Νέα

Σε περιπτωση που την πεσουν τα "οργανα" τι γινεται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Hell520
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Hell520

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
2
Πόντοι
0
Παιχτες γεια σας. Μπορει να μην πολυγραφω αλλα παρακολουθω στενα τα γραφομενα σας και σας ευχαριστω για της πληροφοριες. Αρκετα με το καλοπιασμα.

Παντα ειχα την ευλογη απορια, οταν παμε σε ενα καταστημα, οποιας μορφης κ να ειναι (μπου, στουντιο,μασαζ κλπ) κ ερθουν για επισκεψη τα οργανα του νομου τι γινεται με εμας?

Φανταζομαι εμεις θα ειμαστε σε 3 φασεις.
1. Στο δωματιο
2. Στο σαλονι
3. Στο φευγιο για το επομενο.

Εχει κανεις καμια εμπειρια;

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Παιχτες γεια σας. Μπορει να μην πολυγραφω αλλα παρακολουθω στενα τα γραφομενα σας και σας ευχαριστω για της πληροφοριες. Αρκετα με το καλοπιασμα.

Παντα ειχα την ευλογη απορια, οταν παμε σε ενα καταστημα, οποιας μορφης κ να ειναι (μπου, στουντιο,μασαζ κλπ) κ ερθουν για επισκεψη τα οργανα του νομου τι γινεται με εμας?

1. Στο δωματιο
2. Στο σαλονι

για 2,3 μικρο το κακο,σηκωνεσαι κ φευγεις...αν εχεις μπει ομως δωματιο καλα ειναι να προλαβεις να παρεις τα λεφτα σου πισω....οι μπατσοι το πολυ-πολυ να σου ζητησουν ταυτοτητα τιποτα αλλο...προσωπικα δεν μου ετυχε ποτε.τι ανυσηχεις?

OP
OP
Hell520

Hell520

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
2
Πόντοι
0
Δεν ανησυχω. Απλα μια απορια ειχα.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Δεν ανησυχω. Απλα μια απορια ειχα.
2 φορες μου εχει τυχει..1 στο σαλονι οπου μας ειπε η τσατσα να βγουμε εξω..(αν και τους καταλαβα) συνηθως ειναι 2 ατομα και πανε κατευθειαν στην τσατσα..και η 2η φορα ημουν μεσα στο δωματιο με την κοπελα..!Ντυθηκα και εφυγα σαν κυριος οσο εκεινη ηταν με την τσατσα στο ''γραφειο''. Ενας φιλος που του ετυχε και ηταν στο δωματιο οσο περιμενε την κοπελα εχασε τα λεφτα του γιατι χεστηκε μολις ακουσε την συνομιλια εξω και δεν τα ζητησε.

OP
OP
Hell520

Hell520

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
2
Πόντοι
0
Αποτι καταλαβα δλδ με τους πελατες δεν ασχολουντε.

OP
OP
Hell520

Hell520

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
2
Πόντοι
0
Οχι ντεεεεε. Ουτε καν. Μια χαρα νομιμος φορολογουμενος Ελλην πολιτης. Αφου να φανταστεις βαζω κ ζωνη ασφαλειας οταν οδηγαω το καρο

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

Επισκέπτης

1. Στο δωματιο
2. Στο σαλονι

Οτι θα συμβει σε οποιδηποτε μαγαζι μπουν μπατσοι και εισαι μεσα σαν πελατης, απλα μπορει να σου ζητησουν τα στοιχεια. Αν δεν κουβαλας κατι μαζι σου π.χ ταυτοτητα θα παρουν στα κεντρικα για εξακριβωση.

OP
OP
Hell520

Hell520

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
2
Πόντοι
0
Καλαταβα παιχτρονια μου τον προσανατολισμο των ελεγχων. Οποτε ολα φεταααααααα.
Σαντουιτς στην κωλοτσεπη η ταυτοτητα μαζι με το κοσαευρο.

fratzolas

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλαταβα παιχτρονια μου τον προσανατολισμο των ελεγχων. Οποτε ολα φεταααααααα.
Σαντουιτς στην κωλοτσεπη η ταυτοτητα μαζι με το κοσαευρο.

Τα πράγματα από την άλλη, είναι εντελώς διαφορετικά αν μπουκάρουν σε δωμάτιο ξενοδοχείου με touristria και είσαι μέσα...

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Τα πράγματα από την άλλη, είναι εντελώς διαφορετικά αν μπουκάρουν σε δωμάτιο ξενοδοχείου με touristria και είσαι μέσα...

Χωρίς να είμαι νομικός, κι εδώ δεν βλέπω κάτι επικίνδυνο. Το "στοιχείο" του εγκλήματος είναι η παράνομη συναλλαγή, άρα πρέπει να σε πιάσουν τη στιγμή που διαπράττεται ακριβώς. Κανείς δε θα σου ζητήσει τον λόγο γιατί βρίσκεσαι με κάποιο θηλυκό (εξαιρούνται περιπτώσεις ανηλίκων, ναρκωτικά κ.ο.κ.). Βέβαια, στην περίπτωση αυτή, καθώς μάλλον την τουρίστρια θα την πάνε για περαιτέρω, τα χρήματα λογικά δεν επιστρέφονται. Εκτός πια κι αν έχουν στήσει ολόκληρη επιχείρηση, έχουν καταγράψει τηλεφωνικές συνομιλίες κλπ., αλλά αν έχουν τέτοιο σκοπό, πολύ απλά βάζουν κάποιον μπάτσο να κανονίσει συνάντηση έτσι ώστε η σύλληψη να γίνει με την πληρωμή (προσημειωμένα χαρτονομίσματα κλπ).

OP
OP
Hell520

Hell520

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
2
Πόντοι
0
Αρα με τουριστριες το δωρακι στο τελος ;)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Τι μπουρδες γραφεις ρε εσυ?  :jerking:   Δεν κανουν ποτε ντου στα δωματια, προσποιουνται τους πελατες και δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να μπουν σε ξενο ραντεβου.

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Καταρχάς εσύ σαν πελάτης δεν ξέρεις αν είναι νόμιμες ή παράνομες οι κοπέλες ούτε αν ο οίκος έχει άδεια.Μπαίνεις και παίρνεις.Αν μπει αστυνομίας και καλά σου πουν τίποτα αυτό λες και τελειώνει το πράγμα..

¨οπως έχω καταλάβει οι μαλάκες πιο πολύ ταλαιπωρούν τα κορίτσια για να τους παίρνουν μίζα ή όταν έχουνα φραγκιες τους κλέβουν τις εισπράξεις και τις σέρνουν για κανα βράδυ στο τμήμα.

Σε στούντιο είναι πολύ πιο οργανωμένοι πουτάνες και αφεντικά και σπάνιο να τους ενοχλήσουν μπάτσοι

fratzolas

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Τι μπουρδες γραφεις ρε εσυ?  :jerking:   Δεν κανουν ποτε ντου στα δωματια, προσποιουνται τους πελατες και δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να μπουν σε ξενο ραντεβου.
Αγριεμενος μου μπηκες τυπε...ουτε εγω ειμαι νομικος απλα νομιζω οτι επειδη ειναι ο ορισμος της παραναομης συναλλαγης και για φορολογικους λογους και για συμμετοχη σε παρανομη πραξη, αν κατσει στραβη τα πραγματα μπορει να ειναι πιο δυσκολα απο το απλο μπουρδελακι! Αν ξερεις κατι valid  πεστο να μας ενημερωσεις και τα σχολια για την παρτη σου...

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Αγριεμενος μου μπηκες τυπε...ουτε εγω ειμαι νομικος απλα νομιζω οτι επειδη ειναι ο ορισμος της παραναομης συναλλαγης και για φορολογικους λογους και για συμμετοχη σε παρανομη πραξη, αν κατσει στραβη τα πραγματα μπορει να ειναι πιο δυσκολα απο το απλο μπουρδελακι! Αν ξερεις κατι valid  πεστο να μας ενημερωσεις και τα σχολια για την παρτη σου...
Τα νομι(ζ)σματα σου είναι κάλπικα αυτά που έγραψα παραπάνω αυτά ισχύουν

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
για 2,3 μικρο το κακο,σηκωνεσαι κ φευγεις...αν εχεις μπει ομως δωματιο καλα ειναι να προλαβεις να παρεις τα λεφτα σου πισω....οι μπατσοι το πολυ-πολυ να σου ζητησουν ταυτοτητα τιποτα αλλο...προσωπικα δεν μου ετυχε ποτε.τι ανυσηχεις?
Ξεχασε το,λεφτα δε παιρνεις πισω με τη καμια!
Να χεις ταυτοτητα μονο μην ειναι στραβωμενος
ο τσοσμπα κ εχεις τραβηγματα :hi:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καταρχάς εσύ σαν πελάτης δεν ξέρεις αν είναι νόμιμες ή παράνομες οι κοπέλες ούτε αν ο οίκος έχει άδεια.Μπαίνεις και παίρνεις.Αν μπει αστυνομίας και καλά σου πουν τίποτα αυτό λες και τελειώνει το πράγμα..

¨οπως έχω καταλάβει οι μαλάκες πιο πολύ ταλαιπωρούν τα κορίτσια για να τους παίρνουν μίζα ή όταν έχουνα φραγκιες τους κλέβουν τις εισπράξεις και τις σέρνουν για κανα βράδυ στο τμήμα.

Σε στούντιο είναι πολύ πιο οργανωμένοι πουτάνες και αφεντικά και σπάνιο να τους ενοχλήσουν μπάτσοι
μου εχει τυχει απλα ντυθηκα και εφυγα....οι μπατσοι δεν ασχολουνται με τον πελατη

bourdeliotis4

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2015
Κριτικές
11
Like
4
Πόντοι
11
οι αστυνομικοι ως τι να ασχοληθουν με τον πελατη?
εχει υποχρεωση ο πελατης του εστιατοριου να ελεγχει αν το μαγαζι που τρωει ειναι νομιμο και τηρει ολες τις προδιαγραφες?
ο πελατης του οικου ανοχης ΔΕΝ υποχρεουται να γνωριζει αν το μαγαζι και η κοπελα ειναι νομιμα ΑΝ ΘΕΛΕΙ ρωταει να δει πχ βιβλιαρια υγειας.
εμενα οταν μου ετυχε ημουν στο δωματιο και αφου τελειωσα με την κοπελα ο τσατσος ειχε κλειδωσει το μαγαζι και μου ζητησε ευγενικα να περιμενω μεχρι να φυγει η αστυνομια που βαρουσε απεξω, μου περασε η ιδεα μη με τρεχουν και μενα στο τμημα, αλλα αυτο δεν με αποτρεπει να συνεχισω να μπουρδελιαζω. τα περισσοτερα στην θεσσαλονικη με νομιμες αδειες δουλευουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom