loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
φιου....! ;)Don't worry baby. Δεν κινδυνεύεις από εμένα. ;)
ΟΥΑΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μπραβο κουκλα!!φωτοσοπ η οχι τωρα εισαι θεα... ;)
φιου....! ;)Don't worry baby. Δεν κινδυνεύεις από εμένα. ;)
ευχαριστώ πολύυυυυυυυυ!!!!φιου....! ;)
ΟΥΑΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μπραβο κουκλα!!φωτοσοπ η οχι τωρα εισαι θεα... ;)
Την ξέρεις καλά την τέχνη του promotion πάντως. Εγώ σε πάω (όπως ο Χριστόδουλος)! Μου αρέσει να βλέπω τη νεολαία να κυνηγάει τα ονειρά της!
E καλά μην ψωνίζεσαι κιόλας...ολα τα καλα σ'εμενα! LOL
καλε ειρωνικά το παE καλά μην ψωνίζεσαι κιόλας...
Να θυμάσαι πάντα αυτό το παχουλό κορίτσι, γιατί μόνο όταν θυμόμαστε το παρελθόν μπορούμε να βαδίζουμε σε ένα μέλλον με στέρεες βάσεις...
xaxaxa! δεν πειραζει και τ'αλλα "μπουρδέλα" είναιsorry .... αλλα ντεν εχει facebook, ούτε joy, ούτε zoo, ούτε myspace .... μόνο bourdela!!!!!
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕλα?καλε ειρωνικά το πα
xaxaxa! δεν πειραζει και τ'αλλα "μπουρδέλα" είναι
οπότε μπορώ να πάρω εγώ σειρά για το "πονηρό"Πάντως αν θές κάποιόν να σου δείξει πώς βάζουμε avatar ή να σε φωτογραφήσει για την επόμενη καμπάνια σου, εγώ μέσα. Και μην πάει ο νούς σου στο πονηρό, είναι συναδελφική αλλυλεγύη απο έναν πρώην υπέρβαρο σε μια πρώην ομοιοπαθούσα...
Δεν δύναμαι να απαντήσω. Η αγαπητή catwoman έχει τα γένια, έχει και τα χτένια...οπότε μπορώ να πάρω εγώ σειρά για το "πονηρό"
φωτογραφος είσι εισι καμάρι μου?Πάντως αν θές κάποιόν να σου δείξει πώς βάζουμε avatar ή να σε φωτογραφήσει για την επόμενη καμπάνια σου, εγώ μέσα. Και μην πάει ο νούς σου στο πονηρό, είναι συναδελφική αλλυλεγύη απο έναν πρώην υπέρβαρο σε μια πρώην ομοιοπαθούσα...
με λατρευει αυτο το παιδιΠήραν σειρά στο στασίδι της μαλακίας οι πουρέιτζερ.... μπας και πηδήξουν ένα ποταπό μπαζάκι
Πόσα χρόνια έχετε να ρε κόπανοι;
Εεεεεεεε...Όχι.φωτογραφος είσι εισι καμάρι μου?
καλε τα site εννοούσανα μας γνωρίσεις και τις εκεί εκδιδόμενες τότε
με λατρευει αυτο το παιδι
και αρτηρια μη σου πω...Εεεεεεεε...Όχι.
Δηλαδή........Ναί!
Όχι μωρέ αλλά έχω καλλιτεχνική φλέβα, θα μείνεις ικανοποιημένη...