Νέα

Σε ποιά νησιά τραβιούνται οι στριπτητζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
υπαρχει οδηγος για στριπερς ρε παπαρα τι θες εσυ τωρα?
ναι ρε υπάρχει.....
είναι ο μαλάκας που την πηγαινοφέρνει παντού, της κάνει τα ψώνια και στο τέλος της ημέρα παίρνει ένα φιλί στο μάγουλο........

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
οδηγος εννοω το εγχειριδιο ρε στοκε και οχι τον σωφερ :headbang: :headbang: :headbang: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Τελευταία "τραβιούνται" κ προς Λευκάδα μεριά, συνδυάζουν διακοπές κ δουλειά. Βγάζουν κ περισσότερα χρήματα απ το να δουλεύουν στην Αθήνα, έτσι τουλάχιστον μου είπανε δύο απ αυτές.

LawDim

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Τελευταία "τραβιούνται" κ προς Λευκάδα μεριά, συνδυάζουν διακοπές κ δουλειά. Βγάζουν κ περισσότερα χρήματα απ το να δουλεύουν στην Αθήνα, έτσι τουλάχιστον μου είπανε δύο απ αυτές.

Ναι σωστά, συμφωνώ και επ' αυξάνω. Η Λευκάδα παίζει πολύ φέτος :-)
Τώρα αναφορικά με την μεσημεριανή ενημέρωση για το που πάνε τα "κορίτσια", έδωσα τους βασικούς/ συνηθισμένους τους  άξονες, σημειώνοντας ότι πάνε και οπουδήποτε αλλού, συνήθως με τον γκόμενό τους. Επομένως η ρητορική ερώτηση του "ανεπιθύμητου προσώπου" / persona non grata: ¨δηλ . αλλού απαγορεύεται να πάνε ?", ήταν αδόκιμη και επιπόλαιη    :-) 
Επρεπε να διαβάσει  μεθοδικώτερα την ενημέρωση...!!
Επειδή ζώ από την συγγραφή  και επεξεργασία κειμένων,  προσέχω τον γραπτό λόγο μου. Οσοι δεν τον προσέχουν " χάνουν" !!
Φιλική συμβουλή ενός μεγαλύτερου/ επαγγελματία κειμενογράφου :-)
Υ.Γ:  Μην παρεξηγηθώ, η παρατήρηση, ειλικρινά είναι φιλική !!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ναι σωστά, συμφωνώ και επ' αυξάνω. Η Λευκάδα παίζει πολύ φέτος :-)
Τώρα αναφορικά με την μεσημεριανή ενημέρωση για το που πάνε τα "κορίτσια", έδωσα τους βασικούς/ συνηθισμένους τους  άξονες, σημειώνοντας ότι πάνε και οπουδήποτε αλλού, συνήθως με τον γκόμενό τους. Επομένως η ρητορική ερώτηση του "ανεπιθύμητου προσώπου" / persona non grata: ¨δηλ . αλλού απαγορεύεται να πάνε ?", ήταν αδόκιμη και επιπόλαιη    :-) 
Επρεπε να διαβάσει  μεθοδικώτερα την ενημέρωση...!!
Επειδή ζώ από την συγγραφή  και επεξεργασία κειμένων,  προσέχω τον γραπτό λόγο μου. Οσοι δεν τον προσέχουν " χάνουν" !!
Φιλική συμβουλή ενός μεγαλύτερου/ επαγγελματία κειμενογράφου :-)
Υ.Γ:  Μην παρεξηγηθώ, η παρατήρηση, ειλικρινά είναι φιλική !!!
το ποστάρισμα ήταν χιουμοριστικό.
από έναν ερασιτέχνη κειμενογράφο.

Υ.Γ. ο επαγγελματίας κειμενογράφος πρέπει να καταλαβαίνει το ύφος.
Μην παρεξηγηθώ, η παρατήρηση, είναι ειλικρινά ερασιτεχνική!!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
ο μόνος που συναντά τυχαία στριπτηζούδες είναι ο Γιώργος...
Παντού ο πούστης ένα πράμα...
Στο αεροδρόμιο, στα Πιτσα χάτ, στην παραλία, στο σινεμά, στις κούνιες, στη στάση του Τράμ............ :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

Πάει...μας βγήκε το όνομα και δεν το αξίζουμε κιόλας. Δεν ξαναπατάω στον Βενιζέλο λέμεεεεεε....

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

ποιες?στειλε πμ νεοκλη μου! :grin:

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ποιες?στειλε πμ νεοκλη μου! :grin:

Δεν θυμάμαι ονόματα vaso, πάντως ήταν όμορφες κοπέλες. Από το D.P. συγκεκριμένα.
Οι επιδοτήσεις που παίρνουν στην επαρχία, καταλάβατε που πάνε, έτσι?? :grin: :grin:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
με αφορμη του ropaloforou τα σχολια στο θρεντ για την ν.οσετια αποφασισα να μοιραστουμε ολοι μαζι τις τυχαιες ή μή συναντησεις μας με στριππερ σε διαφορα παραθεριστικα μερη της χωρας...τί λετε? :2funny: :2funny: :2funny:

Τυχαίες; :2funny:
Μόνο εσύ τις αναγνώρισες σε ολόκληρο νησί!!
οι άλλοι ούτε που το κατάλαβαν... :2funny:

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Γενικά μιλάω ρεεεεεεε, στις πουτάνες κ στα κωλόμπαρα πάνε, γι αυτό όποτε βλέπετε αγρότη, κτηνοτρόφο κ λοιπά λαμόγια που ωρύονται για τα χάλια τους κ τα βάζουν με το κωλοκράτος, να του δείχνέτε την φώτο από την τζένη, την Λάουρα κ τις λοιπές καριολίτσες κ να του λέτε:
Μαλακααααααααααααααααααα σ αυτήν τη πουτανίτσα τα έφαγες τα χρηματα σου, αντε κ γαμήσου τράβα φύτεψε κάνα καλαμπόκι γιατί το επόμενο καλοκαίρι πάλι σ εσένα θα έρθουν σκατόβλαχε.

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδακια μου καλα θελω να σας κανω μια ερωτηση!!Εγω οσες φορες εχω παει σε στρηπτιζαδικα κ ειμαι κ θαμωνας γενικοτερα βλεπω κατι θεομουνα που στην εξω ζωη δεν υπαρχουν.Και ερωτω τωρα γιατι αυτες οι πολυ ομορφες κυριες δεν βρισκουν εναν αντρα ελληνα κ μη που να εχει τα λεφτακια του κ να λυσουνε κ αυτες το αιωνιο προβλημα??Ειναι τοσο δυσκολο??Ας μου λυσει κ εμενα καποιος φιλος αυτη την απορια μου........Φιλικα Σταριστο....

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ρε παιδακια μου καλα θελω να σας κανω μια ερωτηση!!Εγω οσες φορες εχω παει σε στρηπτιζαδικα κ ειμαι κ θαμωνας γενικοτερα βλεπω κατι θεομουνα που στην εξω ζωη δεν υπαρχουν.Και ερωτω τωρα γιατι αυτες οι πολυ ομορφες κυριες δεν βρισκουν εναν αντρα ελληνα κ μη που να εχει τα λεφτακια του κ να λυσουνε κ αυτες το αιωνιο προβλημα??Ειναι τοσο δυσκολο??Ας μου λυσει κ εμενα καποιος φιλος αυτη την απορια μου........Φιλικα Σταριστο....

Αρκετές το κάνουν, αλλά οι περισσότερες βολεύονται με το να απομυζούν περισσότερα θύματα κάθε βράδυ. Τρόπος ζωής, σκέψης κ στο κάτω κάτω γιατι να γαμιέται με κάποιον που δεν θέλει αφού μπορεί να βγάζει έτσι κ αλλιώς πολλά χρήματα??

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16

Kαλα εσυ δεν τρωγεσαι..

Ξεκιναμε απο την αρχη..Δαρειου και Παρεισατιδος γιγνονται τεκνα δυο..

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom