catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ω δεν επιτρέπονται οι φωτό?Nάτη πάλι! Αααα θα σε μπανάρω εσένα κανόνισε!
ω δεν επιτρέπονται οι φωτό?Nάτη πάλι! Αααα θα σε μπανάρω εσένα κανόνισε!
'πιτρεπουνταιω δεν επιτρέπονται οι φωτό?
ε τοτες?'πιτρεπουνται
ω δεν επιτρέπονται οι φωτό?
τοτενετς ειναι το σωστο γραμματικαε τοτες?
[youtube=175,125]wWbl1JHa8m4&[/youtube]έχω τα νεύρα μου! Για να ηρεμήσω θέλω ένα καλό παιδάκι να μου φέρει τσιγάρα εδώ στη δουλειά! Γιατί ξέχασα ο μλκας τα χαρτάκια που στρίβουν τον καπνό!
έχω τα νεύρα μου! Για να ηρεμήσω θέλω ένα καλό παιδάκι να μου φέρει τσιγάρα εδώ στη δουλειά! Γιατί ξέχασα ο μλκας τα χαρτάκια που στρίβουν τον καπνό!
Ωχ! Πωωω, μεγάλη μαλακία αυτό... :-
εμένα μου λες? Ε άντε κάντε μια καλή πεταχτείτε να με συνδράμετε και να με στηρίξετε στο δράμα που περνάω!
Έρχομαι τρέχωωωωωωωωωω :-* :-* :-*
Τι χαρτάκια; Κόκκινα, μπλε, γαλάζια, πράσινα, πορτοκαλί, άσπρα, ασημί; Ρίζλα, ντραμ, σουάν;
Θες και φιλτράκια; Λεπτά, χοντρά;
Θες και μια πίπα;
Εμ πάρε κι εσύ πολλά πακετάκια αφού έχεις πολλούς καπνούςπήρα χθες ( κατά λάθος) καπνό για πίπα ( έχω πολλούς στο σπίτι μου) και το διαπίστωσα μετά! Και χάρηκα γιατί έλεγα ( α τι ωραίος καπνός)! Και άφησα το πακετάκι με τα χαρτάκια εκεί μέσα! Και σήμερα που πήρα πάλι τον άλλο καπνό το πακετάκι δεν ήταν εκεί!
Πίπα?Αααα κ εσύ τελικά κακό κορίτσι είσαι σα την άλλη!
Ρε έτσι φέρεσαι όταν η μια σου προσφέρει κώλο και η άλλη πίπα; Ντροπής πράματα!!
τα swan ειναι τα καλυτεραΑΑΑΑΑΑΑ τι γινεται εδω περα λοιπον τα καλυτερα χαρτακια ειναι SMOKING and OCB προτιμω τα Smoking τα μαυρα η τα ασημενια που ειναι kai slim τα ocb εχουν και φιλτρακια μεσα ααα ξεχασα και παντα μεγαλα....να κραταει το τσιγαρο. πιστευω να μη βλεπει κανενας κακος χυστης
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
με τον κυκνο, φιλτρακια ειναι αλλα ειναι και χαρτακια,αυτα νομιζω ειναι φιλτρακια στο κιτρινο κουτι...