Γεια σας μάγκες. Φαντάζομαι ότι αρκετοί εδώ μέσα είμαστε ματάκηδες. Ξέρετε, από διάφορες τρύπες που υπάρχουν σε πόρτες, τοίχους και λοιπά. Οπότε μπορούμε να συγκεντρώνουμε τις πληροφορίες εδώ. Να ξεκινήσω με το σπιτάκι της Λεωνίδου 28, ισόγειο, όπου μπορείς να πάρεις μάτι στα δύο διπλανά δωμάτια, που χωρίζονται από μια παλιά δίφυλλη πόρτα, η οποία έχει μια τρυπούλα που συνήθως είναι βουλωμένη με χαρτί. Εγώ συνήθως το αφαιρώ για να πάρω μάτι και μετά το τοποθετώ ξανά για να μη με βλέπει ο άλλος . Τελευταία φορά έπεσα σε έναν Πακιστανό, με την Έμιλη ή Αιμιλία, που είναι τώρα τα μεσημέρια. Μιλάμε μάγκες τα κορίτσια τελείως διαφορετική συμπεριφορά με τους πάκηδες κ.λπ. Αν εμείς τις λέμε ξεπέτες μια φορά, εκείνοι θα τις λένε δέκα. Άντε, περιμένω πληροφόρηση με την ελπίδα μην μας πάρουν χαμπάρι οι υπηρεσίες και μας βουλώσουνε τις τρύπες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σε ποια μπορδέλα μπορείς να πάρεις μάτι στο δίπλα δωμάτιο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα paiktoura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 48
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ρε φίλε εδώ μέσα ότι και να πούμε θα το μάθουνε.Γεια σας μάγκες. Φαντάζομαι ότι αρκετοί εδώ μέσα είμαστε ματάκηδες. Ξέρετε, από διάφορες τρύπες που υπάρχουν σε πόρτες, τοίχους και λοιπά. Οπότε μπορούμε να συγκεντρώνουμε τις πληροφορίες εδώ. Να ξεκινήσω με το σπιτάκι της Λεωνίδου 28, ισόγειο, όπου μπορείς να πάρεις μάτι στα δύο διπλανά δωμάτια, που χωρίζονται από μια παλιά δίφυλλη πόρτα, η οποία έχει μια τρυπούλα που συνήθως είναι βουλωμένη με χαρτί. Εγώ συνήθως το αφαιρώ για να πάρω μάτι και μετά το τοποθετώ ξανά για να μη με βλέπει ο άλλος . Τελευταία φορά έπεσα σε έναν Πακιστανό, με την Έμιλη ή Αιμιλία, που είναι τώρα τα μεσημέρια. Μιλάμε μάγκες τα κορίτσια τελείως διαφορετική συμπεριφορά με τους πάκηδες κ.λπ. Αν εμείς τις λέμε ξεπέτες μια φορά, εκείνοι θα τις λένε δέκα. Άντε, περιμένω πληροφόρηση με την ελπίδα μην μας πάρουν χαμπάρι οι υπηρεσίες και μας βουλώσουνε τις τρύπες
Vagelis_20
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Τι ανωμαλίες είναι αυτές;;
Vagelis_20
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Αυτά τα κάνουν κάτι Πακιστανοί...Ήταν παλιά μιλάμε κάμποσα χρόνια πριν στο Φυλής 59 και πλήρωσε μελαμψός και μπήκε στο δωμάτιο και σε 3 λεπτά βγήκε ζητόντας τα λεφτά του γιατί έλεγε είχε δουλειά..Όχι μόνο δεν τα πήρε έφαγε και κάτι ψιλές από 2 φουσκωτούς...Του φώναζε η τσατσα που λέει πληρώνουν και ακούνε την παίζουν και φεύγουν...Εγώ πιο μικρός τότε είχα πεθάνει στο γέλιο
Εδώ μέσα από ανωμαλίες ότι θες!Τι ανωμαλίες είναι αυτές;;
Eσυ παιρνεις ματι Πακιστανους;Γεια σας μάγκες. Φαντάζομαι ότι αρκετοί εδώ μέσα είμαστε ματάκηδες. Ξέρετε, από διάφορες τρύπες που υπάρχουν σε πόρτες, τοίχους και λοιπά. Οπότε μπορούμε να συγκεντρώνουμε τις πληροφορίες εδώ. Να ξεκινήσω με το σπιτάκι της Λεωνίδου 28, ισόγειο, όπου μπορείς να πάρεις μάτι στα δύο διπλανά δωμάτια, που χωρίζονται από μια παλιά δίφυλλη πόρτα, η οποία έχει μια τρυπούλα που συνήθως είναι βουλωμένη με χαρτί. Εγώ συνήθως το αφαιρώ για να πάρω μάτι και μετά το τοποθετώ ξανά για να μη με βλέπει ο άλλος . Τελευταία φορά έπεσα σε έναν Πακιστανό, με την Έμιλη ή Αιμιλία, που είναι τώρα τα μεσημέρια. Μιλάμε μάγκες τα κορίτσια τελείως διαφορετική συμπεριφορά με τους πάκηδες κ.λπ. Αν εμείς τις λέμε ξεπέτες μια φορά, εκείνοι θα τις λένε δέκα. Άντε, περιμένω πληροφόρηση με την ελπίδα μην μας πάρουν χαμπάρι οι υπηρεσίες και μας βουλώσουνε τις τρύπες
mpozanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
πολλοι ειναι αυτη που την παιζουν. και μετα ζητανε τα λευτα τους πισωΑυτά τα κάνουν κάτι Πακιστανοί...Ήταν παλιά μιλάμε κάμποσα χρόνια πριν στο Φυλής 59 και πλήρωσε μελαμψός και μπήκε στο δωμάτιο και σε 3 λεπτά βγήκε ζητόντας τα λεφτά του γιατί έλεγε είχε δουλειά..Όχι μόνο δεν τα πήρε έφαγε και κάτι ψιλές από 2 φουσκωτούς...Του φώναζε η τσατσα που λέει πληρώνουν και ακούνε την παίζουν και φεύγουν...Εγώ πιο μικρός τότε είχα πεθάνει στο γέλιο
Erotiaris26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 171
- Πόντοι
- 376
Το ένα είναι στην Αδάνων που έχει κενό εκεί που χωρίζει το κλιματιστικό ανάμεσα στα δύο δωμάτια και για να την ακούς στερεοφωνικά πάλι κομπλέ είναι αυτό το μπουρδέλο!Με άλλα λόγια, το μπουρδέλο της Αδάνων είναι η χαρά του μαλακάκια!Το άλλο που ξέρω είναι το Ιάσωνος 46Β που δεν έχει καθόλου παράθυρο στο πάνω μέρος της πόρτα και βλέπει όποιος θέλει χαλαρά!!! ;)Γεια σας μάγκες. Φαντάζομαι ότι αρκετοί εδώ μέσα είμαστε ματάκηδες. Ξέρετε, από διάφορες τρύπες που υπάρχουν σε πόρτες, τοίχους και λοιπά. Οπότε μπορούμε να συγκεντρώνουμε τις πληροφορίες εδώ. Να ξεκινήσω με το σπιτάκι της Λεωνίδου 28, ισόγειο, όπου μπορείς να πάρεις μάτι στα δύο διπλανά δωμάτια, που χωρίζονται από μια παλιά δίφυλλη πόρτα, η οποία έχει μια τρυπούλα που συνήθως είναι βουλωμένη με χαρτί. Εγώ συνήθως το αφαιρώ για να πάρω μάτι και μετά το τοποθετώ ξανά για να μη με βλέπει ο άλλος . Τελευταία φορά έπεσα σε έναν Πακιστανό, με την Έμιλη ή Αιμιλία, που είναι τώρα τα μεσημέρια. Μιλάμε μάγκες τα κορίτσια τελείως διαφορετική συμπεριφορά με τους πάκηδες κ.λπ. Αν εμείς τις λέμε ξεπέτες μια φορά, εκείνοι θα τις λένε δέκα. Άντε, περιμένω πληροφόρηση με την ελπίδα μην μας πάρουν χαμπάρι οι υπηρεσίες και μας βουλώσουνε τις τρύπες
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Ματακιας τυπε?Γεια σας μάγκες. Φαντάζομαι ότι αρκετοί εδώ μέσα είμαστε ματάκηδες. Ξέρετε, από διάφορες τρύπες που υπάρχουν σε πόρτες, τοίχους και λοιπά. Οπότε μπορούμε να συγκεντρώνουμε τις πληροφορίες εδώ. Να ξεκινήσω με το σπιτάκι της Λεωνίδου 28, ισόγειο, όπου μπορείς να πάρεις μάτι στα δύο διπλανά δωμάτια, που χωρίζονται από μια παλιά δίφυλλη πόρτα, η οποία έχει μια τρυπούλα που συνήθως είναι βουλωμένη με χαρτί. Εγώ συνήθως το αφαιρώ για να πάρω μάτι και μετά το τοποθετώ ξανά για να μη με βλέπει ο άλλος . Τελευταία φορά έπεσα σε έναν Πακιστανό, με την Έμιλη ή Αιμιλία, που είναι τώρα τα μεσημέρια. Μιλάμε μάγκες τα κορίτσια τελείως διαφορετική συμπεριφορά με τους πάκηδες κ.λπ. Αν εμείς τις λέμε ξεπέτες μια φορά, εκείνοι θα τις λένε δέκα. Άντε, περιμένω πληροφόρηση με την ελπίδα μην μας πάρουν χαμπάρι οι υπηρεσίες και μας βουλώσουνε τις τρύπες
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε να εχεις μαζι σου ενα τετοιοΓεια σας μάγκες. Φαντάζομαι ότι αρκετοί εδώ μέσα είμαστε ματάκηδες. Ξέρετε, από διάφορες τρύπες που υπάρχουν σε πόρτες, τοίχους και λοιπά. Οπότε μπορούμε να συγκεντρώνουμε τις πληροφορίες εδώ. Να ξεκινήσω με το σπιτάκι της Λεωνίδου 28, ισόγειο, όπου μπορείς να πάρεις μάτι στα δύο διπλανά δωμάτια, που χωρίζονται από μια παλιά δίφυλλη πόρτα, η οποία έχει μια τρυπούλα που συνήθως είναι βουλωμένη με χαρτί. Εγώ συνήθως το αφαιρώ για να πάρω μάτι και μετά το τοποθετώ ξανά για να μη με βλέπει ο άλλος . Τελευταία φορά έπεσα σε έναν Πακιστανό, με την Έμιλη ή Αιμιλία, που είναι τώρα τα μεσημέρια. Μιλάμε μάγκες τα κορίτσια τελείως διαφορετική συμπεριφορά με τους πάκηδες κ.λπ. Αν εμείς τις λέμε ξεπέτες μια φορά, εκείνοι θα τις λένε δέκα. Άντε, περιμένω πληροφόρηση με την ελπίδα μην μας πάρουν χαμπάρι οι υπηρεσίες και μας βουλώσουνε τις τρύπες
http://[URL unfurl="true"]www.funray.gr/Uploads/Images/290/%CE%A4%CE%B9%CF%81%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%8C%CE%BD-%E2%80%9CWine-Vin-Vino%E2%80%9D-enlarge.jpg[/img[/URL]]
και να ανοιγεις τρουπες στις πορτες και στους τοιχους ωστε να περνεις ματι τους διπλα δικε μου :2funny:
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τυπε να εχεις μαζι σου ενα τετοιο
http://[URL unfurl="true"]www.funray.gr/Uploads/Images/290/%CE%A4%CE%B9%CF%81%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%8C%CE%BD-%E2%80%9CWine-Vin-Vino%E2%80%9D-enlarge.jpg[/img[/URL]]
και να ανοιγεις τρουπες στις πορτες και στους τοιχους ωστε να περνεις ματι τους διπλα δικε μου :2funny:
[/quote]τυπε ματακιας ο τυπος :think: :think: :think: :think:
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σκληροπυρηνικος τυπετυπε ματακιας ο τυπος
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τυπε μου αρεσει που μπηκε να το γραψει εδω μεσα και περιμενει να μην το δουν οι τσατσοι και βουλωσουν τις τρυπες..σκληροπυρηνικος τυπε
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γιαυτο του ειπα να εχει το εργαλειο μαζι του και να ανοιγει καινουργιες τυπετυπε μου αρεσει που μπηκε να το γραψει εδω μεσα και περιμενει να μην το δουν οι τσατσοι και βουλωσουν τις τρυπες..
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
τυπε μου αρεσει που μπηκε να το γραψει εδω μεσα και περιμενει να μην το δουν οι τσατσοι και βουλωσουν τις τρυπες..
οι τσάτσοι δεν έχουν χρόνο για διάβασμα...
είναι πολυάσχολοι τύποι τύπε.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τυπε εχουν καμερες δεν θα τον δουνε? ασε που θα νομιζουν οτι ειναι κανας διαρρηκτηςγιαυτο του ειπα να εχει το εργαλειο μαζι του και να ανοιγει καινουργιες τυπε
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
δεν νομιζω τυπε,ολοι διαβαζουν τι γραφουν οι πελατες :-οι τσάτσοι δεν έχουν χρόνο για διάβασμα...
είναι πολυάσχολοι τύποι τύπε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 24K