Νέα

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα deal88
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

deal88

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2007
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
παιδια, καλησπερα! θα ηθελα να ρωτησω για καποιες φασεις sex που εχω σκεφτει να κανω γενικα στη ζωη μου, οι οποιες ομως κατα τα ψεμματα ειναι καταστασεις ντροπης θα ελεγα! βασικα ειναι καποιες φαντασιωσεις που εχω γενικα!

ας ξεκινησουμε λοιπον!!!

1)οταν ημουν μικρος (μεχρι 6 χρονων) οι γονεις μου με ειχαν δωσει σε μια γυναικα που με κραταγε το πρωι οταν λειπαν στη δουλεια (νταντα). με τη γυναικα αυτη ειχαμε παρα πολυ καλες σχεσεις και ειμαστε απο τοτε μεχρι τωρα φιλοι οπως και με τον αντρα της και με την κορη της. μετα εφυγα απ'την αθηνα για 4 χρονια.
  οταν ομως γυρισα πισω, ηταν η εποχη που αρχισα να μαθαινω για τις τσοντες και για το sex γενικα (βασικα απο το γνωστο πορνοκαναλο της τοτε εποχης ,το ''αστρο''). φανταστειτε πως αφου ημουν μικρος και δεν καταλαβαινα, στο σπιτι οταν οι γονεις μου βλεπαν τηλεοραση, εγω πηγαινα ,αλλαζα καναλι σε τσοντα μπροστα τους και δεν με ενοιαζε τιποτα. ετσι επειδη και μετα την επιστροφη μου, με κραταγε αρκετο καιρο η γυναικα αυτη τα πρωινα (γυρω στα 45 χρονων τοτε 1998-99 τοτε) και εκανα και εκει τα ιδια. μονο που εκει ειχα και το μεγαλο θαρρος και της επιαναν τα βυζια, της εβγαζα τη μπλουζα και της τα εγλυφα με τρελη πορωση. καλα, το πως καβ...α τοτε με τις βυζαρες της, δεν λεγεται. αυτο καθε μερα. αυτη μου ελεγε βεβαια, τι κανεις εκει, δεν ειναι καλα πραγματα αυτα αλλα εγω δεν...! θυμαμαι αρκετα περιστατικα οπως τα εξης: να μιλαει αυτη ολογυμνη στο τηλεφωνο και εγω να της πιανω και να της γλυφω τα βυζια και να της χαιδευω το μ..νι και τον κ..ο της. επισης να ειναι με την πετσετα του μπανιου που μολις ειχε βγει και ενω στο διπλανο δωματιο ηταν η κορη της να την ανοιγει στιγμιαια μπροστα μου για να τη δω γυμνη. επισης να της γλυφω τα βυζια μες στο ασανσερ. μια αλλη φορα να κανει μπανιο και να γδυθω και εγω μαζι της και να τη χουφτωνω με τον π...σο σηκωμενο. μολις τον ειδε ετσι μαλιστα μου ειπε ''ω ρε π..τσα που'χεις!!!'' βεβαια μου ελεγε πως δεν ειναι σωστο και δεν κανει. δικιο ειχε αλλα που να καταλαβω. τελευταια φορα που της επιασα τα βυζια ηταν τον αυγουστο του 2001 και απο τοτε δεν...
  τωρα ειμαι 20 χρονων και ετσι εχω σκεφτει αν βρεθω ποτε σπιτι της να της τα ξαναπιασω και να κανω τα παντα ωστε και να την πηδηξω ακομα. δεν ξερω αλλα θα γουσταρα παρα πολυ. βεβαια ειναι και παντρεμενη και επειδη ξερω και τον αντρα της δεν θελω να του το παιξω ετσι. επισης δεν εχει ξενοπηδηχτει ως τωρα.

  2) η επομενη παραξενη περιπτωση ειναι η κορη της προαναφερθεισας νταντας η οποια ειναι γυρω στα 32-33. θυμαμαι εκεινη την εποχη που χουφτωνα τη μανα της οτι κανα βραδυ που και που κοιμομουνα στο σπιτι τους στο δωματιο της. επεφτα κατα τις 11-12 για υπνο. αυτη τοτε εβγαινε εξω και γυρνουσε πιο μετα. ομως στο δωματιο κοιμοταν ολογυμνη. ετσι οταν ξυπναγα το πρωι τις τα εβλεπα ολα και καβ...α παλι. ωσπου μια μερα τον επαιξα απο πανω της. δεν πηρε χαμπαρι τιποτα. και κατευθειαν μετα πηγαινα στη μανα της να ασκησω τις καλλιτεχνικες μου δραστηριοτητες. προσπαθησα και μ'αυτη να κανω τιποτα και να χουφτωσω η να κανω οτι μπορω (!!!) αλλα κρυβοταν καλα. ηταν και αρραβωνιασμενη τοτε οποτε...
      ομως πριν απο 2-3 χρονια που χωρισε με τον αντρα της και ηταν στο διαζυγιο, αρα ηταν μονη θυμαμαι οτι καποιες φορες που την ειχα δει ηταν αρκετα θερμη και μου ειχε πει πως μεγαλωσες ετσι και να παμε σε κανα μπαρακι (μεταξυ αστειου και σοβαρου) και επισης με χαιδευε καπως περιεργα!! επισης μου θυμιζε παλιες καταστασεις που την επαιρνα αγκαλια οταν ημουν μικρουλης (απο τοτε μαλλον ειχα αρχισει).μου την επεφτε μαλλον δηλαδη. αλλα δεν ετυχε να τη δω πολλες φορες ωστε να μπορεσω να κανω κατι και ψιλοντρεπομουν ο μαλακας!! τωρα που την βλεπω πιο συχνα, εχει βρει αλλο γκομενο και ενω πηγα σπιτι της οταν ηταν μονη και προσπαθησα μπας και βγει κατι, καταλαβα ομως οτι μαλλον εχει αφοσιωθει σάυτον (ποστη συζυγος) οποτε δυσκολα... (ετσι μου'ρχεται να της πω οτι οταν την εβλεπα γυμνη καβ...α και οτι τον ειχα παιξει απο πανω της, με ωραιο και ηπιο τροπο σαφως)    θα το παλεψω παντως και γι'αυτη και ας εχει γκομενο αφου ουτε αντρας της ειναι αλλα ουτε τον ξερω και απο χθες.
  παντως για τη μανα της ειναι πολυ πιο ευκολο και φυσικα πανευκολο να την ξαναχουφτωσω αφου μου ειχε δωσει κατα καποιο τροπο δικαιωμα ενω η κορη οχι.
 
  3) εχουμε μια γειτονισσα στον επανω οροφο η οποια αν και 55 ειναι... και αυτη μου την εχει ψιλοπεσει ,δηλαδη στην παραλια μου ειχε χαιδεψει το σωμα και μαλιστα στο στηθος λεγοντας ''να πιασουμε και λιγο βυζακι''. μου'ρθε να της κανω αντιποινα αλλα ημουν μικρος και δεν το εκανα. επισης μια φορα που με ειδε με το σοβρακο ελεγε ''α, θες παιχνιδακια και με ψιλοτσιμπαγε γενικα και λεει μετα ''θελει παιχνιδακια το μωρο'' αλλα μετα εφυγε!!! η βλακεια της υποθεσης ειναι οτι τωρα το ψιλοχαλασε με τη μανα μου και ενω πριν ηταν κολλητη της τωρα δεν θα τη βλεω συχνα αρα δυσκολευει το πραγμα!!! παντως ειναι αρκετα θερμη μαζι μου. οσο για θεμα γαμου, ο αντρας της ειναι ενας γερος μπεκρουλιακας (νομιζεις οτι ειναι παππους της) που δεν μπορει να παρει τα ποδια του, ποσο μαλλον να γα...ει! αλλα και αυτη εχει ξενοπηδηχτει αρκετες φορες. οποτε μπορει να γουσταρε κανα τεκνο (εμενα και καλα)   

  4) η χειροτερη φαντασιωση που ειχα ποτε!!! η ξαδερφη μου η μικρη!!  ειναι γυρω στα 16 και ειναι γκομεναρα! μενει επαρχια! σε λιγες μερες κατεβαινει αθηνα! πρεπει να ειναι παντως λιγο τσαχπινουλα και σκληρη καθως ακουει hard rock! θα κοιμηθει σπιτι μου! φυσικα δεν εχω σκεφτει ποτε μα ποτε να το κανουμε αλλα θα γουσταρα κατι πιο ελαφρυ οπως κανα ισπανικο (εχει και ωραιες βυζαρες να πουμε) κανα γλυψιμο, δαχτυλακι στο μ..νι και το πολυ πολυ καμια πι.α (καλα αν γινει το τελευταιο θα το ευχαριστηθω ταμαλα) το σκεφτομαι..

  ολα αυτα βεβαια δεν ειναι τα βασικα για μενα. ο προσανατολισμος μου ειναι κοριτσια της ηλικιας μου. αλλα αυτα ειναι καποιες φαντασιωσεις που εχω που και που και θα μου αρεσε να τις πραγματοποιησω αν τυχει καποια απ'αυτες. ειμαι και καπως αμαρωλος, τι να κανω!!!

  αυτα ειχα να πω!
  περιμενω τις απαντησεις σας!
  φιλικα απο τον deal88!!
 

Επισκέπτης
άμα η ψωλή ήταν βιολί θα την παίζανε πολλοί.
 

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Μηνύματα
2.017
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Κανε λιγο υπομονη. Στο νεο καταλογο που θα ανεβει στο σαιτ θα βρεις πολλα μπουρδελα και στουντιο.
 

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Μηνύματα
461
Like
503
Πόντοι
21
...καλη και η μαλακια αλλα με το γαμιση κανεις γνωριμιες..οπως ελεγαν οι αρχαιοι ημων προγονοι

.....επισης αμα η μαλακια ηταν επαγγελμα εχεις σκεφτει οτι ισως εισουν δισεκατομυριουχος
 

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.009
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Απορώ πως σου γλύτωσε ο περιπτεράς ...
 

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Μηνύματα
652
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Φιλαρακι δεν παλευεται με τιποτα η περιπτωση σου τραβα κανα δυο ξεγυρισμενες και μετα βουρ για studiaki μπας και ξελαμπικαρεις λιγο γιατι ετσι οπως πας εσυ θα μας γαμ...σεις ολους!!!!!
 

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.299
Like
12
Πόντοι
16
Ασχολήσου εσύ με τις ώριμες ώστε να μένουν περισσότερα πιπίνια για τους υπόλοιπους.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom