Νέα

Σε ποιό νησί βρίσκεις τις πιο σεξοπεινασμένες τουρίστριες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LEFTY2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 744
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Στην Ίο στον Μυλοπότα ακόμα και στην χώρα και χωρίς πολλές προσπάθειες παίζει και κάθε μέρα να γαμάς και διαφορετική γκόμενα.
Ιο εχω παει 2 φορες, για 4 μερες την καθε φορα. Πηδημα δεν παιχθηκε σε καμια φορα. Σε εμενα δεν εκατσε φαση να γαμησω στην Ιο.

ΥΓ. Παρα πολλα μικρα (18-22) που δεν ασχολουνται με ενα 38αρη.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
στην παλια πολη η κατασταση ειναι πιο κυριλε, δε θα πας εκει για να γαμησεις
εχει και ντοπιους και ελληνες τουριστες και αρκετους ξενους αλλα πιο κυριλε
για να γαμησεις θα πας στην αλλη πλευρα της πολης, στην οδο ορφανιδου που συχναζουν τα ξελιγωμενα τουριστριακια
οι αγγλιδες δε γαμιονται, πανε συνηθως με δικους τους αλλα υπαρχουν χιλιες δυο εθνικοτητες εκει και ρωσιδα μπορεις να χτυπησεις, και γαλλιδα και φινλανδη μεχρι και ισραηλιτισσες
και στα σουηδικα και φινλανδικα καφε και εστιατορια μπορεις να βρεις να γαμησεις
επισης στις παραλιες μπροστα απο το ελλη και στην ιξια μπορεις να κανεις παιχνιδι
μετα φαληρακι γινεται της πουτανας αλλα εχει κυριως αγγλιδες σε ημιθανη κατασταση απο το αλκοολ αλλα αυτες δυσκολα πανε με ντοπιους
στη λινδο οντως εχει λιγοτερα καμακια και μπορεις να κανεις πιο ανετα παιχνιδι
μεχρι και στο πρασονησι τερμα κατω μπορει να πετυχεις καμια αλητοτουριστρια να κανει τιποτα σερφ και καμπινγκ και να τη σπασεις στον πουτσο

τι ειναι το ελλη τυπε??? κοντα σητν πολη, μεσα στην πολη??

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
στην παλια πολη η κατασταση ειναι πιο κυριλε, δε θα πας εκει για να γαμησεις
εχει και ντοπιους και ελληνες τουριστες και αρκετους ξενους αλλα πιο κυριλε
για να γαμησεις θα πας στην αλλη πλευρα της πολης, στην οδο ορφανιδου που συχναζουν τα ξελιγωμενα τουριστριακια
οι αγγλιδες δε γαμιονται, πανε συνηθως με δικους τους αλλα υπαρχουν χιλιες δυο εθνικοτητες εκει και ρωσιδα μπορεις να χτυπησεις, και γαλλιδα και φινλανδη μεχρι και ισραηλιτισσες
και στα σουηδικα και φινλανδικα καφε και εστιατορια μπορεις να βρεις να γαμησεις
επισης στις παραλιες μπροστα απο το ελλη και στην ιξια μπορεις να κανεις παιχνιδι
μετα φαληρακι γινεται της πουτανας αλλα εχει κυριως αγγλιδες σε ημιθανη κατασταση απο το αλκοολ αλλα αυτες δυσκολα πανε με ντοπιους
στη λινδο οντως εχει λιγοτερα καμακια και μπορεις να κανεις πιο ανετα παιχνιδι
μεχρι και στο πρασονησι τερμα κατω μπορει να πετυχεις καμια αλητοτουριστρια να κανει τιποτα σερφ και καμπινγκ και να τη σπασεις στον πουτσο

παιζει να παει καποιος μονος διακοπες Ροδο και να πηδηξει, ή επειδη ειναι μονος του τον αποφευγουν ???? Γιαιτ πχ Κρητη εχω παει 2 χρονιες συνεχομενα μονος μου και εχω πηδηξει και τις 2. Ρωταω γιατι γουσταρω να πηγαινω μονος μου διακοπες.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.865
Πόντοι
5.827
παιζει να παει καποιος μονος διακοπες Ροδο και να πηδηξει, ή επειδη ειναι μονος του τον αποφευγουν ???? Γιαιτ πχ Κρητη εχω παει 2 χρονιες συνεχομενα μονος μου και εχω πηδηξει και τις 2. Ρωταω γιατι γουσταρω να πηγαινω μονος μου διακοπες.
Ρε τύπε να σε ρωτήσω εγώ κάτι... Είχες γράψει στο θρεντ σου ότι κολλάς στο να σταματήσεις μια άγνωστη και να της μιλήσεις γιατί δεν ξέρεις τι να της πεις. Στις διακοπές σου, όπου λες ότι γαμάς κιόλας, πώς ξέρεις τι να πεις δηλαδή;

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.837
Πόντοι
34.538
Ρωτας κατι που το εχεις βιωσει...
Εφοσον δουλεψε  στη ΚΡΗΤΗ γιατι οχι και στη ΡΟΔΟ?

tavroulis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2012
Κριτικές
1
Like
100
Πόντοι
6
Λευκαδα παντός  χαμός νυδρι φέτος    μουνοθυελα

Melkor13

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Για Ανδρο ξερουμε αν παιζουν διψασμενα τουριστακια?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ρε τύπε να σε ρωτήσω εγώ κάτι... Είχες γράψει στο θρεντ σου ότι κολλάς στο να σταματήσεις μια άγνωστη και να της μιλήσεις γιατί δεν ξέρεις τι να της πεις. Στις διακοπές σου, όπου λες ότι γαμάς κιόλας, πώς ξέρεις τι να πεις δηλαδή;

τυπε ο τυπος πρεπει να γαμαει πολυ τα καλοκαιρια  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• ssw.jpg
    ssw.jpg
    17,4 KB · Εμφανίσεις: 48

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.854
Πόντοι
3.656

τυποι οι μονες σεξοπεινασμενες τουριστριες ειναι αυτες  :S :S :S

Συνημμένα

• γκράνι σάπιο.jpg
    γκράνι σάπιο.jpg
    9,1 KB · Εμφανίσεις: 37
  • faklana1.png
    faklana1.png
    208 KB · Εμφανίσεις: 44

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
τι προτεινουν για φετος οι εμπΥροι μπουρδελογαμιαδες? ιος η ροδος? η κορφου? υπαρχει καποιο μερος εν ελλαδη που μαζευονται γερμανιδες? θυμαμαι πριν 15 χρονια που ειχα παει οικογενιακως σε καμπινγκ στην πελοποννησο ειχε μερικες αλλα οικογενειες..

σε ποιο μερος δε θα μου κανει cockblock ο μπαρμαν? μηπως τελικα να τη χεσουμε την ελλαδιτσα κ να παμε μαγιορκα???

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μέρη που συχνάζουν ανατολικές ή αλλιώς Κέρκυρα,Λευκάδα,Χερσόνησσος,Ρόδος town,Παραλία Κατερίνη οι γνωστοί θρύλοι.Αγία Νάπα Κύπρος ακόμα καλύτερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom