Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.843
Πόντοι
46.232
δεν σε χαλαει και εσενα, τα θελει η χοντροκωλαθρα σου κατα βαθος να ασχολουνται μαζι σου, εστω και σε ενα μπουρδελοσαιτ  :sunglasses:

[move]
o-vasilakis-kailas-stin-elliniki-politiki-skini.jpg
[/move]
Μπα εγώ την ηρεμία μου θέλω αλλά έπεσα σε μαλακες

• Like
Αντιδράσεις: viator

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Θα φάω μπάμιες και θα σε καλέσω να μου κάνεις μια σπέσιαλ κωλογλυφαδα για να μου
καθαρίσεις τα υπόλοιπα μωρή λουλου που θα με πεις και πιρφορο... Μπουαχαχαχα

Έτσι για να αισθανθουμε και λίγο κουβανοι ή βενεζουελανοι οικολογικοι και χωρίς
Κωλοχαρτα μωρομαντηλα. Hermanos y hermanas, viva de Las Kologlyfadas Grecas.
τραβα ρε βλακα να σε γαμησει κανας πουστης για να παρεις κανα ψηλο να επισκευθεις το ροδικακι στο στουντιο τελειωμενε πιρφορε.πως δεν εισαι πιρφορος ρε σαλιαρη τελειωμενε με αυτα που εγραφες.ρε καταντια μπουαχαχα

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
τραβα ρε βλακα να σε γαμησει κανας πουστης για να παρεις κανα ψηλο να επισκευθεις το ροδικακι στο στουντιο τελειωμενε πιρφορε.πως δεν εισαι πιρφορος ρε σαλιαρη τελειωμενε με αυτα που εγραφες.ρε καταντια μπουαχαχα
ειναι η απολυτη βλακεια να δωσεις 130 ευρω χωρις κολο χρεωνει τον κωλο 30 ευρω παραπανω  ακι 20 ευρω το στραπον

Το κωλαράκι σου θα γαμήσω μωρή λουλου πουστο τσιπροσκυλο....χεχεχε

Κανόνισε τα Σ/Κ να μην κυκλοφορεις πιατσα γιατί άμα σε καρφωσουνε ποια λουλου
είσαι και σε πετύχω Live θα γελάσουμε... Μπουαχαχαχα

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Το κωλαράκι σου θα γαμήσω μωρή λουλου πουστο τσιπροσκυλο....χεχεχε

Κανόνισε τα Σ/Κ να μην κυκλοφορεις πιατσα γιατί άμα σε καρφωσουνε ποια λουλου
είσαι και σε πετύχω Live θα γελάσουμε... Μπουαχαχαχα
εξω απο φωκαιας 9 ειμαι τωρα ποιο σκ ρε μπετοβλακα

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
εξω απο φωκαιας 9 ειμαι τωρα ποιο σκ ρε μπετοβλακα

Αλβανοπουστρακι είσαι ε...μπουαχαχαχα

Θα σας στρωσουμε πουτανακια,  για να είσαι στο Φωκ 9,  όλο κάτι Αλβανοπουστρακια
Βλέπω από εκεί,  ωραία θα έρθει η ώρα σας γαμω το χοτζα σας τη πουστρα τον ραμα σας πουτανακι.

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Αλβανοπουστρακι είσαι ε...μπουαχαχαχα

Θα σας στρωσουμε πουτανακια,  για να είσαι στο Φωκ 9,  όλο κάτι Αλβανοπουστρακια
Βλέπω από εκεί,  ωραία θα έρθει η ώρα σας γαμω το χοτζα σας τη πουστρα τον ραμα σας πουτανακι.
κοψε τα χασισια πια βλακα εχεις μπετωσει και ουτε ο ιδιος καταλαβαινεις τι λες.και οταν με πετυχεις να εχεις 3μιση ευρω για ταξι να σε παει γαλατσι.βλακα

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
κοψε τα χασισια πια βλακα εχεις μπετωσει και ουτε ο ιδιος καταλαβαινεις τι λες.και οταν με πετυχεις να εχεις 3μιση ευρω για ταξι να σε παει γαλατσι.βλακα

Χασισια πίνεις αλβανοπουστα,  τ αρχιδια μου θα σε βάλω να μου τα γυαλισεις
πουτανακι, φαίνεται ότι σε τρώει ο κωλαρακος σου για ιστορίες, θα το κανονίσουμε γαμιολιτσα θα το κανονίσουμε.

Αλλά εγώ δουλεύω πουστρακι, δεν ξυνω τις κολοτριχες σαν εσένα, πάω για νανι
Τώρα και σου γαμω ότι έχεις και δεν έχεις.

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Χασισια πίνεις αλβανοπουστα,  τ αρχιδια μου θα σε βάλω να μου τα γυαλισεις
πουτανακι, φαίνεται ότι σε τρώει ο κωλαρακος σου για ιστορίες, θα το κανονίσουμε γαμιολιτσα θα το κανονίσουμε.

Αλλά εγώ δουλεύω πουστρακι, δεν ξυνω τις κολοτριχες σαν εσένα, πάω για νανι
Τώρα και σου γαμω ότι έχεις και δεν έχεις.
:jerking: :jerking:ρε μπουαχαχα καρμοιρη.ζεις σε ενα ψεμα μου φαινεται.γαμω ολα τα εσωψυχα σου την οικογενεια σου τα παιδια σου τα παιδια των παιδιων που θα γεννηθουν και οτι σε χαροποιησει ποτε ναυαγιο.απο μπλα μπλα ατομα σαν και σενα δεν ανησυχω καθολου κακομοιρε.πολυ θα γουσταρα να κανονισουμε να σου μεινουν εφιαλτες παλιομπασταρδι αλλα ξερω καλα τυπακια σαν και σενα απο τους φακελους που εχω.αι στο διαολο βλημα της κοινωνιας μπουκωσου λιγο .

Επισκέπτης
δεν σε χαλαει και εσενα, τα θελει η [glow=lightgreen,2,300]χοντροκωλαθρα[/glow] σου κατα βαθος να ασχολουνται μαζι σου, εστω και σε ενα μπουρδελοσαιτ  :sunglasses:

[move]
o-vasilakis-kailas-stin-elliniki-politiki-skini.jpg
[/move]
o νεα Σμύρνη πρέπει να χει ζηλευτους γλουτούς

Αφου (οπως γραφει στις κριτικες του) ολες οι πουτανες στο ιεραποστολικο τον πιανουν απ τα κωλομερια και τον τραβανε να τον νιωσουν πιο βαθειά :wanker:

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Θα φάω μπάμιες και θα σε καλέσω να μου κάνεις μια σπέσιαλ κωλογλυφαδα για να μου
καθαρίσεις τα υπόλοιπα μωρή λουλου που θα με πεις και πιρφορο...
Πιρφόρος εσύ;απαπα προς θεού απλά ο ορισμός.Εσύ ρε κατακακομοίρη δεν έγραφες πως έδινες δωράκια σε συγκεκριμένη πουτάνα για να το παίζει πως έχετε σχέση και πως όσο ήσουν μαζί της δεν πήγαινες με άλλες ενώ εκείνη πήγαινε βέβαια;Και πως όταν τελικά βαρέθηκε αποφάσισε εκείνη-η πουτάνα- να το λήξει;Αν δεν είναι αυτή η ξεφτίλα πιρφορισμός τότε τι είναι; :vomit:

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Πιρφόρος εσύ;απαπα προς θεού απλά ο ορισμός.Εσύ ρε κατακακομοίρη δεν έγραφες πως έδινες δωράκια σε συγκεκριμένη πουτάνα για να το παίζει πως έχετε σχέση και πως όσο ήσουν μαζί της δεν πήγαινες με άλλες ενώ εκείνη πήγαινε βέβαια;Και πως όταν τελικά βαρέθηκε αποφάσισε εκείνη-η πουτάνα- να το λήξει;Αν δεν είναι αυτή η ξεφτίλα πιρφορισμός τότε τι είναι; :vomit:
λεγε ρε τυπε και δεν τα ηξερα αυτα.ο καμμένος επειδη τον περιμενα εξω απο φωκαιας ψηλα που ειναι καβατζωτα να δω τι μαγκας ειναι λεει οτι ειμαι αλβανος.μου φαινεται περιεργο ομως που ειναι ρατσιστης αφου εχει ανταλαξει στοματικα υγρα με τους μισους πακιστανους του μεταξουργειου και βαλε.και αγαπουλης και τσαμπα μαγκας.στο μικροκοσμο που ζεις ο κακομοιρος τωρα θα νομιζει οτι ειμαι και κλωνος σου.ρε το μπουαχαχα που πιστευα θα ερθει να τις παιξουμε κιολας.κακομοιροπαιδο.ρε τι ζημιες μπορει να κανει μια τρυπα του 10ρικου.

Dikoume

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2016
Like
122
Πόντοι
6
η φορμα      συνεχιστηκε και σημερα στην  πρωινη βαρδια γαμησα   τρεις   τανες     την γνωστη καμελια η οποια ειχε κεφι και φορουε     μαυρες  μποτες    της πηρα το κολαρακι      γαμησα την νταρια      αυτο ηταν    ωραιο γαμησακι και το κυριος  πιατο   η αθηνα   η πειραιωτισα     απο φωκαιας  27 
πάλι τα ιδια ρε Γιωργο  :headbang:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom