Νέα

Σε καλλιστεία στο ίντερνετ η μια κοπέλα είναι δική μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kost34
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 67907.jpg
    67907.jpg
    27,6 KB · Εμφανίσεις: 18

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Ποιά είναι η ηλικία σου είπαμε αγαπητή?

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πάντως για όσους απ εσάς ενδιαφέρεστε τρέχει κι άλλος ένας διαγωνισμός αυτόν τον καιρό στον οποίο συμμετέχω. είναι τα miss online της απογευματινής και ξεκίνησε τη δευτέρα.
κάθε βδομάδα παρουσιάζονται στην εφημερίδα 7 κοπέλες και την επόμενη ψηφίζονται ώστε να βγεί μια να πάει στον τελικό.
Αυτή τη βδομάδα ξεκίνησε να παρουσιάζεται η πρώτη 7άδα και είμαι κι εγώ μέσα.
Από την επόμενη 11 του μηνός μέχρι 16 θα ξεκινήσει η ψηφοφορία και θα χρειαστώ την βοήθεια όλων σας για να φτάσω στους τελικούς.

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί μέσω του site της Aπογευματινής Εκεί μπορείτε να διαβάσετε και περισσότερες λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό
Αυτή είναι και η δική μου σελίδα στο site ?p=23369

Και σας παραθέτω και τη σελίδα απ' την εφημερίδα από 5-5 με την επίσημη συμμετοχή μου
Φιλάκια!!!

Συνημμένα

• 4250_1151946880776_1290762333_406064_7678686_n.jpg
    4250_1151946880776_1290762333_406064_7678686_n.jpg
    104 KB · Εμφανίσεις: 18

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Την ξέρεις καλά την τέχνη του promotion πάντως. Εγώ σε πάω (όπως ο Χριστόδουλος)! Μου αρέσει να βλέπω τη νεολαία να κυνηγάει τα ονειρά της!

IntrepidFox

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλά ρε τσιμπουκλάκι της Άνω Γλυφάδας, Μαριάννα με το όνομα, έφθασε μέχρι το bourdela.tv η χάρη σου;  :idiot:

Συναγωνιστές, μιλάμε η κοπέλα είναι τρελό μπουκιτσί αλλά παίζει πολύ photoshop στις φωτό της.

Έχει κάνει "μεγάλη καριέρα" στο joy. gr (ως marylita) όπου βέβαια την ξεμπρόστιασε προ ενός έτους νεαρός συναγωνιστής. Η κοπελίτσα ενδιαφερόταν να εκδοθεί επί

χρήμασι σε πορνοσάιτ του εξωτερικού και "τσίμπησε" να στείλει γυμνές φωτό στο παλικάρι. Πληροφοριακά, η...catpipa20 έχει απίστευτα πεσμένο, χαλαρό βυζί (το

οποίο βλέπω, βέβαια, να διασώζει η μπανέλα ή κάποια πλαστική), ένεκα το πολύ χοντρό, έως και 100 τόνους, εφηβικό παρελθόν της.

Μαριαννάκι μαζέψου γιατί από τα πολλά κόμπλεξ της εφηβείας έφθασες να εκδίδεις το μουνί σου σε σάιτς...μπας και σε προσέξει κανένας στραβοπουτσόγερος.

Η μέγιστη κατάντια σου, φυσικά, είναι το γνωστό []

που άφησες μόνη σου να διαρρεύσει και έκανες έπειτα την αθώα, παρθένα, περιστερά... :zfuck:

Τράβα σπίτι, εδώ θέλουμε κανονικές πουτάνες όχι παρτσακλά κακόμοιρα με τάσεις επίδειξης

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Η Απογευματινη δεν ξέρω πως θα το πάρει που εμφανίζεσαι εδώ μέσα μόνο...

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλά ρε τσιμπουκλάκι της Άνω Γλυφάδας, Μαριάννα με το όνομα, έφθασε μέχρι το bourdela.tv η χάρη σου;  :idiot:

Συναγωνιστές, μιλάμε η κοπέλα είναι τρελό μπουκιτσί αλλά παίζει πολύ photoshop στις φωτό της.

Έχει κάνει "μεγάλη καριέρα" στο joy. gr (ως marylita) όπου βέβαια την ξεμπρόστιασε προ ενός έτους νεαρός συναγωνιστής. Η κοπελίτσα ενδιαφερόταν να εκδοθεί επί

χρήμασι σε πορνοσάιτ του εξωτερικού και "τσίμπησε" να στείλει γυμνές φωτό στο παλικάρι. Πληροφοριακά, η...catpipa20 έχει απίστευτα πεσμένο, χαλαρό βυζί (το

οποίο βλέπω, βέβαια, να διασώζει η μπανέλα ή κάποια πλαστική), ένεκα το πολύ χοντρό, έως και 100 τόνους, εφηβικό παρελθόν της.

Μαριαννάκι μαζέψου γιατί από τα πολλά κόμπλεξ της εφηβείας έφθασες να εκδίδεις το μουνί σου σε σάιτς...μπας και σε προσέξει κανένας στραβοπουτσόγερος.

που άφησες μόνη σου να διαρρεύσει και έκανες έπειτα την αθώα, παρθένα, περιστερά... :zfuck:

Τράβα σπίτι, εδώ θέλουμε κανονικές πουτάνες όχι παρτσακλά κακόμοιρα με τάσεις επίδειξης

ωπα κάτσε εδώ έχει ζουμί η υπόθεση
για πές
στο βίντεο αυτί είμαι εγώ και καλά μου?
και ηθελα να κάνω πορνό καριέρα και έστειλα και γυμνές φωτό?
και ποιός καλέ με ξεμπρόστιασε στο joy?
η ίδια δεν ήμουν εκεί?
η ίδια δεν ανέβαζα φωτό? :P
και 100 τόνους ε? τι λες βρε παιδί μου :P

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

χμμμμ... ωραίο βυζί πάντως

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
για πές
η ίδια δεν ήμουν εκεί?
στείλε τις φωτό για να μπορέσω να ενημερώσω τους συναγωνιστές πιο αποτελεσματικά  :grin:

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
για πές
η ίδια δεν ήμουν εκεί?
Απολογήσου, απολογήσου...
Πολύ πλάκα έχει αυτό το thread. Πάντως εγώ στηρίζω catwoman (Ούτως ή άλλως τσάμπα είναι...). Και αν είσαι εσύ αυτή στο video να ξέρεις οτι ανέβηκες ακόμα πιο πολύ στη συνειδησή μου...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
θα ξεκατινιαστειτε?
για να ξερω αν ειναι.. να κατσω κι αλλο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom