Δεν είμαστε μαλακες εμεις που είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας και ξέρουμε μέχρι που να απλώθουμε για να θεωρείται έξυπνος ο καθένας που απλώθηκε πέρα από τις δυνάμεις του ....
Αυτό διαφέρει από αυτό που έλεγε η Γερμανία και οι Σκανδιναβοί επί μνημονίων.Εκει υπήρχε ανάγκη για υποστήριξη μεταξύ ΕΤΑΙΡΩΝ Ε.Ε.Εγω δεν είμαι εταίρος με κανέναν ρεμπεσκε που πουλάει μούρη με "δικό του σπίτι" ενώ δεν μπορεί να φροντίσει τον εαυτό του ΧΩΡΙΣ σίγουρη δουλειά η γενικά χρηματοδότηση .
Συνεπης να ειμαστε με κοινωνιες που ειναι συνεπεις μαζι μας διαχρονικα.
Οχι σαν την ελλαδα που εχει πελατειακη σχεση με τους πολιτες , που παιρνει ενω δεν δινει, που υπαρχει ατιμωρησια, καμμία ισονομία, που διατηρει δημοσιουπαλληλικο αντιπαραγωγικο στρατό, που ευθυνεται για τοσα σκανδαλα πχ χρηματιστηριου.
Χρονια ημουν συνεπεστατος στις υποχρεωσεις μου (μονο υποχρεωσεις ειχα, ποτέ απολαβες) προς το κρατος. Πληρωνα συναφειες, πενταετιες, περαιωσεις κτλ. Γνωστοι μου που δεν πληρωναν δεν ειχαν ποτέ επιπτωσεις. Αρα?? Νοιωθω μαλακας που στερηθηκα εγω ενω ο "αλλος" τα εφαγε σε διακοπες.
Εβαλα μυαλο εδω και χρόνια. Φερομαι οπως μου φερετε το κρατος.
Στην γερμανία που ζούσα δεν τολμησα ποτέ να φερθω ανευθυνα αλλα και το γερμανικο κρατος δεν μου φερθηκε ποτέ μπαμπεσικα ,ουτε ανισα ,ουτε ανευθυνα.