Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 38
- Like
- 6.684
- Πόντοι
- 2.836
Δεν την πέτυχα αυτή καθόλου το 2017 όταν ξεκίνησα την τσάρκα στην περιοχή.Πρωτη απο όλες και με διαφορά ειναι η GOAT Ροδίκα![]()
Δεν την πέτυχα αυτή καθόλου το 2017 όταν ξεκίνησα την τσάρκα στην περιοχή.Πρωτη απο όλες και με διαφορά ειναι η GOAT Ροδίκα![]()
Εισαι νέος στο άθλημα...διαβαζε κριτικες απο Φ72, Φ71, Φ109 ισογειο για Αρίνα ή Ροδικα.Δεν την πέτυχα αυτή καθόλου το 2017 όταν ξεκίνησα την τσάρκα στην περιοχή.
Ανάμνηση πλεον κ αυτή η κοπέλα?Εισαι νέος στο άθλημα...διαβαζε κριτικες απο Φ72, Φ71, Φ109 ισογειο για Αρίνα ή Ροδικα.
Και Κ11 μύστη μου...Εισαι νέος στο άθλημα...διαβαζε κριτικες απο Φ72, Φ71, Φ109 ισογειο για Αρίνα ή Ροδικα.
Και Κ11 και Ιασ 19, και Μιχαηλ Βοδα και Αριστοστελους και Νιοβης σε ολα τα σπιτια που εμενε την εχω γαμησει.Και Κ11 μύστη μου...
Την είχα πετύχει το χειμώνα τυχαία στα Καλάβρυτα...
Παραμένει καυλομούνα![]()
Τους καλούς πελάτες κ τα ωραία παιδιά, μας καλούσε στο σπίτι της για ένα γλυκό του κουταλιούΚαι Κ11 και Ιασ 19, και Μιχαηλ Βοδα και Αριστοστελους και Νιοβης σε ολα τα σπιτια που εμενε την εχω γαμησει.
Κοιτα να δεις..τι χασαμε..και δεν την ειχα παρει...Τους καλούς πελάτες κ τα ωραία παιδιά, μας καλούσε στο σπίτι της για ένα γλυκό του κουταλιού![]()
Αλήθεια; Κι εγώ ο χαζός μόνο κάτι μπιχλιμπίδια απ τη χώρα της έχω ζητήσει απ τη Ναόμι (και μου είχε φέρει & αγοράσει)Τους καλούς πελάτες κ τα ωραία παιδιά, μας καλούσε στο σπίτι της για ένα γλυκό του κουταλιού![]()
Ομορφο να δειχνουν παντως εκτιμηση εστω με αυτο τον απλο τροπο..να που καμια φορα απο καποιες κοπελες του χωρου βρισκεις συμπεριφορες καλυτερες κι απο κοπελες εξω...Τους καλούς πελάτες κ τα ωραία παιδιά, μας καλούσε στο σπίτι της για ένα γλυκό του κουταλιού![]()
Φυσικά και μιλάμε για την τρέχουσα εποχή. Δεν έχει νόημα να ανατρέξουμε 10 plus χρόνια πίσω που το επίπεδο ήταν πολύ ανώτερο.μιλάμε για την τρέχουσα εποχή θέλω να πιστεύω.
Δεν την ξέχασα, με ρώτησε και του ανέφερα κάποιες ενδεικτικάεπίσης ξέχασε Ντιάνα που και αυτή είναι σούπερ σαν εμφάνιση... ευτυχώς να λες.
Ιρίνα με νέον φωσφοριζέ διχτυωτα εσώρουχα μες την καύλα, την πήρα μισάωρο δεν κρατήθηκα, περίπου στα 20 λεπτά ξόδεψα μόνο για το σπατουλάρισμα στη μουνάρα της από τα πιο γευστικά που έχω δοκιμάσει! Απόλυτα
επιτυχημένη συνεδρία
όπως πάντα!
Πολύ μεγάλη αναμονή για Βάνα!
Σταθερά καλή...
Σκέφτομαι μήπως τελικά κάνουμε κακό, αντί για καλό που ενημερώνουμε
Αρχίζω να σκέφτομαι μήπως πρέπει να κάνω πίσω στην ενημέρωση...
Πήγα κ έγραψα μύστη μου καλά σχόλια για τη Βάνα κ σήμερα με πήρε ο ύπνος στην αναμονήΤυπε οταν θα ανακαλυπτεις κορασιδα με καλη αποδοση πρωτα θα την ξεμουνιαζεις εσυ και θα την χαιρεσαι και μετα θα την δινεις στο λαό.
Τη Λαρισα στο ιασ 37, τεσσερις μερες την ξεμουνιαζα και κανεις δεν ειχε παρει χαμπαρι για αυτη.
Αφου κουραστηκα να την γαμαω μετα μοιραστηκα την πληροφορια.
Μόνικα πως είναι; Δεν την έχω πετύχειφιλιππίδου 11 δεξί Μόνικα με
πολύ αέρα και σεξουλιάρικο στυλ και Νικολ
φιλιππίδου 11 αριστερό Σάρα Ναταλί και Τζούλια σκίννυ λατινάκι
Σωστα γιατι θα πλακωσουν ολοι μετα και δε θα προλαβαινεις να τη χαρεις...κι ειναι πολλα τα κοκκορια τα αχορταγα ...Τυπε οταν θα ανακαλυπτεις κορασιδα με καλη αποδοση πρωτα θα την ξεμουνιαζεις εσυ και θα την χαιρεσαι και μετα θα την δινεις στο λαό.
Τη Λαρισα στο ιασ 37, τεσσερις μερες την ξεμουνιαζα και κανεις δεν ειχε παρει χαμπαρι για αυτη.
Αφου κουραστηκα να την γαμαω μετα μοιραστηκα την πληροφορια.
δε κανει για σενα. ειναι λευκη.Μόνικα πως είναι; Δεν την έχω πετύχει
Ψηλή μελαχρινή με μακρύΜόνικα πως είναι; Δεν την έχω πετύχει
Νταξ δεν παίρνω και 100% μόνο μαύρες, σιγά χαχαχαδε κανει για σενα. ειναι λευκη.
30ρα "απο Μολδαβια", μελαχρινη με κανονικο προς λεπτο σωμα
Με λίγη φαντασίαέχει κάτι από
Μαρία Κορινθίου