εμενα ενας μπατσος με πολιτικα αφου μουδηλωσε οτι ηταν μπατσος μετα μου εκανε τον μαγκα-τσαμπουκα.και μετα πηγε και γαμησε στο δωματιο την σαν κανονικος πελατης.
παιδια κι εμενα 1 "παρολίγον" φορά σε παρανομο ντελο στο βαρδαρη την επεσαν, δεν
μπηκαν ομως μεσα ευτυχως
εκλεισαν τα φωτα αρχικα απο το καταστημα προσεχαμε να μη κανουμε θορυβο,εγω στο δωματιο
με το μωρο, εν τω μεταξυ παρεμεινα στο δωματιο ομως τουλαχιστον κανα 20 λεπτο επιπλεον μεχρι να
αποχωρησουν απο τη κοντινη περιοχη!
παιδια κι εμενα 1 "παρολίγον" φορά σε παρανομο ντελο στο βαρδαρη την επεσαν, δεν
μπηκαν ομως μεσα ευτυχως
εκλεισαν τα φωτα αρχικα απο το καταστημα προσεχαμε να μη κανουμε θορυβο,εγω στο δωματιο
με το μωρο, εν τω μεταξυ παρεμεινα στο δωματιο ομως τουλαχιστον κανα 20 λεπτο επιπλεον μεχρι να
αποχωρησουν απο τη κοντινη περιοχη!
Αυτό δεν ειναι τιποτα ρε μπολντι.
Παλια ειχε ανοιξει ενα κοτετσι στο φυλης 95, με 3 μπουρδελα μεσα σε μια ετοιμορροπη πολυκατοικια.
Ε στα 3 μπουρδελα συνηθως δουλευαν γυρω στις 6 πουτανες για ατελειωτα οργια και οταν εκανε ντου η αστυνομια κλειδωναν την πορτα κι οποιος ηταν δωματιο με γκομενα εμενε μαζι της μιση με 1 ωρα, μεχρι να την κανουν οι -τσονιδες
Αυτό δεν ειναι τιποτα ρε μπολντι.
Παλια ειχε ανοιξει ενα κοτετσι στο φυλης 95, με 3 μπουρδελα μεσα σε μια ετοιμορροπη πολυκατοικια.
Ε στα 3 μπουρδελα συνηθως δουλευαν γυρω στις 6 πουτανες για ατελειωτα οργια και οταν εκανε ντου η αστυνομια κλειδωναν την πορτα κι οποιος ηταν δωματιο με γκομενα εμενε μαζι της μιση με 1 ωρα, μεχρι να την κανουν οι -τσονιδες
Μου έτυχε δυο φορές στο ίδιο studio. Την μια πριν μπω, οπότε άνοιξε την πόρτα μια μπατσίνα και μου είπε να φύγω. Την δεύτερη ήμουν με την τσαπού έξω. Μπαίνεις ο ασφαλίτης μου λέει " ντυθείτε και φύγετε χωρίς καθυστέρηση" Σημειωτέον ότι μέχρι να ντυθώ είχαν γυρίσει ανάποδα το άλλο δωμάτιο. (Σε μεταγενέστερη επίσκεψη η τσατσά μου είπε ότι έψαχναν μήπως υπάρχουν καβατζομένα χρήματα.) Από τότε στο δωμάτιο περιμένω πάντα με εσώρουχα. Ούτε ταυτότητα ζήτησαν ούτε ασχολήθηκαν μαζί μου.