Νέα

Scorpios Music Bar ...Bam !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ntelikanis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 236
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sextripper

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2024
Like
4
Πόντοι
0
τωρα που εχει ξεχαστει καπως, τι λεει πεφτει φαγητο;η ξανθια με τα γυαλια ειναι δυνατη, εχει δοκιμασει κανεις;

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.471
Πόντοι
1.056
τωρα που εχει ξεχαστει καπως, τι λεει πεφτει φαγητο;η ξανθια με τα γυαλια ειναι δυνατη, εχει δοκιμασει κανεις;
Ρε τεράστιε, με 4 μηνύματα και 1 μήνα στο φόρουμ, είσαι σοβαρός ?

Kotopoulo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2011
Like
113
Πόντοι
1
Η Μαρινα χρειαζεται δικο της νημα....τα live που κανει ειναι πολυ δυνατα ωρες ωρες!
(συν οτι βλεπεις και μεθυσμενους μεσηλικες να της την πεφτουν :2funny: )

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.167
Πόντοι
2.546
Η Μαρινα χρειαζεται δικο της νημα....τα live που κανει ειναι πολυ δυνατα ωρες ωρες!
(συν οτι βλεπεις και μεθυσμενους μεσηλικες να της την πεφτουν :2funny: )
Που?Ινστα?ΤικΤοκ?

BisexualWannabe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
3.967
Πόντοι
456
Υπάρχει ακόμα ο Σκορπιός??? Κάπου είδα ότι έκανε ανακαίνιση (πήρε και το χώρο δίπλα). Να ενημέρωσει όποιος έμπειρος συμπολεμιστής πήγε πρόσφατα

anonymous80

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
458
Πόντοι
21
έφυγε η Μαρίνα από το μαγαζί; Κάτι τέτοιο κατάλαβα από το live που κάνει… απλά δεν μπήκα από την αρχή για να καταλάβω τι έγινε

Giannis_127

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
1.116
Πόντοι
206
έφυγε η Μαρίνα από το μαγαζί; Κάτι τέτοιο κατάλαβα από το live που κάνει… απλά δεν μπήκα από την αρχή για να καταλάβω τι έγινε
Κάποια στιγμή έκαναν και πάλι μαζί λάιβ… Άβυσσος η ζωή των κωλομπαρούδων!

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.940
Πόντοι
456
Μετά απο αρκετο καιρό που τριβέλιζε το μυαλό μου τελικα εγινε...το ΜΠΑΜ εχτές το βράδυ!!!Ωραιο μαγαζάκι,σχετικα μικρό με δυνατές παρουσίες κυριως μιλφάκια...ευγευστα και τουμπανιάρικα οπως μου αρέσουν!!!Ρωσιδοκατάσταση με φωτεινη εξαίρεση την τσουπωτή αλλα βυζοτορπιλάτη Αθηνά...πολυ δικό μου παιδί λέμε!!!!Υπάρχει ενας μικρος πριβέ χώρος στο μαγαζι για να χωθείτε και να παιξετε λιγο παραπάνω χωρις μεγάλα ανοιγματα...φιλακια ,χουφτωματα,χαμουρεμα και γειά σας!!!Κοστιζει βεβαια μια μικρη σαμπανια των 50 ευρω ,χωρια του τι εχεις πάρει μεχρι εκεινη την στιγμή...τσουζει λιγο η φάση αλλα δεν φεύγεις και μαδημένος σαν κοτοπουλο!!!Σφηνάκι δικο της 10 ευρω,ποτο(χεχεχε) επισης δικο της στα 20...τα δικα μας νορμαλ στα 8 γιούρος...και καθαρά κιολας!!!!Μετράει...το συμπάθησα χωρις να ειμαι του στυλ αυτου....α μην ξεχάσω...και η Πεπάρα εκει...με χειλη πάπιας για οσους αρέσκονται!!!!

Anonymousbtm

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2025
Like
14
Πόντοι
0
Μετά απο αρκετο καιρό που τριβέλιζε το μυαλό μου τελικα εγινε...το ΜΠΑΜ εχτές το βράδυ!!!Ωραιο μαγαζάκι,σχετικα μικρό με δυνατές παρουσίες κυριως μιλφάκια...ευγευστα και τουμπανιάρικα οπως μου αρέσουν!!!Ρωσιδοκατάσταση με φωτεινη εξαίρεση την τσουπωτή αλλα βυζοτορπιλάτη Αθηνά...πολυ δικό μου παιδί λέμε!!!!Υπάρχει ενας μικρος πριβέ χώρος στο μαγαζι για να χωθείτε και να παιξετε λιγο παραπάνω χωρις μεγάλα ανοιγματα...φιλακια ,χουφτωματα,χαμουρεμα και γειά σας!!!Κοστιζει βεβαια μια μικρη σαμπανια των 50 ευρω ,χωρια του τι εχεις πάρει μεχρι εκεινη την στιγμή...τσουζει λιγο η φάση αλλα δεν φεύγεις και μαδημένος σαν κοτοπουλο!!!Σφηνάκι δικο της 10 ευρω,ποτο(χεχεχε) επισης δικο της στα 20...τα δικα μας νορμαλ στα 8 γιούρος...και καθαρά κιολας!!!!Μετράει...το συμπάθησα χωρις να ειμαι του στυλ αυτου....α μην ξεχάσω...και η Πεπάρα εκει...με χειλη πάπιας για οσους αρέσκονται!!!!
Πεπάρα με χείλη πάπιας. Έκλαψα όμως Σκορπιός δυνατά. Έλα πάμε. Πάμ!

• Like
Αντιδράσεις: Y13

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.940
Πόντοι
456

Anonymousbtm

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2025
Like
14
Πόντοι
0
Σταθερή αξία. Έχω πετύχει στο παρελθόν trash φάση με Πέπη "σοβαρή" στο τρόλεϊ. Έναν 80άρη+ να προσπαθεί να της την πέσει ενώ τρίβει το πετσί του, και την πέπη να παρακαλά να φθάσει το όχημα στην επόμενη να στάση να κατέβει. Τρελός Γύπας ο Παππούς.

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.940
Πόντοι
456
Σταθερή αξία. Έχω πετύχει στο παρελθόν trash φάση με Πέπη "σοβαρή" στο τρόλεϊ. Έναν 80άρη+ να προσπαθεί να της την πέσει ενώ τρίβει το πετσί του, και την πέπη να παρακαλά να φθάσει το όχημα στην επόμενη να στάση να κατέβει. Τρελός Γύπας ο Παππούς.
Τότε και "νεκρούς" ανέσταινε η τουμπανόμουνη Πεπάρα....τώρα πιο πολύ κυνηγούς!!!! Απο κορμί βεβαια ακομα κρατιέται πολυ καλά αλλα το κεφάλι αδερφέ...για κόψιμο!!!!Η επιτομη της γαρίδας...!!!!!

Anonymousbtm

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2025
Like
14
Πόντοι
0
Είναι η χαρά του βυζόδουλου. Και κορμάρα φυσικά. Απλά το cult νάζι και το κεφάλι είναι καυλοδιώχτης. Πας με 20+ και μετά από πέντε λεπτά τον παρακαλάς να βγει να κατουρήσει.

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.940
Πόντοι
456
Είναι η χαρά του βυζόδουλου. Και κορμάρα φυσικά. Απλά το cult νάζι και το κεφάλι είναι καυλοδιώχτης. Πας με 20+ και μετά από πέντε λεπτά τον παρακαλάς να βγει να κατουρήσει.
Βυζολάγνος γεννήθηκα και βυζομπαλήτης θα παραδώσω το πνεύμα μου....αν επικεντρωθείς στα τουμπανομαστάρια της ξεχνάς τα παντα...απλα ευχεσαι να μην σου πει "κοιτα με στα ματια και πες μου την αλήθεια"...ενταξει εκει...θα της την πώ!!!Κατα τα αλλα τα 20 + που λες τα αφήνω ευκολα για αλλους...καθότι φαν των 30+ ...εκει αρχιζει το σκληρο...ροκ!!!!!

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.940
Πόντοι
456
Η Πεπάρα που λάτρεψε η πούτσα μας...και σιχάθηκε η χούφτα μας!!!!
πεπη 01.jpg
πεπη 02.jpg
πεπεη 03.jpg
πεπη 04.jpg
πεπεη 05.jpg
πεπη 06.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom