Νέα

σε ψάχνω απεγνωσμενα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redmanftw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

afro153

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ελα βρε εγω ημουνα οριστε εστειλα εδω......

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Πρέπει να μπήκες στο ¨νομισματοκοπείο" με την μάνα σου και την αδερφή σου! Ήμουν όρθιος μπροστά στην πόρτα. και εσύ όρθια απέναντι μου. Κατσαρά καστανά μαλλιά! Με απίστευτο γέλιο! Πριν κατέβεις στο σύνταγμα για να αλλάξεις γραμμή (εγώ πήρα την αντίθετη) έβγαλες την ζακέτα σου! Κορόιδευες την φωνή που λέει τις στάσεις!αν το δεις απαντα εδω.

πωωωωωωωω ρε φιλε τι μου θυμισες τωρα

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Πρέπει να μπήκες στο ¨νομισματοκοπείο" με την μάνα σου και την αδερφή σου! Ήμουν όρθιος μπροστά στην πόρτα. και εσύ όρθια απέναντι μου. Κατσαρά καστανά μαλλιά! Με απίστευτο γέλιο! Πριν κατέβεις στο σύνταγμα για να αλλάξεις γραμμή (εγώ πήρα την αντίθετη) έβγαλες την ζακέτα σου! Κορόιδευες την φωνή που λέει τις στάσεις!αν το δεις απαντα εδω.

την βρηκες δικε μου?

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
183
Πόντοι
6
Αχ αγαπη μου,διαβασα την αγγελια και κατι επαθα τελοςςς  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom