διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Σωστή ανάλυση της υφιστάμενης κατάστασης.καθε μαγαζι που υπάρχει ακόμα μεσα στην κρίση σημάινει οτι έχει και το κοινό του....
Σωστή ανάλυση της υφιστάμενης κατάστασης.καθε μαγαζι που υπάρχει ακόμα μεσα στην κρίση σημάινει οτι έχει και το κοινό του....
Το μαγαζι αυτο, ειναι απο τα παλαιοτερα των νοτιων προαστιων, αν οχι το παλαιοτερο εν ενεργεια...
Εχει τον κοσμο του στα νοτια και δε θελει πολλα-πολλα, διαφημιση, σχολια κλπ, παντα δουλευε
μεσω γνωστων Γλυφαδας-Βουλας.
Απαπα! Σα να διακρινω μια αντυπαθειουλα η μου φαινεται?Απ'οσα γνωριζω πιο πολυ με 60χ και βαλε δουλευει αυτο το μαγαζι πιο πολυ κινειται με δημοσιουπαλληλους γεροντους με παχια πορτοφολια
που εχουν την καβαντζα τους ,εχει τα κονε του το μαγαζι γιαυτο δεν θελουν διαφημηση.
γιαυτο και το ροστερ ειναι ασε να πανε αλβανικη σφηκοφωλια ειναι
Απαπα! Σα να διακρινω μια αντυπαθειουλα η μου φαινεται?
..σου φαίνεται
Απ'οσα γνωριζω πιο πολυ με 60χ και βαλε δουλευει αυτο το μαγαζι πιο πολυ κινειται με δημοσιουπαλληλους γεροντους με παχια πορτοφολια
που εχουν την καβαντζα τους ,εχει τα κονε του το μαγαζι γιαυτο δεν θελουν διαφημηση.
γιαυτο και το ροστερ ειναι ασε να πανε αλβανικη σφηκοφωλια ειναι
Ωραια μουνια αυτες οι αλβανιδες;Αντιπαθεια καμια η πραγματικοτητα ειναι , οποιος εχει παει ξερει , ε μπαρμπα ετσι εγιναν τα ματια σου απο τις αλβανιδες
χωρις παρεξηγηση ρε φιλε αλλα εδω ενημερωση κανουμε
εισαι παντελως ασχετος και κανει μπαμ. γραφεις για να γραφεοις απο τα συμφραζομανα των αλλων. θα στοιχηματιζα οτι ουτε απο εξω δεν εχεις περασει.
...τιμές...διάρκεια...;;;λοιπον περασμα την προηγουμενη εβδομαδα. εχει δυο καινουργιες κοπελλες..η εξης μια αρκετα ομορφη ευα. πολυ ωραιο προσωπο , φανταστικο στηθος δυαρι γεματο πετρα, τσουπωτο κωλι μεσογειακο με λιγη κυτταριτισα αλλα μια χαρα σχημα μεγεθος. για μασαζ δεν το εχει ακομα. πολυ καινουρια στη δουλεια και αγουρη αλλα αν μεινει στο χωρο και αφησει τις αποστειρωμενες υπηρεσιες (οχι γλωσοφιλα, οχι ακα κτλπ) θα παει καλα. ισως ακομα δεν το εχει κατασταλαξει στο μυαλο της. δυστηχως με αυτο το μαγαζι, περναν πολυ ομορφα κοριτσια αλλα καθονται δυο βδομαδες και μετα τις ψαχνεις...
το μασαζ κρατησε με το ζορι κανα 20λεπτο αλλα οπως προειπα, δεν το εχει ακομα. το δευτερο μερος φανταζομαι..οσο αντεξεις. βαζει χερι πολυ στην αρχη, αλλα στοματικο καλο αν και με λαστιχο. για τιμες νομιζω καλυτερα να συννενοηθεις πριν μπεις με την ερρικα γιατι λογω γειτονιας εχω την υποψια οτι αν δεν εισαι παλιος πελατης πεφτει "δαγκωμα"....παρε και κανα τηλ να δεις αν ειναι εκει η κοπελλα γιατι απο αυτα που ακουσα δεν ειμαι και σιγουρος ποτε παει και ποτε φευγει....τιμές...διάρκεια...;;;
το μασαζ κρατησε με το ζορι κανα 20λεπτο αλλα οπως προειπα, δεν το εχει ακομα. το δευτερο μερος φανταζομαι..οσο αντεξεις. βαζει χερι πολυ στην αρχη, αλλα στοματικο καλο αν και με λαστιχο. για τιμες νομιζω καλυτερα να συννενοηθεις πριν μπεις με την ερρικα γιατι λογω γειτονιας εχω την υποψια οτι αν δεν εισαι παλιος πελατης πεφτει "δαγκωμα"....παρε και κανα τηλ να δεις αν ειναι εκει η κοπελλα γιατι απο αυτα που ακουσα δεν ειμαι και σιγουρος ποτε παει και ποτε φευγει.
Υπάρχει αυτό ακόμα!!!!!Παιδιά οποίος μπορεί ας μου στείλει σε μνμ το τηλέφωνο στη πανωπης 2 και ποια μου προτείνει. Ευχαριστώ
για σπάστα για να καταλά...Ω ναι!
μπορω να εχω και εγω πληροφοριες?Ω ναι!