ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Ιο εχω παει 2 φορες, για 4 μερες την καθε φορα. Πηδημα δεν παιχθηκε σε καμια φορα. Σε εμενα δεν εκατσε φαση να γαμησω στην Ιο.Στην Ίο στον Μυλοπότα ακόμα και στην χώρα και χωρίς πολλές προσπάθειες παίζει και κάθε μέρα να γαμάς και διαφορετική γκόμενα.
στην παλια πολη η κατασταση ειναι πιο κυριλε, δε θα πας εκει για να γαμησεις
εχει και ντοπιους και ελληνες τουριστες και αρκετους ξενους αλλα πιο κυριλε
για να γαμησεις θα πας στην αλλη πλευρα της πολης, στην οδο ορφανιδου που συχναζουν τα ξελιγωμενα τουριστριακια
οι αγγλιδες δε γαμιονται, πανε συνηθως με δικους τους αλλα υπαρχουν χιλιες δυο εθνικοτητες εκει και ρωσιδα μπορεις να χτυπησεις, και γαλλιδα και φινλανδη μεχρι και ισραηλιτισσες
και στα σουηδικα και φινλανδικα καφε και εστιατορια μπορεις να βρεις να γαμησεις
επισης στις παραλιες μπροστα απο το ελλη και στην ιξια μπορεις να κανεις παιχνιδι
μετα φαληρακι γινεται της πουτανας αλλα εχει κυριως αγγλιδες σε ημιθανη κατασταση απο το αλκοολ αλλα αυτες δυσκολα πανε με ντοπιους
στη λινδο οντως εχει λιγοτερα καμακια και μπορεις να κανεις πιο ανετα παιχνιδι
μεχρι και στο πρασονησι τερμα κατω μπορει να πετυχεις καμια αλητοτουριστρια να κανει τιποτα σερφ και καμπινγκ και να τη σπασεις στον πουτσο
στην παλια πολη η κατασταση ειναι πιο κυριλε, δε θα πας εκει για να γαμησεις
εχει και ντοπιους και ελληνες τουριστες και αρκετους ξενους αλλα πιο κυριλε
για να γαμησεις θα πας στην αλλη πλευρα της πολης, στην οδο ορφανιδου που συχναζουν τα ξελιγωμενα τουριστριακια
οι αγγλιδες δε γαμιονται, πανε συνηθως με δικους τους αλλα υπαρχουν χιλιες δυο εθνικοτητες εκει και ρωσιδα μπορεις να χτυπησεις, και γαλλιδα και φινλανδη μεχρι και ισραηλιτισσες
και στα σουηδικα και φινλανδικα καφε και εστιατορια μπορεις να βρεις να γαμησεις
επισης στις παραλιες μπροστα απο το ελλη και στην ιξια μπορεις να κανεις παιχνιδι
μετα φαληρακι γινεται της πουτανας αλλα εχει κυριως αγγλιδες σε ημιθανη κατασταση απο το αλκοολ αλλα αυτες δυσκολα πανε με ντοπιους
στη λινδο οντως εχει λιγοτερα καμακια και μπορεις να κανεις πιο ανετα παιχνιδι
μεχρι και στο πρασονησι τερμα κατω μπορει να πετυχεις καμια αλητοτουριστρια να κανει τιποτα σερφ και καμπινγκ και να τη σπασεις στον πουτσο
Ρε τύπε να σε ρωτήσω εγώ κάτι... Είχες γράψει στο θρεντ σου ότι κολλάς στο να σταματήσεις μια άγνωστη και να της μιλήσεις γιατί δεν ξέρεις τι να της πεις. Στις διακοπές σου, όπου λες ότι γαμάς κιόλας, πώς ξέρεις τι να πεις δηλαδή;παιζει να παει καποιος μονος διακοπες Ροδο και να πηδηξει, ή επειδη ειναι μονος του τον αποφευγουν ???? Γιαιτ πχ Κρητη εχω παει 2 χρονιες συνεχομενα μονος μου και εχω πηδηξει και τις 2. Ρωταω γιατι γουσταρω να πηγαινω μονος μου διακοπες.
Ρωτας κατι που το εχεις βιωσει...παιζει να παει καποιος μονος διακοπες Ροδο και να πηδηξει, ή επειδη ειναι μονος του τον αποφευγουν ???? Γιαιτ πχ Κρητη εχω παει 2 χρονιες συνεχομενα μονος μου και εχω πηδηξει και τις 2. Ρωταω γιατι γουσταρω να πηγαινω μονος μου διακοπες.
Ρε τύπε να σε ρωτήσω εγώ κάτι... Είχες γράψει στο θρεντ σου ότι κολλάς στο να σταματήσεις μια άγνωστη και να της μιλήσεις γιατί δεν ξέρεις τι να της πεις. Στις διακοπές σου, όπου λες ότι γαμάς κιόλας, πώς ξέρεις τι να πεις δηλαδή;
τυποι οι μονες σεξοπεινασμενες τουριστριες ειναι αυτες :S :S :S
τυπε και συ πολυ γαμας
τυπε περιοδος σου'ρθε και εχεις τα νευρα σου; :S :S :S
ε ρε τυπε δεν εχεις γαμησει τουριστρια?τι τον αποπαιρνεις τον τυπο που ανοιξε το θρεντ? :S :S :S
τυπε δεν πιστευεις τις αληθινες ιστοριες του μπου; :S :S :S
σουπια εγω τυπε; :S :S :S