Νέα

Σε περιπτωση που την πεσουν τα "οργανα" τι γινεται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Hell520
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ..... Φεύγης ώσαν κύριος !! :hi:

klintbruce

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
6
Πόντοι
1
εμενα ενας μπατσος με πολιτικα αφου μουδηλωσε  οτι ηταν μπατσος μετα μου εκανε τον μαγκα-τσαμπουκα.και μετα πηγε και γαμησε στο δωματιο την σαν κανονικος πελατης.

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
παιδια κι εμενα 1 "παρολίγον" φορά σε παρανομο ντελο στο βαρδαρη την επεσαν, δεν
μπηκαν ομως μεσα ευτυχως :hi:
εκλεισαν τα φωτα αρχικα απο το καταστημα προσεχαμε να μη κανουμε θορυβο,εγω στο δωματιο
με το μωρο, εν τω μεταξυ παρεμεινα στο δωματιο ομως τουλαχιστον κανα 20 λεπτο επιπλεον μεχρι να
αποχωρησουν απο τη κοντινη περιοχη! 

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
παιδια κι εμενα 1 "παρολίγον" φορά σε παρανομο ντελο στο βαρδαρη την επεσαν, δεν
μπηκαν ομως μεσα ευτυχως :hi:
εκλεισαν τα φωτα αρχικα απο το καταστημα προσεχαμε να μη κανουμε θορυβο,εγω στο δωματιο
με το μωρο, εν τω μεταξυ παρεμεινα στο δωματιο ομως τουλαχιστον κανα 20 λεπτο επιπλεον μεχρι να
αποχωρησουν απο τη κοντινη περιοχη! 

:2funny: δεν σε χάλασε

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Αυτό δεν ειναι τιποτα ρε μπολντι.
Παλια ειχε ανοιξει ενα κοτετσι στο φυλης 95, με 3 μπουρδελα μεσα σε μια ετοιμορροπη πολυκατοικια.
Ε στα 3 μπουρδελα συνηθως δουλευαν γυρω στις 6 πουτανες για ατελειωτα οργια και οταν εκανε ντου η αστυνομια κλειδωναν την πορτα κι οποιος ηταν δωματιο με γκομενα εμενε μαζι της μιση με 1 ωρα, μεχρι να την κανουν οι -τσονιδες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτό δεν ειναι τιποτα ρε μπολντι.
Παλια ειχε ανοιξει ενα κοτετσι στο φυλης 95, με 3 μπουρδελα μεσα σε μια ετοιμορροπη πολυκατοικια.
Ε στα 3 μπουρδελα συνηθως δουλευαν γυρω στις 6 πουτανες για ατελειωτα οργια και οταν εκανε ντου η αστυνομια κλειδωναν την πορτα κι οποιος ηταν δωματιο με γκομενα εμενε μαζι της μιση με 1 ωρα, μεχρι να την κανουν οι -τσονιδες

μηπως λες ενα που ηταν απεναντι απο ενα σουπερ μαρκετ????  :2funny:

faflatas2011

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2011
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
0
Μου έτυχε δυο φορές στο ίδιο studio. Την μια πριν μπω, οπότε άνοιξε την πόρτα μια μπατσίνα και μου είπε να φύγω. Την δεύτερη ήμουν με την τσαπού έξω. Μπαίνεις ο ασφαλίτης μου λέει " ντυθείτε και φύγετε χωρίς καθυστέρηση" Σημειωτέον ότι μέχρι να ντυθώ είχαν γυρίσει ανάποδα το άλλο δωμάτιο. (Σε μεταγενέστερη επίσκεψη η τσατσά μου είπε ότι έψαχναν μήπως υπάρχουν καβατζομένα χρήματα.) Από τότε στο δωμάτιο περιμένω πάντα με εσώρουχα. Ούτε ταυτότητα ζήτησαν ούτε ασχολήθηκαν μαζί μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom