Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 286K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
2.023
Πόντοι
201
πάρε ένα iPhone Λανθιμε...να πας για Όσκαρ σκηνοθεσίας!
Αυτή
IMG-22247f17ac49992e3c75ee6928f32adc-V.jpg

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
2.023
Πόντοι
201

Κατάθεση και εγώ σήμερα με την σειρά μου για την Ιρίνα Φωκαίας 27Β για 60 λεπτά...
Μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα!
Φοβερή γυναικάρα!! :smiling-face-with-heart-eyes::knockinb:
IMG_20250303_222812.jpg
IMG_20250303_222443.jpg
IMG_20250303_222404.jpg
Το κορίτσι άλλαξε συνολακι εντός της ημέρας; άντε να παίρνουν μαθήματα οι υπόλοιπες...να δω ποτέ θα το ξεσκίσω το μωρο

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
2.023
Πόντοι
201
Προ ολίγου
Φωκαίας 19 η Άννα μελαχρινό πιπινάκι με απλό και η Κάτια/Κατερίνα, ωραίο ψηλό κορίτσι με πορονοπάπουτσα. 69 και ελεύθερο στοματικό.
Αλκαμένους 113 η Ειρήνη μόνη της και χωρίς κόσμο. Μάλλον όλοι οι αγαπούληδες που δεν τους ερωτεύτηκε η Ειρήνη μετακόμισαν στην Ιρίνα στο Φωκαίας 27.

Η Ειρηνη εθεάθη χθες μεσημέρι προς απόγευμα πλατείαΑγ Παντελεήμονα με πολιτικά συνοδευόμενη από κάτι μπαμπουσκες... ανταλλάξαμε αθώες ματιές και χάρηκα τα πανέμορφα μάτια της στο φως του ηλίου...είναι θάλασσες τα άτιμα, αλλά φαινόταν καταβεβλημένη.

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
14
Like
2.493
Πόντοι
491
Μπουρδελοτσαρκα στα γρηγορα λογω ανωτερας βιας.
Φυλης 71 ισογ τρια αδρανη υλικα απο Βενεζουελα Αντζελα,Αννα και μια αλλη σαν λουκουμας.
Επανω στο 71 τρια αστερακια Αντζελα επισης μιση Ελλημιδα ειπε η τσατσα,το αλλο μισο δεν αναφερθηκε αλλα φοβερο κορμι,απιστευτο κωλαρι.Μπαρμπαρα επισης μοντελε και Σοφια λιγοτερο μοντελε με σιδερακια και κωλαρι απιστευτα φουσκωτο.Αλλα πανεμορφη.Ολες μελαχρινες εκτος την Αννα κστω στο 71 που ειναι σα γαμω τη κηδεια της.
Στο 11 της Φιλιππιδου ισογειο ηταν ο Γιεκηνι Ναομι καο η Ναταλια η οποια εχει ομορφηνει αρκετα.Το πορνοπαραβολο τσακωσε η υποπτα χαρωπη τσατσα με το κοντο ξανθο μαλλι.Την κουτουπωσα σε μια σταση την σοκολατινα ,σαν τα σκυλιακαι ξεθυμανα απο τα παραπανισια φλοκια στην αρχιδοσακουλα μου.Αυτα
τα ολιγα κυριοι.
Μια απ' τα ίδια ακριβώς...
Σύντομη στάση στο Σ.Σ. Βικτώρια πριν από άλλη βόλτα, και πέτυχα τη Ναόμι να κατευθύνεται προς τον οίκο (το ρολόι έγραφε 16:58) οπότε πέρασα το κατώφλι για ολόφρεσκη πανέμορφη σοκολάτα :P
Ήθελα κάτι άλλο σήμερα, αλλά όταν δω να καταφθάνουν το προτιμώ..
Έτερο τσεκάρισμα ήταν το Φ59ΙΣ όπου ήταν η γνωστή "Βραζιλιάνα" Νικόλ (λευκή, ψηλή, με μακρύ ίσιο σκούρο μαλλί, καμπύλες, πιασίματα, και πατούρα για doggy).
Μετά έπρεπε να φύγω, καθώς ήδη με τη Ναόμι καθυστέρησα :hi: :zfuck:
Στα 4 πήγαινε μόνη της, χτύπαγε με ζόρικα μπασίματα με την όπισθεν πάνω μου, και μου τον έσφιγγε με το υπέροχο και ολίγων ημερών αξύριστο μουνάκι της :smiling-face-with-heart-eyes:

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
72
Like
4.199
Πόντοι
2.666
ειναι στα σχεδια μου, αμα θες παμε να σε κερασω κατι να φας και αμα δεν εχεις πεθανει την επομενη μιση ωρα παραγγελνω και εγω
Αφου επιβιωνεις μια χαρα στην ιασωνος στο μεταξι..δε νομιζει να πειραξει το κινεζικο παραπλευρα..το στομαχι αντεχει..κι αν εχει και κανα ποδαρακι κατσαριδας η σουπα..μια χαρα θα χωνευτει

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
72
Like
4.199
Πόντοι
2.666
Το κορίτσι άλλαξε συνολακι εντός της ημέρας; άντε να παίρνουν μαθήματα οι υπόλοιπες...να δω ποτέ θα το ξεσκίσω το μωρο
Να δουμε ποτε θα παρουμε σειρα..γιατι με το που ξεκινησε παλι τα δωματια για παρτη της φουλ..και περιμεναν κι αλλοι 4-5 απ εξω να τη παρουν...τα αλλα μαγαζια στη φωκαιας αδεια..αλλα για την Ιρινα παρελαση...κι ο λογος ειναι πριφανης..απορω πως δε παει σε κανα στουντιο αυτη...

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
72
Like
4.199
Πόντοι
2.666
Αδερφέ οι ενημερώσεις σου είναι σκέτη απόλαυση. Ο τρόπος που αφηγεισαι τα γεγονότα είναι μοναδικός. Έχεις συγγραφική φλέβα και αποτυπωνεις την πραγματικότητα ωμά μεν, άριστα δε.
Ένας λογοτέχνης της ζωής.
Εύγε!!
Πραγματικη αποτυπωση της καταντιας..της θλιβερης πραγματικοτητας..σε αυτη τη κοινωνια ζουμε και να βλεπουμε..να μαθαινουμε..

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
72
Like
4.199
Πόντοι
2.666
Η Ειρηνη εθεάθη χθες μεσημέρι προς απόγευμα πλατείαΑγ Παντελεήμονα με πολιτικά συνοδευόμενη από κάτι μπαμπουσκες... ανταλλάξαμε αθώες ματιές και χάρηκα τα πανέμορφα μάτια της στο φως του ηλίου...είναι θάλασσες τα άτιμα, αλλά φαινόταν καταβεβλημένη.
Θαλασσες ειναι και η ζωη τους σε αυτες τις κοπελες του χωρου...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom