Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Μήπως τριγυρίζοντας στις πιάτσες έπεσε στην οπτική σας επαφή το επονομαζόμενο σκουπίδι Dude007 γνωστός
και ως "Κουζινάκιας" ???
Πες τους την αλήθεια, ότι την κουκούλα τη φοράς στ' αρχίδια σου για να μη σου τα ματιάσουν.
Τον είδα τις προάλλες στο Αγκύρας, αλλά έφυγε γρήγορα, ήταν βιαστικός.Μήπως τριγυρίζοντας στις πιάτσες έπεσε στην οπτική σας επαφή το επονομαζόμενο σκουπίδι Dude007 γνωστός
και ως "Κουζινάκιας" ???
Δημήτρη, αυτό λέγεται ομοφυλοφιλία.τα αρχιδια μου τα χαίρονται μονο οι κορασιδες. τώρα τελευταία όμως Τελευταία ψήνομαι να τα χώσω σε αντρικό κωλαράκι... για να δουμε θα βρω κανενα διαθεσιμο στην πιατσα ?
Μπορείς να δοκιμάσεις τον Σπύρο ! Πουστροφέρνει !
Τον είδα τις προάλλες στο Αγκύρας, αλλά έφυγε γρήγορα, ήταν βιαστικός.
εννοια σου και όποιου τα θελει ο κωλος του φαίνεται.
Ο Δημήτρης δεν λέει αστεία, απλά είναι αυτοβιογραφικός.Δεν καταλαβαίνω αγαπητέ. Πείτε μας κανένα αστειάκι από αυτά τα ωραία που λέτε
με τα ακάποτα γαμήσια κτλ κτλ να γελάσουμε ! Να γελάσει η ψυχούλα μας !
Ο Δημήτρης δεν λέει αστεία, απλά είναι αυτοβιογραφικός.
Γράφει στιγμιότυπα από τη ζωή του.
Ο Δημήτρης δεν λέει αστεία, απλά είναι αυτοβιογραφικός.
Γράφει στιγμιότυπα από τη ζωή του.
Από την άλλη, γιατί καυθόμαστε κι ασχολούμαστε με αυτόν μόνο και δεν βάζουμε κι άλλους στο παιχνίδι;
ας πούμε τον δημήτρη χχχ που γυρίζει με κουκούλα για πολύ γνωστό λόγο και ξέρω τι κάνει.
τι να ασχοληθεις μαζι μου ρε γυφτοπαιδι ? θες να ασχοληθω εγω μαζι σου? ασε τα σεντόνια και απαντα με ενα ναι η ενα οχι και ολα θα παρουν το δρομο τους.
Μύστη μου σοβάρεψες απότομα γιατί έτσι ? :S
οι καλοκαιρινές καυλες τυπε μου.... καπου πρέπει να τον βάλω εχω ορμές.
ο τύπος απο πανω θελει να γευτεί Κρεατάκι ευκαιρία είναι να γαμησω και εγώ ενα κωλαρακι τσάμπα μην πληρωνω συνεχεια.. δικιο δεν εχω ?
Μύστη νομίζω θα χαρεί να σου απαντήσει ο ίδιος
περιμενω πως και πως ....
οι αρχιδοσακουλες μου εχουν γεμισει ελπιζω να ειναι αρκετα επιθετικος και υβριστικος μαζι μου.
μονο έτσι θα με καυλωσει αρκετα για να του τον βαλω στο κωλαράκι του.
Τύπε νομίζω ότι κάποιος σε πάτησε σε κάλο
ρε θα αφησω την ευκαιρια να γαμησω ?
τυχερα ειναι αυτα !
Μύστη μου πλάκα θα έκανε ο φίλος ο Gauntlet !
Άλλωστε όλοι φίλοι είμαστε εδώ μέσα !