Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 304K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
18
Like
4.779
Πόντοι
1.436
Εννοείται. Κι αν εισαι εμφανισιμος, γυμνασμενος, με λεφτα, τοτε ενας λογος παραπανω να μην τις κοιτας τις καριολες ουτε καν στον δρομο. Οι αντρες σιγα σιγα ξυπνουν και μαθαινουν την αξια τους.
Εντελώς, ούτε καν κάνουμε αυτή τη χάρη, κυρίως σε Ελλεηνίδες.. :jerking:
Προσωπικά λόγω γούστων έτσι κι αλλιώς τις έγραφα, αλλά τελευταία ακόμα περισσότερο..

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
2.463
Πόντοι
441
Δεν εχω ουτε χρονο ουτε διαθεση να εχω μια γκομενα να μου πρηζει τα @@ μερα νυχτα και να φερει αγχος και δραμα στη ζωη μου φιλε.
Δεν είπα να την παντρευτεις ρε φίλε, για τα χοντρά, δηλαδή δεν έχεις χρόνο αλλά κάθεσαι και βολοδερνεις στη Φυλής για να βρεις μπετονιερα;! Εισαι εμφανίσιμος, γυμνασμενος, πολυάσχολος και με λεφτά και ψάχνεις την Ρόζα την μπουλντόζα για να της χωσεις ένα 20ρι για δέκα λεπτά...

Thomas27

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2017
Like
234
Πόντοι
20
Δεν είπα να την παντρευτεις ρε φίλε, για τα χοντρά, δηλαδή δεν έχεις χρόνο αλλά κάθεσαι και βολοδερνεις στη Φυλής για να βρεις μπετονιερα;! Εισαι εμφανίσιμος, γυμνασμενος, πολυάσχολος και με λεφτά και ψάχνεις την Ρόζα την μπουλντόζα για να της χωσεις ένα 20ρι για δέκα λεπτά...
Ποτε δεν προσπαθησα να επιβαλλω τον τροπο ζωης μου σε σχεσακηδες και μονογαμικους παντρεμενους. Κανε κ εσυ το ιδιο. Νομιζεις οτι οι μοναχικοι μπουρδελιαρηδες δεν εχουμε κανει ποτε σχεσεις;; εχουμε κανει κ εχουμε δει οτι δεν ειναι για εμας αυτα.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.747
Πόντοι
2.846
Δηλαδή ρε μεγάλε δεν μπορείς να βρεις τέτοια γκόμενα και θες να πληρώσεις για να την γαμησεις;
τις περισσότερες φορές ακόμα κι οι χοντροκώλες και γενικά μετριότατες εμφανισιακά έχουν έπαρση λες και είναι περιζήτητες. Μάντεψε γιατί: γιατί βρίσκουν γκόμενο. Ή γιατί το ξέρουν ότι ο άλλος θα τις θεωρήσει εύκολες επειδή δεν είναι εμφανίσιμες και δεν το χωράει ο εγωισμός τους.
Στο παρελθόν την έχω πατήσει έτσι. Γνώριζα μια μετρίως μέτρια, έλεγα από μέσα μου εντάξει, πόσο δύσκολη να το παίζει αυτή, και όμως έπαιρνα τα αρχίδια μου κανονικότατα ("σε βλέπω σαν φίλο"...).

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
151
Like
54.373
Πόντοι
33.423
τις περισσότερες φορές ακόμα κι οι χοντροκώλες και γενικά μετριότατες εμφανισιακά έχουν έπαρση λες και είναι περιζήτητες. Μάντεψε γιατί: γιατί βρίσκουν γκόμενο. Ή γιατί το ξέρουν ότι ο άλλος θα τις θεωρήσει εύκολες επειδή δεν είναι εμφανίσιμες και δεν το χωράει ο εγωισμός τους.
Στο παρελθόν την έχω πατήσει έτσι. Γνώριζα μια μετρίως μέτρια, έλεγα από μέσα μου εντάξει, πόσο δύσκολη να το παίζει αυτή, και όμως έπαιρνα τα αρχίδια μου κανονικότατα ("σε βλέπω σαν φίλο"...).
δηλαδη πηγες και την επεσες...
σε μια μετρια - μετριως μετρια,
σου εκανε χυλοπιτες για μεσημεριανο...
και φταιει αυτη τελικα...
που δε σου'κατσε???????
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.747
Πόντοι
2.846
δηλαδη πηγες και την επεσες...
σε μια μετρια - μετριως μετρια,
σου εκανε χυλοπιτες για μεσημεριανο...
και φταιει αυτη τελικα...
που δε σου'κατσε???????
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ε γιατί, όλοι σε θεόμουνα την πέφτουν; εσύ δεν βλέπεις τόσες και τόσες μέτριες - και κάτω - που είναι ζευγαρωμένες;

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
151
Like
54.373
Πόντοι
33.423
ε γιατί, όλοι σε θεόμουνα την πέφτουν; εσύ δεν βλέπεις τόσες και τόσες μέτριες - και κάτω - που είναι ζευγαρωμένες;
δε με ενδιαφερουν οι μετριες προσωπικα και ουτε θα την επεφτα σε καποια τετοια κιολας.
αντε για καμια ταβερνα η' σινεμα ισως και αυτη υπο σκεψη και αν δε σπαει μπαλες.
αλλα ξαναλεω...
φταιει αυτη η μετριως μετρια, οπως ειπες... που σου'ριξε πορτα ????
δηλαδη συμφωνα με το σκεπτικο σου, δινεις αξια σε καποια μετριως μετρια, της την πεφτεις, αλλα τελικα φταιει αυτη που δε σου καθεται ??? :think:

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.747
Πόντοι
2.846
δε με ενδιαφερουν οι μετριες προσωπικα και ουτε θα την επεφτα σε καποια τετοια κιολας.
δηλαδη συμφωνα με το σκεπτικο σου, δινεις αξια σε καποια μετριως μετρια, της την πεφτεις, αλλα τελικα φταιει αυτη που δε σου καθεται ??? :think:
συνάδελφε, εσύ πηγαίνεις στα μαγαζιά (όπως κι εγώ εδώ και τέσσερα χρόνια) και προφανώς δεν έχουμε λόγο να την πέσουμε σε μέτρια, ίσως ούτε καν σε καλή.
Δεν πηγαίνουν όλοι στα μαγαζιά, κάποιοι, ίσως οι περισσότεροι, ψάχνουν εκτός. Εάν κάποιος από αυτούς σου πει ότι ποτέ στη ζωή του δεν την έχει πέσει σε κάτι λιγότερο από θεόμουνο, κατά την ταπεινή μου γνώμη σου λέει μαλακίες.
Δηλ. για όλες αυτές που βλέπεις γύρω σου και είναι μέτριες και ζευγαρωμένες, εσύ τι πιστεύεις; Ότι δεν τους την πέφτουν οι άντρες; Ότι οι ίδιες παρακαλάνε γονατιστές το αρσενικό να καταδεχτεί να τις κοιτάξει; Άλλο το τι γίνεται αφού πέσει το πήδημα, όπου μετά γαντζώνονται από τον επιβήτορα.

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
151
Like
54.373
Πόντοι
33.423
συνάδελφε, εσύ πηγαίνεις στα μαγαζιά (όπως κι εγώ εδώ και τέσσερα χρόνια) και προφανώς δεν έχουμε λόγο να την πέσουμε σε μέτρια, ίσως ούτε καν σε καλή.
Δεν πηγαίνουν όλοι στα μαγαζιά, κάποιοι, ίσως οι περισσότεροι, ψάχνουν εκτός. Εάν κάποιος από αυτούς σου πει ότι ποτέ στη ζωή του δεν την έχει πέσει σε κάτι λιγότερο από θεόμουνο, κατά την ταπεινή μου γνώμη σου λέει μαλακίες.
Δηλ. για όλες αυτές που βλέπεις γύρω σου και είναι μέτριες και ζευγαρωμένες, εσύ τι πιστεύεις; Ότι δεν τους την πέφτουν οι άντρες; Ότι οι ίδιες παρακαλάνε γονατιστές το αρσενικό να καταδεχτεί να τις κοιτάξει; Άλλο το τι γίνεται αφού πέσει το πήδημα, όπου μετά γαντζώνονται από τον επιβήτορα.
παλι συνεχιζεις στο ιδιο ακυρο θεμα σα δικαιολογια, ενω σου απαντησα πριν.
να στο θεσω αλλιως λοιπον μπας και...
βλεπεις μια, η οποια ξερεις απο πριν, οτι ειναι φολα... και μπαινεις μεσα.
μπαινεις, την τρως τη φολα και βγαινεις.
ποιος φταιει... αυτη ?????? :think:

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.747
Πόντοι
2.846
παλι συνεχιζεις στο ιδιο ακυρο θεμα σα δικαιολογια, ενω σου απαντησα πριν.
να στο θεσω αλλιως λοιπον μπας και...
βλεπεις μια, η οποια ξερεις απο πριν, οτι ειναι φολα... και μπαινεις μεσα.
μπαινεις, την τρως τη φολα και βγαινεις.
ποιος φταιει... αυτη ?????? :think:
ντάξει, μάλλον ο καθένας μας εννοεί κάτι διαφορετικό οπότε ας μην σε κουράζω άλλο.

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
115
Like
22.851
Πόντοι
26.376
Παιδιά μην μπλέκεστε!!!
Ο γνήσιος μπουρδελιάρης γαμάει ότι βρεθεί στο διάβα του κ του κάνει ένα μίνιμουμ κλικ!
Δεν κάνει διακρίσεις σε πουτάνες, γκόμενες, παρθένες, κοντές, ψηλές, μεγάλες, μικρές.
Όποια του τον σηκώνει είναι καλή...
Όποια τον ξενερώνει πάει στο διάολο...

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.747
Πόντοι
2.846
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
18
Like
4.779
Πόντοι
1.436
Παιδιά μην μπλέκεστε!!!
Ο γνήσιος μπουρδελιάρης γαμάει ότι βρεθεί στο διάβα του κ του κάνει ένα μίνιμουμ κλικ!
Δεν κάνει διακρίσεις σε πουτάνες, γκόμενες, παρθένες, κοντές, ψηλές, μεγάλες, μικρές.
Επιτέλους! Απλό, λιτό, απέριττο.
Λύεται η δίκη. :coffee::rockon:

Και στα "μαγαζιά", και γενικά εκεί έξω, όποια μας κάνει κάποιο κλικ (μικρό ή μεγάλο), τη γουστάρουμε.
Δε σημαίνει ότι θα κάνουμε και σχέση ή ότι θα ρίξουμε την αξιοπρέπεια και την αξία μας (για την κάθε καριόλα)..
Φυσικά ποτέ δε βρίζω τις εκδιδόμενες, για τις υπόλοιπες μιλάω.. :cool2:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
18
Like
4.779
Πόντοι
1.436
Φίλτατε.. Το ότι ψάχνει κάτι συγκεκριμένο, είτε για μία φορά ή λίγες φορές, είτε απλά για δοκιμή, δε σημαίνει ότι μόνιμα θέλει να μπαζώνει.. (χωρίς να ξέρω το λέω)
Μπορεί να του ήρθε να τον χώσει σε κάποια σκαμπιλίζοντας τα πατουροκρέατά της.. :rockon::assshake:
Αλλά κι αν τυχόν είναι γούστο του, και θέλει γενικά μεγάλα κυβικά, δε βλέπω πουθενά το πρόβλημα ή το λόγο να του "τη λες", διότι πολλοί (όπως κι εγώ) προτιμάμε να πληρώσουμε, να κάνουμε ακριβώς αυτό που θέλουμε, και να φύγουμε. Χωρίς τα υπόλοιπα δράματα, που θα είχε ακόμα και με κάποιο μπάζο τριαξονικό...
Οπότε τον καταλαβαίνω απόλυτα..

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
77
Like
4.831
Πόντοι
2.676
Παιδιά μην μπλέκεστε!!!
Σωστοοος

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
2.463
Πόντοι
441
πάντως η τσατσά για Ιρινα είπε ότι έφυγε και θα επιστρέψει σε 3 με 6 μήνες, βέβαια με κάθε επιφύλαξη γιατί πολλές φορές λένε ότι να ναι
πώς την πάτησα έτσι... κρίμα ήθελα να της ρίξω έναν χαλαρό πούτσο ακόμα!

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
2.463
Πόντοι
441
Κριμα που δε γάμησες τυπε...
Λογικα η κινηση θα σπάσει τις επόμενες ημέρες! Πήγαινε αυριο που ειναι Μεγαλη Πέμπτη και θα ειναι ολοι στην εκκλησία με τη χοντρή γυνακα τους να ακούσουν τα Ευαγγέλια :priest: ευλογησον !
Εγω ευτυχως γάμησα τη Βανέσσα 20 λεπτά 20 ευρω και μετά εγραψα ενημέρωση γιατί ήξερα οτι πολυ την έψαχναν και οτι θα γινόταν χαμος.
Μου το ειχε πει μερικές μέρες πριν η ίδια στο instagram οτι θα γυριζε αλλά καταλαβαίνεις δε μπορούσα να το γραψω γιατί ούτε εγω δε θα γαμουσα σήμερα.
Λανθιμε παίζει και πρωί; Στο 37Β;

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
18
Like
4.779
Πόντοι
1.436
Μα δεν υπάρχει ποτέ κάπου σοκολάτα πρωί... :sad2: Εκτός απ' τη Μπέκυ κάποιες φορές, κι αυτό λόγω προσωρινής/πρόσφατης ανάγκης..
Είναι να αναπολώ τα μεσημέρια και τα πρωινά που μη έχοντας δουλειά κάποιες φορές, έπαιρνα τα ηλιόλουστα στενά και πήγαινα Μεταξουργείο να βρω τη Μαρία.. :undecided::smitten::boff:
Την πρώτη μου μαυρούλα ever.. :inlove:
Χαμογελάει αυθόρμητα η ψυχή μου όταν τα θυμάμαι.. :drooling-face::inlove:

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
23
Like
6.787
Πόντοι
7.095
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom