πτήσεις για ντουμπάι μερικές φορές παθαίνεις σοκ!αλλά τι να κάνεις κρίση!!Οσοι δουλευουμε στο Βενιζελος το ξερουμε εδω και καιρο.Ξερουμε και τι εππαγγελονται οι εν λογω κυριες.
το χουν αυτό οι ιταλοί αγαπητέ!πολύ τσίπηδες όμως..Ρε μάγκες κάτι δε κολαει. Κάνουν ταξίδι για σεξ αγοράζουν πανάκριβα ρούχα πληρώνονται και από πάνω και ψάχνουν φτηνή πτήση? Πολύ τσιπηδες οι Ιταλοί επιβητορες
το χουν αυτό οι ιταλοί αγαπητέ!πολύ τσίπηδες όμως..