tripas2002
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2017
- Like
- 411
- Πόντοι
- 26
οι εργαζομενοι να παρουν το καναλι ειπα εγω
πως θα σου φαινοταν ε/?
Έχουν τα αρχίδια ? Ας το κάνουνε, σε καλό θα τους βγει.
πως θα σου φαινοταν ε/?
και επειδη κλεισαν αυτες πρεπει να κλεισουν και οι υπολοιπες
Ρε φίλε διάβασε τι γράφω, Γιατι τόσος ντόρος με to mega
πως θα σου φαινοταν ε/?
Να κλεισει για να καταλαβουν την γλυκα , οταν συνεργαζεσαι με προδοτες και λαμογια εισαι συνενοχος
Κοψτε αυτες τις μαλακιες των ανθελληνων κουμουνιστων που θυματοποιει σε μονιμη βαση τον μεγαλυτερο φταιχτη που ειναι ο λαος
Να μας λειπουν τα δελτια μνημονιακης προπαγανδας , τα τουρκοσιριαλ , τα τηλεμαρκετιγκ , οι τσοντες , τα σιρβαιβορ και τα γενικα του χαμηλου νοητικου επιπεδου προγραμματα που παραγουν πορνοκαναλα τυπου μεγκα
εχεις τηλεκοντρολ μαστορα
να βλεπεις ερτ
εχεις τηλεκοντρολ μαστορα
να βλεπεις ερτ
Δεν βλεπω τιποτα
Οσοι δεν εχουν να πληρωσουν ΛΟΥΚΕΤΟ τελος
Να κλεισει για να καταλαβουν την γλυκα , οταν συνεργαζεσαι με προδοτες και λαμογια εισαι συνενοχος
Κοψτε αυτες τις μαλακιες των ανθελληνων κουμουνιστων που θυματοποιει σε μονιμη βαση τον μεγαλυτερο φταιχτη που ειναι ο λαος
Να μας λειπουν τα δελτια μνημονιακης προπαγανδας , τα τουρκοσιριαλ , τα τηλεμαρκετιγκ , οι τσοντες , τα σιρβαιβορ , τα χαμηλου νοητικου επιπεδου προγραμματα που παραγουν πορνοκαναλα τυπου μεγκα
εσυ τι εισαι ;
τσιρακι του τσυριζα;
Να μας λειπουν τα δελτια μνημονιακης προπαγανδας , τα τουρκοσιριαλ , τα τηλεμαρκετιγκ , οι τσοντες , τα σιρβαιβορ , τα χαμηλου νοητικου επιπεδου προγραμματα που παραγουν πορνοκαναλα τυπου μεγκα
Πρωην ψηφοφορος
Προτείνω να βάλουν στη δεη καποιο τέλος να το πληρωνουμε όπως την ερτ.οι εργαζομενοι να παρουν το καναλι ειπα εγω
πως θα σου φαινοταν ε/?
Όλα τά όλοκληρωτικά καθεστώτα προσπαθούν νά πάρουν τόν έλεγχο τών ΜΜΕ.
Γιατί οί κομμουνιστοσυμμορίτες τού ΣΥΡΙΖΑ νά είναι διαφορετικοί;
Ποιον ελεγχο των ΜΜΕ?Όλα τά όλοκληρωτικά καθεστώτα προσπαθούν νά πάρουν τόν έλεγχο τών ΜΜΕ.
Γιατί οί κομμουνιστοσυμμορίτες τού ΣΥΡΙΖΑ νά είναι διαφορετικοί;
Ποιον ελεγχο των ΜΜΕ?
Στο 1990 ειμαστε?
Πλεον η πληροφορια ειναι παντου.
Ουτε εφημεριδες ουτε καναλια εχουν πλεον την παραμικρη επιρροη.