Νέα

Σχολή οδηγών: αξίζει ως δουλειά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΣΚΡΟΥΝΤΖ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Συναδελφοι μια ερωτηση.Παω σε ΙΕΚ για να ανοιξω σχολη οδηγων και δεν ξερω κατι βασικο ο στοκος.Δεν ξερω αν αξιζει σαν δουλεια.Εχετε κανενα γνωστο-φιλο που να εχει σχολη να μου πειτε αν ειναι ευχαριστημενος?

edit AssFiller :διόρθωση τίτλου

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
νομιζω οτι ειναι αρκετα καλη περιπτωση..

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Αξιζει. Το εισοδημα που εχει ενας γνωστος μου ειναι αξιοπρεπεστατο. Θα γνωρισεις και πολλα μουνακια.  :boobies:
Αλλα πρωτα θα πρεπει να αντιμετωπισεις το προβλημα του δεξιου σου ποδιου  :P

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Συναδελφοι μια ερωτηση.Παω σε ΙΕΚ για να ανοιξω σχολη οδηγων και δεν ξερω κατι βασικο ο στοκος.Δεν ξερω αν αξιζει σαν δουλεια.Εχετε κανενα γνωστο-φιλο που να εχει σχολη να μου πειτε αν ειναι ευχαριστημενος?

κοιτα να δεις...μαμ εχει σαν δουλεια(δεν ξερω για το μελλον γιατι μας βλεπω με τοσο αυτοκινητομανι να κυκλοφορουμενο με πετουμενα αντικειμενα),αλλα θα πρεπει φιλτατε να βαλεις στοχο την γυμναστικουλα καθοτι μετα απο καποια ηλικια θα σφαδαζει η μεσουλα σου και αυτο θα εχει ως αποτελεσμα να περιλαβεις τον πανιεροτατο του σαιτ σε πμ για μασαζοκαταστασεις οποτε θα σου βγει ξυνο οικονομικα το σταφυλι...οποτε αστο καλυτερα.....ανοιξε σχολη για ψησιμο μπριζολας....θα μας εχεις ολους πελατες και θα γευεσαι και το προιον που θα παραγεις.....και μια σταβλισια μπριζολα παντα ειναι λαχταριστη! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

υ.γ. yes i am a steakmaniac! :rockon:

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Φίλε μου σαν δουλειά αξίζει και έχει πολύ χρήμα ειδικά τώρα που έχει θεσπιστεί και υποχρεωτικός αριθμός μαθημάτων. Αλλά φαντάζομαι να ξέρεις οτι το ΙΕΚ μόνο δεν αρκεί. Αν έχεις την υπομονή να δίνεις εξετάσεις 2 και 3 φορές σε νταλίκες και λεωφορεία με εξεταστές που θα σε κόβουν μόνο και μόνο επειδή αναπνέεις όρμα.

Επισκέπτης

Χεχε θα μου κανεις δωρο ενα διπλωμα οταν με το καλο πιασεις δουλεια?:cheesy:

fotovg

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Ασε ποθ θα σου ερχονται ολα τα μουνακια για μαθηματα.................

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Με το αζημίωτο πάντα..   :grin:

ή αλλιως 35 ευρω τα 35 λεπτα και ενας φραπες απο την αδερφη του μαθητευομενου υποχρεωτικος με τελειωμα στο τιμονι μετα το περας της μαθησεως... :dancing:

υ.γ. το προβλημα θα ειναι αν ο μαθητευομενος εχει αδερφο αντι αδερφη...σε τοιαυτη την περιπτωση δεχεσαι τα 35 ευρω και αυτοφραπεδιαζεσαι...εξ'ου και αν μερακλωσες... :grin:

Επισκέπτης
ή αλλιως 35 ευρω τα 35 λεπτα και ενας φραπες απο την αδερφη του μαθητευομενου υποχρεωτικος με τελειωμα στο τιμονι μετα το περας της μαθησεως... :dancing:

υ.γ. το προβλημα θα ειναι αν ο μαθητευομενος εχει αδερφο αντι αδερφη...σε τοιαυτη την περιπτωση δεχεσαι τα 35 ευρω και αυτοφραπεδιαζεσαι...εξ'ου και αν μερακλωσες... :grin:

χαχα εχω ξαδερφη ρωσιδα κανει?:cheesy:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157

σ αυτην την περιπτωση ο κληρος πεφτει στο θρεντ ''........με προσοντα'' :grin:

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
και μην ξεχναμε τα μαυρα χρηματα που θα μοιραζεσε με τους εξεταστες!

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
σκρουντζ η συγκεκριμένη επιχείρηση έχει αρκετό χρήμα αν είναι δικιά σου, αλλά και κοστίζει πολλά. Μετά το ΙΕΚ και τις πιστοποιήσεις στα υπουργεία, έρχονται οι πρακτικές εξετάσεις και εκεί αν δεν ρίξεις λαδάκι στη σαλάτα είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Αξίζει πολλά

Πριν όμως το προχωρήσεις, θέλω να συζητήσουμε το πως θα σε βοηθήσω να πλησιάσεις τις μαθήτριες με τρόπο που δε θα σε εκθέτει. Οχι όλες τις μαθήτριες - όσες αξίζουν

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
Βάλε και το σήμα του Γλομπέα. τότε θα δείς δουλειά...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ναι βρε παλικάρια αλλά σαν πολλοί καθηγητάδες δεν κυκλοφορούν στην πιάτσα????
Βέβαια κυκλοφορούν και κάτι στραβάδια που με τον ΚΟΚ χάνουν και το δίπλωμα σχετικά εύκολα.
Και πάλι όμως βλέπω πολλούς δασκαλους.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom