Aαααχαχαχααχααααχχχχ ε ρε τι παθαίνει ο άνθρωπος!!
Ότι θα σου'βγαινε κι ο ρομαντισμός με λίγο κωλαράκι δεν το περίμενα, έχω μείνει άφωνη αχαααχαχαχαχαχαααχχχ
Εγραψες ρε μπομπα παλι......
Ότι θα σου'βγαινε κι ο ρομαντισμός με λίγο κωλαράκι δεν το περίμενα, έχω μείνει άφωνη αχαααχαχαχαχαχαααχχχ
Κατα βαααααααααααααααααθοs μιλαμε για πολυ βαθοs , χρειαζεται να σκαψειs πολυ.....ναι ειμαι ρομαντικοs αφ εαυτου μου δλδ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο μετροποντικας ειναι απασχολημενος....πληροφοριακα..
Τέτοια να βλέπωωωωω. Αυτό είναι το ζουμί των καλλιστείων ρε παιδιά.
Σκάνδαλα, ίντριγκες, δολοπλοκίες, ξεκατινιάσματα, πισώπλατα μαχαιρώματα και φυσικά άφθονο σεκς.
Τι πήρε το γαϊδουρίσιο αυτάκι μου; Η δικιά μας πρωταγωνίστησε σε ντατσό;
Τέτοια να βλέπωωωωω. Αυτό είναι το ζουμί των καλλιστείων ρε παιδιά.
Σκάνδαλα, ίντριγκες, δολοπλοκίες, ξεκατινιάσματα, πισώπλατα μαχαιρώματα και φυσικά άφθονο σεκς.
Τι πήρε το γαϊδουρίσιο αυτάκι μου; Η δικιά μας πρωταγωνίστησε σε ντατσό;
Το αρνειται αδερφε....
Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου... Ή ανάποδα πάει;
Παει δεν παει......ετσι ειναι!!!!!!!!! Κι οταν μαλιστα το λεs στο εδω γκαχ γκουχ θρησκευτικο καναλι ε τοτε.....Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου... Ή ανάποδα πάει;
Παει δεν παει......ετσι ειναι!!!!!!!!! Κι οταν μαλιστα το λεs στο εδω γκαχ γκουχ θρησκευτικο καναλι ε τοτε.....
Εμας πως μας βολευει...??
Εσυ χτυπα για αρχη μια ενεσιμη εροτικ-ταμιφλου και βλεπουμε.....
Εδώ ισχύει ο νόμος των καλλιστείων.
Ο οποίος αναφέρει ρητά: "Οι υποψήφιες οφείλουν να παράσχουν κάθε είδους οπτικό υλικό με τα κάλλη τους όπως ζητηθεί από την κριτική επιτροπή".
Από κει κι έπειτα νίπτω τας χείρας μου...
Aσε ασε......μπηκε για λιγο και να φανταστειs δεν μουστειλε ουτε ενα φιλακι.......Τα βαφω μαυρα τωρα λεμε!!!!!!!!!!!
Aσε ασε......μπηκε για λιγο και να φανταστειs δεν μουστειλε ουτε ενα φιλακι.......Τα βαφω μαυρα τωρα λεμε!!!!!!!!!!!
Μαυρο δηλαδης.....????
Θα σου χαλασει αυτο που εχεις χτισει μεσα σου........... ;) ;)
Μόνο μην αφήσεις την τρυφερή καρδούλα σου να σκληρύνει!!!!
Μετά απ'αυτό το σοκ θα αρχίσω κι εγώ να σου δείχνω το κωλαράκι μου για να μη χάσεις το ρομαντισμό σου
Να βρε.....αυτη ειναι γυναικα.....Αμεσωs να με συμπονεσει...........Κατα πωs παν τα πραματα , μαλλον θα χρειαστω την βοηθεια σου!!!!!!!!!!
Θα σε παργγορησει.......θα σου απαλυνει τον πονο....θα....