Νέα

Seeking.gr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fotis88
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 189K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Matthew James

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Κριτικές
2
Like
724
Πόντοι
361
Καλησπερα παιδες θελω να ρωτησω κατι.. σκεφτομαι να βαλω συνδρομη στο seeking αλλα φοβαμαι μηπως τα ποιο πολλα προφιλ ειναι φεικ και πανε τσαμπα τα λεφτα γιατι δεν βλεπω να ειναι πριμιουμ οι κοπελες ωστε να γινει συνομιλια για ραντεβου
Αν είσαι κάτοικος Αθηνών υπάρχουν αρκετές κοπέλες που κάνουν ραντεβού μέσω SA. Στις υπόλοιπες πόλεις υπάρχουν λίγα έως τραγικά ελάχιστα κορίτσια. Οι κοπέλες δεν χρειάζεται να είναι premium, μόνο οι άντρες

swingerboy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2019
Like
1.365
Πόντοι
206
Καλησπερα παιδες θελω να ρωτησω κατι.. σκεφτομαι να βαλω συνδρομη στο seeking αλλα φοβαμαι μηπως τα ποιο πολλα προφιλ ειναι φεικ και πανε τσαμπα τα λεφτα γιατι δεν βλεπω να ειναι πριμιουμ οι κοπελες ωστε να γινει συνομιλια για ραντεβου
Φεικ δεν θα ελεγα οτι ειναι...Απλα ειναι ακριβες..Θα λεγα να κανεις συνδρομη για 1 μηνα να δικτυωθεις να μαζεψεις επαφες και μετα διεκοψε το..Δεν αξιζει κατα τη γνωμη μου να εισαι συνεχεια ενεργος αφου τα προφιλ ανανεωνονται με αργο ρυθμο..Ειναι γεγονος οτι τα μπατζετ ειναι στο θεο απο πολλες..
Προσωπικα εχω γνωρισει 3 με 150 ευρω..Αν μιλησεις ωραια και πεις απο την αρχη οτι εγω θελω αυτο και αυτο και το δωρο που μπορω να σου δωσω ειναι 150 ευρω πχ γνωμη μου οτι αν δεν ειναι υπερμουναρα θα δεχθει...Στο κατω κατω την χαλανε 150 ευρω για 2 ωρες?Θα πληρωσει μηπως φπα ή εφκα?Απλα αν ρωτησεις πχ ποιο ειναι το δωρακι σου εκει μπορει να σου πεταξει κανα 400αρι στην λογικη ριχνω αδεια για να πιασω γεματα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom