catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
χμμμ πολλοί μου λένε οτι είμαι ξανθιά μήπως να το ψάξω...?πατάς εκεί που λέει παράθεση πάνω δεξιά στο πόστ στο οποίο θέλεις να κάνεις παράθεση...
Μήπως είσαι ξανθιά βαμμένη? ;)
χμμμ πολλοί μου λένε οτι είμαι ξανθιά μήπως να το ψάξω...?πατάς εκεί που λέει παράθεση πάνω δεξιά στο πόστ στο οποίο θέλεις να κάνεις παράθεση...
Μήπως είσαι ξανθιά βαμμένη? ;)
εμενα θα με βρειτε Iblis Buddha , επιμενω
δε βλέπω κανένα pm dearελιοσααα λεμε!!!σου εχο πμ....
ασε με , θελω να πλουτισω την πορνο-ατζεντα μουσε εχουμε εσενα
αντρας εισαι ρε?χμμμ πολλοί μου λένε οτι είμαι ξανθιά μήπως να το ψάξω...?
δε μιλαει εσεναδε βλέπω κανένα pm dear
Μουαααααααχαχαχαχαχαααααααααχαχαχαααααααα
Τσαχπίνα είναι, εγώ θα την ψηφίσω
Ψάξτο και πές μας τα ευρηματά της ερευνάς σου...χμμμ πολλοί μου λένε οτι είμαι ξανθιά μήπως να το ψάξω...?
να σου πο βρε γλικοπουτανο μου...δε βλέπω κανένα pm dear
καλα καλα......θα το πο στο μαυρο θανατο οτι ψιφιζεισ ξεδιαντροπεσ ελεινιδεσ και θα σου πο εγο!Μουαααααααχαχαχαχαχαααααααααχαχαχαααααααα
Τσαχπίνα είναι, εγώ θα την ψηφίσω
εχει καλα κομματια βλεπω μηπως να κανουμε κανα σπονσορσιπ ? χαχαχαχα
να σου πο βρε γλικοπουτανο μου...
το μαγικο ιγρο πιρ δεν το ριχνουνε στα ματια γιατι εχι κολιτικεσ πορνοιδιοτιτεσ και μετα οξιδονετε ι πορνοορασι!
το μαγικο ζομο πρεπει μονο να τον καταπινισ για να περνισ ολεσ τισ απαρετιτεσ πορνο-βιταμινεσ και πορνο-προτεινεσ!
μα αυτος δεν ειναι πορνο-ρεπορτερ,να σου πο βρε γλικοπουτανο μου...
το μαγικο ιγρο πιρ δεν το ριχνουνε στα ματια γιατι εχι κολιτικεσ πορνοιδιοτιτεσ και μετα οξιδονετε ι πορνοορασι!
το μαγικο ζομο πρεπει μονο να τον καταπινισ για να περνισ ολεσ τισ απαρετιτεσ πορνο-βιταμινεσ και πορνο-προτεινεσ!
Συμφωνώ απόλυτα!!!!να σου πο βρε γλικοπουτανο μου...
καλα καλα......θα το πο στο μαυρο θανατο οτι ψιφιζεισ ξεδιαντροπεσ ελεινιδεσ και θα σου πο εγο!
μπραβο αυνανα αγγελε και χειρακτι εξολκεα τον ιδονικον ζομον τον πινασμενον αρσενικον!Συμφωνώ απόλυτα!!!!
να σου πο βρε γλικοπουτανο μου...
αν καποια κορασιδα πεσει μεσα στην χυτρα με το μαγικο ζωμο του πορνοπανοραμιξ τι συμβαινη τοτε μεγιστε επιστημων τισ καβλας ?
εμα κοίτα να δείς, η πρώτη μέθοδος δεν είναι και η καλύτερη για τα μάτια, αν μπεί μέσα κάνεις μετλα ώρες να τ'ανοίξειςμπραβο αυνανα αγγελε και χειρακτι εξολκεα τον ιδονικον ζομοσ τον πινασμενον αρσενικον!
ζηταει κι αλλο!!!αν καποια κορασιδα πεσει μεσα στην χυτρα με το μαγικο ζωμο του πορνοπανοραμιξ τι συμβαινη τοτε μεγιστε επιστημων τισ καβλας ?
αν καποια κορασιδα πεσει μεσα στην χυτρα με το μαγικο ζωμο του πορνοπανοραμιξ τι συμβαινη τοτε μεγιστε επιστημων τισ καβλας ?