paixnidinaginete
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
μα δε χαρηκα...ουτε λυπηθηκα...
ειμαι αξιαγαπητος το ατιμουτσικο
και που να εβρηζα κιολας
εκει να δειτε λατρεια
μα δε χαρηκα...ουτε λυπηθηκα...
ννναι....οκ....ειμαι αξιαγαπητος το ατιμουτσικο
και που να εβρηζα κιολας
εκει να δειτε λατρεια
Άκυρον το ειδα...Ποιά είναι η ηλικία σου είπαμε αγαπητή?
ευχαριστώ πάτερΤην ξέρεις καλά την τέχνη του promotion πάντως. Εγώ σε πάω (όπως ο Χριστόδουλος)! Μου αρέσει να βλέπω τη νεολαία να κυνηγάει τα ονειρά της!
Τίποτα τέκνον μου, σγούψε κάτω απο άμφια να σε ευλογήσω τώρα...ευχαριστώ πάτερ
Τίποτα τέκνον μου, σγούψε κάτω απο άμφια να σε ευλογήσω τώρα...
Καλά ρε τσιμπουκλάκι της Άνω Γλυφάδας, Μαριάννα με το όνομα, έφθασε μέχρι το bourdela.tv η χάρη σου;
Συναγωνιστές, μιλάμε η κοπέλα είναι τρελό μπουκιτσί αλλά παίζει πολύ photoshop στις φωτό της.
Έχει κάνει "μεγάλη καριέρα" στο joy. gr (ως marylita) όπου βέβαια την ξεμπρόστιασε προ ενός έτους νεαρός συναγωνιστής. Η κοπελίτσα ενδιαφερόταν να εκδοθεί επί
χρήμασι σε πορνοσάιτ του εξωτερικού και "τσίμπησε" να στείλει γυμνές φωτό στο παλικάρι. Πληροφοριακά, η...catpipa20 έχει απίστευτα πεσμένο, χαλαρό βυζί (το
οποίο βλέπω, βέβαια, να διασώζει η μπανέλα ή κάποια πλαστική), ένεκα το πολύ χοντρό, έως και 100 τόνους, εφηβικό παρελθόν της.
Μαριαννάκι μαζέψου γιατί από τα πολλά κόμπλεξ της εφηβείας έφθασες να εκδίδεις το μουνί σου σε σάιτς...μπας και σε προσέξει κανένας στραβοπουτσόγερος.
Η μέγιστη κατάντια σου, φυσικά, είναι το γνωστό []
που άφησες μόνη σου να διαρρεύσει και έκανες έπειτα την αθώα, παρθένα, περιστερά...
Τράβα σπίτι, εδώ θέλουμε κανονικές πουτάνες όχι παρτσακλά κακόμοιρα με τάσεις επίδειξης
μόνο? κάνε μια γύρα και στα άλλα sites...Η Απογευματινη δεν ξέρω πως θα το πάρει που εμφανίζεσαι εδώ μέσα μόνο...
χμμμμ... ωραίο βυζί πάντωςΗ μέγιστη κατάντια σου, φυσικά, είναι το γνωστό []
που άφησες μόνη σου να διαρρεύσει και έκανες έπειτα την αθώα, παρθένα, περιστερά...
Τράβα σπίτι, εδώ θέλουμε κανονικές πουτάνες όχι παρτσακλά κακόμοιρα με τάσεις επίδειξης
στείλε τις φωτό για να μπορέσω να ενημερώσω τους συναγωνιστές πιο αποτελεσματικάωπα κάτσε εδώ έχει ζουμί η υπόθεση
για πές
στο βίντεο αυτί είμαι εγώ και καλά μου?
και ηθελα να κάνω πορνό καριέρα και έστειλα και γυμνές φωτό?
και ποιός καλέ με ξεμπρόστιασε στο joy?
η ίδια δεν ήμουν εκεί?
η ίδια δεν ανέβαζα φωτό?
και 100 τόνους ε? τι λες βρε παιδί μου
Απολογήσου, απολογήσου...ωπα κάτσε εδώ έχει ζουμί η υπόθεση
για πές
στο βίντεο αυτί είμαι εγώ και καλά μου?
και ηθελα να κάνω πορνό καριέρα και έστειλα και γυμνές φωτό?
και ποιός καλέ με ξεμπρόστιασε στο joy?
η ίδια δεν ήμουν εκεί?
η ίδια δεν ανέβαζα φωτό?
και 100 τόνους ε? τι λες βρε παιδί μου
καλα για τι πράμα ακριβώς αγωνιζεστε?στείλε τις φωτό για να μπορέσω να ενημερώσω τους συναγωνιστές πιο αποτελεσματικά
καλα για τι πράμα ακριβώς αγωνιζεστε?