Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 303K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
18
Like
4.600
Πόντοι
1.436
Σιγουρα πολλες κοπελες ειδικα οι ωραιας εμφανισης δε θελουν αυτο που κανουν...ποιος ξερει ποια αναγκη τις σπρωχνει σε αυτη τη δουλεια...( ορφανες? Μη ξεχναμε και ποσοι πολεμοι εχουν γινει στις χωρες αυτες...) απ τη μια τις καταλαβαινω..απ την αλλη ομως δε φταιει κι ο πελατης που θελει να παει να εκτονωθει...εχει κι αυτος τους δικους του λογους...ειναι αδικο και για τον πελατη που παει να χαλαρωσει...και να βλεπει τετοια σταση...Ας βρουν να κανουν κατι αλλο εν τελει...δουλειες...υπαρχουν! Οποιος θελει...κατι βρισκει...
Επίσης, όταν κάποιος απλά τις αναγκάζει να το κάνουν, δεν είναι όλες υπάκουα σκυλάκια.. Κάποιες (σαν άνθρωποι κι αυτές) δεν υπακούν, δε γουστάρουν, δε θέλουν να το κάνουν, και μάλιστα καλά, με το ζόρι, εφόσον δεν ήταν δική τους επιθυμία. "Πίσω" απ' το σαλόνι, το χαμόγελο, και το μπουρδέλο γενικά παίζουν πολλά..
Εκμετάλλευση, ψέμα, απάτη, κοροϊδία, βία, κλπ κλπ που ούτε φανταζόμαστε οι "πελάτες".
Τότε λοιπόν, κάποιες από τις κοπέλες, είναι λογικό να μην τις νοιάζει καν το πως θα περάσει ο πελάτης (τον οποίο ποτέ δε ζήτησαν), ή το αν θα ξαναπατήσει.
Και με ό,τι τραβάνε κεκλεισμένων των θυρών, συν όσα τους δημιουργεί όλο αυτό στο μυαλό, την ψυχή, τη ζωή...
Το τελευταίο που τις νοιάζει λοιπόν θα είναι το αν ο άλλος που πάει βόλτα για να γαμήσει, θα περάσει καλά..

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
18
Like
4.600
Πόντοι
1.436
Επίσης, όταν κάποιος απλά τις αναγκάζει να το κάνουν, δεν είναι όλες υπάκουα σκυλάκια.. Κάποιες (σαν άνθρωποι κι αυτές) δεν υπακούν, δε γουστάρουν, δε θέλουν να το κάνουν, και μάλιστα καλά, με το ζόρι, εφόσον δεν ήταν δική τους επιθυμία. "Πίσω" απ' το σαλόνι, το χαμόγελο, και το μπουρδέλο γενικά παίζουν πολλά..
Εκμετάλλευση, ψέμα, απάτη, κοροϊδία, βία, κλπ κλπ που ούτε φανταζόμαστε οι "πελάτες".
Τότε λοιπόν, κάποιες από τις κοπέλες, είναι λογικό να μην τις νοιάζει καν το πως θα περάσει ο πελάτης (τον οποίο ποτέ δε ζήτησαν), ή το αν θα ξαναπατήσει.
Και με ό,τι τραβάνε κεκλεισμένων των θυρών, συν όσα τους δημιουργεί όλο αυτό στο μυαλό, την ψυχή, τη ζωή...
Το τελευταίο που τις νοιάζει λοιπόν θα είναι το αν ο άλλος που πάει βόλτα για να γαμήσει, θα περάσει καλά..
Φυσικά δεν αντιλέγω ότι υπάρχουν και φόλες γενικά, άσχετα αν το κάνουν από επιλογή ή όχι κλπ, ή σκατόψυχες πχ, ή άλλες που "βγάζουν" προσωπικά θέματα σε πελάτη κλπ.. Απλά όταν "δε φταίνε" τις καταλαβαίνω απόλυτα.. :undecided:
Κι ας με δυσαρεστήσει ως πελάτη, απλά δε θα ξαναπάω ξέρω γω

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
4.047
Πόντοι
726
απ την αλλη ομως δε φταιει κι ο πελατης που θελει να παει να εκτονωθει...εχει κι αυτος τους δικους του λογους...ειναι αδικο και για τον πελατη που παει να χαλαρωσει...και να βλεπει τετοια σταση...Ας βρουν να κανουν κατι αλλο εν τελει...δουλειες...υπαρχουν! Οποιος θελει...κατι βρισκει...
Ισχύει γενικά, αλλά με την Κορίνα καυλώνω και γελάω ταυτόχρονα.

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
77
Like
4.831
Πόντοι
2.676
Δυστυχως κσπως ετσι ειναι τα πραγματα...ωστοσο για τις περισσοτερες ειναι επιλογη τους το οτι βρισκονται εκει...καπως το προτιμουν απο το να κανουν κατι αλλο...δε βγηκαν κι ολες οι κοπελες που ειχαν αναγκη...στο κλαρι...βγηκαν οσες μπορουν να το κανουν...

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.717
Πόντοι
2.846
Δυστυχως κσπως ετσι ειναι τα πραγματα...ωστοσο για τις περισσοτερες ειναι επιλογη τους το οτι βρισκονται εκει...καπως το προτιμουν απο το να κανουν κατι αλλο...δε βγηκαν κι ολες οι κοπελες που ειχαν αναγκη...στο κλαρι...βγηκαν οσες μπορουν να το κανουν...
Πάντως συγκριτικά και με τις αμοιβές που βγάζουμε εμείς δεν βγάζουν λίγα
Σκεφτείτε ότι κάποια που δουλεύει Φυλής με 6 πελάτες τη μέρα βγάζει 1,5 χιλιάρικο το μήνα. Πόσο μάλλον αυτές που έχουν πολύ κόσμο.

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
2.327
Πόντοι
441

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
77
Like
4.831
Πόντοι
2.676
Πάντως συγκριτικά και με τις αμοιβές που βγάζουμε εμείς δεν βγάζουν λίγα
Σκεφτείτε ότι κάποια που δουλεύει Φυλής με 6 πελάτες τη μέρα βγάζει 1,5 χιλιάρικο το μήνα. Πόσο μάλλον αυτές που έχουν πολύ κόσμο.
Αυτες που εχουν περαση βγαζουν πολυ περισσοτερα..πιθανον και πολλα χιλιαρικα το μηνα..γι αυτο και καθονται στη δουλεια αυτη..απ τη μια κανουν πως δεν τη θελουν.. κι απ την αλλη την προτιμουν απ το να εκαναν κατι αλλο...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
543
Like
83.779
Πόντοι
47.129
Αυτες που εχουν περαση βγαζουν πολυ περισσοτερα..πιθανον και πολλα χιλιαρικα το μηνα..γι αυτο και καθονται στη δουλεια αυτη..απ τη μια κανουν πως δεν τη θελουν.. κι απ την αλλη την προτιμουν απ το να εκαναν κατι αλλο...

Η Σαμπινα βγαζει 400 καθε νυχτα.
Μειον 5 μερες η πειροδος, μειον 4 τα ρεπα της καθε Τριτη .
22 χ 400 = 8.800 το μηνα

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
77
Like
4.831
Πόντοι
2.676
22 χ 400 = 8.800 το μηνα
Αντε μετα η Σαμπινα κι η καθε Σαμπινα ν αλλαξει επαγγελμα..με την καμια ομως..και δε θα το κανει για κανεναν...οσο εχει περαση

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
543
Like
83.779
Πόντοι
47.129
22 χ 400 = 8.800 το μηνα

Αντε μετα η Σαμπινα κι η καθε Σαμπινα ν αλλαξει επαγγελμα..με την καμια ομως..και δε θα το κανει για κανεναν...οσο εχει περαση

Μακαρι να δουνε το ποστ μου πολλες ελληνιδες επισκεπτριες του σαητ και να αποφασισουν να κανουν το αρχαιοτερο επαγγελμα, ειναι αχρηστες για οτιδηποτε αλλο.. εδω που τα λεμε ουτε για πορνες δεν κανουν μιας και ολες οι ελληνιδες στα μπουρδελα ειναι για κλαματα. Στις βιζιτες μια απο τα ιδια με ελαχιστες φωτεινες εξαιρεσεις οπως η @Anna24 που αν και δεν εχω δοκιμασει, εχω ακουσει και εχω διαβασει τα καλυτερα !

Anna24

Call-Girl
Εγγρ.
29 Ιαν 2022
Like
24.951
Μακαρι να δουνε το ποστ μου πολλες ελληνιδες επισκεπτριες του σαητ και να αποφασισουν να κανουν το αρχαιοτερο επαγγελμα, ειναι αχρηστες για οτιδηποτε αλλο.. εδω που τα λεμε ουτε για πορνες δεν κανουν μιας και ολες οι ελληνιδες στα μπουρδελα ειναι για κλαματα. Στις βιζιτες μια απο τα ιδια με ελαχιστες φωτεινες εξαιρεσεις οπως η @Anna24 που αν και δεν εχω δοκιμασει, εχω ακουσει και εχω διαβασει τα καλυτερα !
Hmmmm ευχαριστώ για το κομπλιμεντο αλλά νιώθω λίγο κάπως άβολα να το δεχθώ όταν γίνεται εις βάρος των υπολοίπων γυναικών.... but ok!

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
2.327
Πόντοι
441
22 χ 400 = 8.800 το μηνα
1744264897239.jpeg

τα επενδύει όμως...

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
114
Like
22.290
Πόντοι
26.376
22 χ 400 = 8.800 το μηνα
Έχει αρχίσει να ξεφουσκώνει ο μύθος της...
Νομίζει λανθασμένα πως είναι αναντικατάστατη κ κερνάει αβέρτα φόλες:hammer:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
18
Like
4.600
Πόντοι
1.436
Διόρθωση, ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ εννοείς...
Οι μόνες λέξεις που τις περιγράφουν απλά και ακριβέστατα είναι οι
Έλεος...
Και τραγικές..

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
77
Like
4.831
Πόντοι
2.676
Ουτε για τον π...τσο που λενε...( δε μ αρεσει να βριζω..ειμαι ευγενικο αγορι)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom