boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Κι εσύ ρατσιστή πόβελ, δηλαδή μια λαχαναγορίτισσα ελεεινίδα δεν έχει στον ήλιο μοίρα ρε; >
Κι εσύ ρατσιστή πόβελ, δηλαδή μια λαχαναγορίτισσα ελεεινίδα δεν έχει στον ήλιο μοίρα ρε; >
Ο Πόβελ δεν είναι ρατσιστής.
Είναι με τον Πίκο Απίκο.
τώρα θα μπλέκεις με τα μαρούλια για να βρεις τη boomb???
Αν δηλωσει συμμετοχη ο μπομπι εγω τσονταρω και χορηγια παντως......
σε βλέπω large εγώ θα το σκεφτώ να της κάνω φωτογράφηση μέσα στα μαρούλια.Αν δηλωσει συμμετοχη ο μπομπι εγω τσονταρω και χορηγια παντως......
μπραβο αστερι μου! φτιαξε μας !πωπουλίνι
πωπουλίνι
μη λες ετσι, τα περνει σοβαρα...:o :o :o τι το πέρασες εδώ? Αίσχος! Όνειδος! :o :o
τι το πέρασα? σορρυ "μπουρδέλο" δε λέγεται το site?:o :o :o τι το πέρασες εδώ? Αίσχος! Όνειδος! :o :o
ναι έτσι είναι και τα μισά εστιατόρια που πάμε τι σημασία έχει το όνομα του site???τι το πέρασα? σορρυ "μπουρδέλο" δε λέγεται το site?
μεταφραση αφεντικοναι έτσι είναι και τα μισά εστιατόρια που πάμε τι σημασία έχει το όνομα του site???
ότι τόσα πράγματα είναι στην ελλάδα μπουρδέλο που το όνομα του site εκφράζει μια γενικότερη πραγματικότητα.μεταφραση αφεντικο
ναι και τα διαφοαρα διαφημιστηκα δεξια κι αριστερα με τις γυμνές ρωσσιδες αλβανίδες κ βουλγάρες εκφράζουν τη παγκοσμιοποίησηότι τόσα πράγματα είναι στην ελλάδα μπουρδέλο που το όνομα του site εκφράζει μια γενικότερη πραγματικότητα.