πάρε ένα iPhone Λανθιμε...να πας για Όσκαρ σκηνοθεσίας!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
η σφραγίδα του ακάλυπτου...Ωραίο πατούρι!!
Αλλά... Τι είναι αυτό στην πρώτη φώτο;![]()
Το κορίτσι άλλαξε συνολακι εντός της ημέρας; άντε να παίρνουν μαθήματα οι υπόλοιπες...να δω ποτέ θα το ξεσκίσω το μωροΚατάθεση και εγώ σήμερα με την σειρά μου για την Ιρίνα Φωκαίας 27Β για 60 λεπτά...
Μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα!
Φοβερή γυναικάρα!!
![]()
![]()
![]()
Προ ολίγου
Φωκαίας 19 η Άννα μελαχρινό πιπινάκι με απλό και η Κάτια/Κατερίνα, ωραίο ψηλό κορίτσι με πορονοπάπουτσα. 69 και ελεύθερο στοματικό.
Αλκαμένους 113 η Ειρήνη μόνη της και χωρίς κόσμο. Μάλλον όλοι οι αγαπούληδες που δεν τους ερωτεύτηκε η Ειρήνη μετακόμισαν στην Ιρίνα στο Φωκαίας 27.
Η Ειρηνη εθεάθη χθες μεσημέρι προς απόγευμα πλατείαΑγ Παντελεήμονα με πολιτικά συνοδευόμενη από κάτι μπαμπουσκες... ανταλλάξαμε αθώες ματιές και χάρηκα τα πανέμορφα μάτια της στο φως του ηλίου...είναι θάλασσες τα άτιμα, αλλά φαινόταν καταβεβλημένη.
Περπάτημα κάνει καλό
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 14
- Like
- 2.493
- Πόντοι
- 491
Μια απ' τα ίδια ακριβώς...Μπουρδελοτσαρκα στα γρηγορα λογω ανωτερας βιας.
Φυλης 71 ισογ τρια αδρανη υλικα απο Βενεζουελα Αντζελα,Αννα και μια αλλη σαν λουκουμας.
Επανω στο 71 τρια αστερακια Αντζελα επισης μιση Ελλημιδα ειπε η τσατσα,το αλλο μισο δεν αναφερθηκε αλλα φοβερο κορμι,απιστευτο κωλαρι.Μπαρμπαρα επισης μοντελε και Σοφια λιγοτερο μοντελε με σιδερακια και κωλαρι απιστευτα φουσκωτο.Αλλα πανεμορφη.Ολες μελαχρινες εκτος την Αννα κστω στο 71 που ειναι σα γαμω τη κηδεια της.
Στο 11 της Φιλιππιδου ισογειο ηταν ο Γιεκηνι Ναομι καο η Ναταλια η οποια εχει ομορφηνει αρκετα.Το πορνοπαραβολο τσακωσε η υποπτα χαρωπη τσατσα με το κοντο ξανθο μαλλι.Την κουτουπωσα σε μια σταση την σοκολατινα ,σαν τα σκυλιακαι ξεθυμανα απο τα παραπανισια φλοκια στην αρχιδοσακουλα μου.Αυτα
τα ολιγα κυριοι.
Σύντομη στάση στο Σ.Σ. Βικτώρια πριν από άλλη βόλτα, και πέτυχα τη Ναόμι να κατευθύνεται προς τον οίκο (το ρολόι έγραφε 16:58) οπότε πέρασα το κατώφλι για ολόφρεσκη πανέμορφη σοκολάτα
Ήθελα κάτι άλλο σήμερα, αλλά όταν δω να καταφθάνουν το προτιμώ..
Έτερο τσεκάρισμα ήταν το Φ59ΙΣ όπου ήταν η γνωστή "Βραζιλιάνα" Νικόλ (λευκή, ψηλή, με μακρύ ίσιο σκούρο μαλλί, καμπύλες, πιασίματα, και πατούρα για doggy).
Μετά έπρεπε να φύγω, καθώς ήδη με τη Ναόμι καθυστέρησα

Στα 4 πήγαινε μόνη της, χτύπαγε με ζόρικα μπασίματα με την όπισθεν πάνω μου, και μου τον έσφιγγε με το υπέροχο και ολίγων ημερών αξύριστο μουνάκι της
Αφου επιβιωνεις μια χαρα στην ιασωνος στο μεταξι..δε νομιζει να πειραξει το κινεζικο παραπλευρα..το στομαχι αντεχει..κι αν εχει και κανα ποδαρακι κατσαριδας η σουπα..μια χαρα θα χωνευτειειναι στα σχεδια μου, αμα θες παμε να σε κερασω κατι να φας και αμα δεν εχεις πεθανει την επομενη μιση ωρα παραγγελνω και εγω
Να δουμε ποτε θα παρουμε σειρα..γιατι με το που ξεκινησε παλι τα δωματια για παρτη της φουλ..και περιμεναν κι αλλοι 4-5 απ εξω να τη παρουν...τα αλλα μαγαζια στη φωκαιας αδεια..αλλα για την Ιρινα παρελαση...κι ο λογος ειναι πριφανης..απορω πως δε παει σε κανα στουντιο αυτη...Το κορίτσι άλλαξε συνολακι εντός της ημέρας; άντε να παίρνουν μαθήματα οι υπόλοιπες...να δω ποτέ θα το ξεσκίσω το μωρο
Πραγματικη αποτυπωση της καταντιας..της θλιβερης πραγματικοτητας..σε αυτη τη κοινωνια ζουμε και να βλεπουμε..να μαθαινουμε..Αδερφέ οι ενημερώσεις σου είναι σκέτη απόλαυση. Ο τρόπος που αφηγεισαι τα γεγονότα είναι μοναδικός. Έχεις συγγραφική φλέβα και αποτυπωνεις την πραγματικότητα ωμά μεν, άριστα δε.
Ένας λογοτέχνης της ζωής.
Εύγε!!
Θαλασσες ειναι και η ζωη τους σε αυτες τις κοπελες του χωρου...Η Ειρηνη εθεάθη χθες μεσημέρι προς απόγευμα πλατείαΑγ Παντελεήμονα με πολιτικά συνοδευόμενη από κάτι μπαμπουσκες... ανταλλάξαμε αθώες ματιές και χάρηκα τα πανέμορφα μάτια της στο φως του ηλίου...είναι θάλασσες τα άτιμα, αλλά φαινόταν καταβεβλημένη.