Δεν νομίζω φίλε μια που έβγαλαν το βίντεο και μετά χάθηκεδουλευει ακομα στο μαγαζι το μωρακι??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Scorpios Music Bar ...Bam !!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ntelikanis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 236
- Εμφανίσεις 75K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
sextripper
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2024
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
τωρα που εχει ξεχαστει καπως, τι λεει πεφτει φαγητο;η ξανθια με τα γυαλια ειναι δυνατη, εχει δοκιμασει κανεις;
Y13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 5.471
- Πόντοι
- 1.056
Ρε τεράστιε, με 4 μηνύματα και 1 μήνα στο φόρουμ, είσαι σοβαρός ?τωρα που εχει ξεχαστει καπως, τι λεει πεφτει φαγητο;η ξανθια με τα γυαλια ειναι δυνατη, εχει δοκιμασει κανεις;
Isidoro$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.790
- Πόντοι
- 456
Εεε Οχι !!!!
ΜΑς ΕΠΕΙΣΕς ΜΩΡΗ ΨΩΛΑΕεε Οχι !!!!
SpermCountry
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 15.167
- Πόντοι
- 2.546
Που?Ινστα?ΤικΤοκ?Η Μαρινα χρειαζεται δικο της νημα....τα live που κανει ειναι πολυ δυνατα ωρες ωρες!
(συν οτι βλεπεις και μεθυσμενους μεσηλικες να της την πεφτουν )
BisexualWannabe
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2023
- Like
- 3.967
- Πόντοι
- 456
Υπάρχει ακόμα ο Σκορπιός??? Κάπου είδα ότι έκανε ανακαίνιση (πήρε και το χώρο δίπλα). Να ενημέρωσει όποιος έμπειρος συμπολεμιστής πήγε πρόσφατα
anonymous80
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2008
- Like
- 458
- Πόντοι
- 21
έφυγε η Μαρίνα από το μαγαζί; Κάτι τέτοιο κατάλαβα από το live που κάνει… απλά δεν μπήκα από την αρχή για να καταλάβω τι έγινε
Giannis_127
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.116
- Πόντοι
- 206
Κάποια στιγμή έκαναν και πάλι μαζί λάιβ… Άβυσσος η ζωή των κωλομπαρούδων!έφυγε η Μαρίνα από το μαγαζί; Κάτι τέτοιο κατάλαβα από το live που κάνει… απλά δεν μπήκα από την αρχή για να καταλάβω τι έγινε
Intruder80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3.940
- Πόντοι
- 456
Μετά απο αρκετο καιρό που τριβέλιζε το μυαλό μου τελικα εγινε...το ΜΠΑΜ εχτές το βράδυ!!!Ωραιο μαγαζάκι,σχετικα μικρό με δυνατές παρουσίες κυριως μιλφάκια...ευγευστα και τουμπανιάρικα οπως μου αρέσουν!!!Ρωσιδοκατάσταση με φωτεινη εξαίρεση την τσουπωτή αλλα βυζοτορπιλάτη Αθηνά...πολυ δικό μου παιδί λέμε!!!!Υπάρχει ενας μικρος πριβέ χώρος στο μαγαζι για να χωθείτε και να παιξετε λιγο παραπάνω χωρις μεγάλα ανοιγματα...φιλακια ,χουφτωματα,χαμουρεμα και γειά σας!!!Κοστιζει βεβαια μια μικρη σαμπανια των 50 ευρω ,χωρια του τι εχεις πάρει μεχρι εκεινη την στιγμή...τσουζει λιγο η φάση αλλα δεν φεύγεις και μαδημένος σαν κοτοπουλο!!!Σφηνάκι δικο της 10 ευρω,ποτο(χεχεχε) επισης δικο της στα 20...τα δικα μας νορμαλ στα 8 γιούρος...και καθαρά κιολας!!!!Μετράει...το συμπάθησα χωρις να ειμαι του στυλ αυτου....α μην ξεχάσω...και η Πεπάρα εκει...με χειλη πάπιας για οσους αρέσκονται!!!!
Anonymousbtm
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2025
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Πεπάρα με χείλη πάπιας. Έκλαψα όμως Σκορπιός δυνατά. Έλα πάμε. Πάμ!Μετά απο αρκετο καιρό που τριβέλιζε το μυαλό μου τελικα εγινε...το ΜΠΑΜ εχτές το βράδυ!!!Ωραιο μαγαζάκι,σχετικα μικρό με δυνατές παρουσίες κυριως μιλφάκια...ευγευστα και τουμπανιάρικα οπως μου αρέσουν!!!Ρωσιδοκατάσταση με φωτεινη εξαίρεση την τσουπωτή αλλα βυζοτορπιλάτη Αθηνά...πολυ δικό μου παιδί λέμε!!!!Υπάρχει ενας μικρος πριβέ χώρος στο μαγαζι για να χωθείτε και να παιξετε λιγο παραπάνω χωρις μεγάλα ανοιγματα...φιλακια ,χουφτωματα,χαμουρεμα και γειά σας!!!Κοστιζει βεβαια μια μικρη σαμπανια των 50 ευρω ,χωρια του τι εχεις πάρει μεχρι εκεινη την στιγμή...τσουζει λιγο η φάση αλλα δεν φεύγεις και μαδημένος σαν κοτοπουλο!!!Σφηνάκι δικο της 10 ευρω,ποτο(χεχεχε) επισης δικο της στα 20...τα δικα μας νορμαλ στα 8 γιούρος...και καθαρά κιολας!!!!Μετράει...το συμπάθησα χωρις να ειμαι του στυλ αυτου....α μην ξεχάσω...και η Πεπάρα εκει...με χειλη πάπιας για οσους αρέσκονται!!!!
Intruder80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3.940
- Πόντοι
- 456
Αλλο να στο λεω και αλλο να το βλέπεις...ξεβουλώνει νιπτήρες με το στόμα λέμε....ασύλληπτο!!!!Πεπάρα με χείλη πάπιας. Έκλαψα όμως Σκορπιός δυνατά. Έλα πάμε. Πάμ!
Anonymousbtm
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2025
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Σταθερή αξία. Έχω πετύχει στο παρελθόν trash φάση με Πέπη "σοβαρή" στο τρόλεϊ. Έναν 80άρη+ να προσπαθεί να της την πέσει ενώ τρίβει το πετσί του, και την πέπη να παρακαλά να φθάσει το όχημα στην επόμενη να στάση να κατέβει. Τρελός Γύπας ο Παππούς.
Intruder80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3.940
- Πόντοι
- 456
Τότε και "νεκρούς" ανέσταινε η τουμπανόμουνη Πεπάρα....τώρα πιο πολύ κυνηγούς!!!! Απο κορμί βεβαια ακομα κρατιέται πολυ καλά αλλα το κεφάλι αδερφέ...για κόψιμο!!!!Η επιτομη της γαρίδας...!!!!!Σταθερή αξία. Έχω πετύχει στο παρελθόν trash φάση με Πέπη "σοβαρή" στο τρόλεϊ. Έναν 80άρη+ να προσπαθεί να της την πέσει ενώ τρίβει το πετσί του, και την πέπη να παρακαλά να φθάσει το όχημα στην επόμενη να στάση να κατέβει. Τρελός Γύπας ο Παππούς.
Anonymousbtm
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2025
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Είναι η χαρά του βυζόδουλου. Και κορμάρα φυσικά. Απλά το cult νάζι και το κεφάλι είναι καυλοδιώχτης. Πας με 20+ και μετά από πέντε λεπτά τον παρακαλάς να βγει να κατουρήσει.
Intruder80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3.940
- Πόντοι
- 456
Βυζολάγνος γεννήθηκα και βυζομπαλήτης θα παραδώσω το πνεύμα μου....αν επικεντρωθείς στα τουμπανομαστάρια της ξεχνάς τα παντα...απλα ευχεσαι να μην σου πει "κοιτα με στα ματια και πες μου την αλήθεια"...ενταξει εκει...θα της την πώ!!!Κατα τα αλλα τα 20 + που λες τα αφήνω ευκολα για αλλους...καθότι φαν των 30+ ...εκει αρχιζει το σκληρο...ροκ!!!!!Είναι η χαρά του βυζόδουλου. Και κορμάρα φυσικά. Απλά το cult νάζι και το κεφάλι είναι καυλοδιώχτης. Πας με 20+ και μετά από πέντε λεπτά τον παρακαλάς να βγει να κατουρήσει.
Intruder80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3.940
- Πόντοι
- 456
Η Πεπάρα που λάτρεψε η πούτσα μας...και σιχάθηκε η χούφτα μας!!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 29
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις