Νέα

Σχετικά με τη Δημοσίευση Φωτογραφιών των Ιερόδουλων με AIDS

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 377
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
τωρα ειναι εκλογες ομως....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
"Αηδιαστικό: Έλληνας υπουργός διαπομπεύει ιερόδουλες" είναι ο τίτλος της γερμανικής εφημερίδας.
Στο ρεπορταζ που αναφέρεται στη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών οροθετικών ιερόδουλων, η εφημερίδα γράφει: "τα πρόσωπά τους είναι κουρασμένα, φαίνονται άρρωστες. Από χτες όλη η Ελλάδα το ξέρει: Αυτές οι γυναίκες έχουν Aids!".

Ο δημοσιογράος κάνει επίσης λόγο για "βρώμικη προεκλογική εκστρατεία" και διαπόμπευση των γυναικών μέσω των ΜΜΕ με ιθύνοντα το κράτος ενώ τονίζει πως επι σειρά ετών δεν είχε γίνει τίποτα στην Αθήνα για την παράνομη πορνεία.

Η εφημερίδα γράφει οτι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, υπερασπίστηκε την πράξη αυτή λέγοντας ότι η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών είναι νόμιμη, ώστε να ενημερωθούν οι άνδρες που έκαναν σεξ χωρίς προφύλαξη μαζί τους. "Γίνονται όλα αυτά προς άγραν ψήφων;" αναρωτιέται ο δημοσιογράφος.

ΜΗπως έχεις συνδεσμο με το εξώφυλλο της εφημερίδας ?

Εγγρ.
20 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Η δημοσιευση των φωτογραφιων ειναι το λιγοτερο αραραδεκτη ενεργεια .Τωρα καταλαβαν τι γινετε ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ< ΛΑΔΟΝΟΝΤΕ> στις Δημοσιες υπηρεσιες?

norton13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
6
Η δημοσιευση των φωτογραφιων ειναι το λιγοτερο αραραδεκτη ενεργεια .Τωρα καταλαβαν τι γινετε ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ< ΛΑΔΟΝΟΝΤΕ> στις Δημοσιες υπηρεσιες?
είσαι ο γνωστός?

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.836
Πόντοι
216
Ρε μάγκες, σοβαρά τώρα. Πιστεύετε οτι κακώς δημοσιεύτηκαν οι φωτό;
Δηλαδή αν αύριο μεθαύριο μπω σε κάποιο μπουρδέλο, και δω κάποια απο αυτές, να μην ξέρω να την αποφύγω;
Και μη μου αρχίσετε τις βλακείες για τα παράνομα μπουρδέλα κλπ.
Όταν πας σε ένα γιατρό να σε εξετάσει, του ζητάς το πτυχίο του; ΟΧΙ.
Με την ίδια λογική δεν ζητάς και απο το μπουρδέλο την άδεια ή τις εξετάσεις των υπαλλήλων.
ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι είναι αρμοδιότητα του κράτους να κάνει τους ελέγχους και στους γιατρούς, και στους δασκάλους και στα μπουρδέλα, και παντού.
Αν λοιπόν το κράτος καταφέρει να μου εγγυηθεί οτι όλες οι πουτάνες στα μπουρδέλα έχουν άδεια και εξετάζονται τακτικά, θα δεχτώ να μη δημοσιεύονται τα πρόσωπα τους.

norton13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
6
Ρε μάγκες, σοβαρά τώρα. Πιστεύετε οτι κακώς δημοσιεύτηκαν οι φωτό;
Δηλαδή αν αύριο μεθαύριο μπω σε κάποιο μπουρδέλο, και δω κάποια απο αυτές, να μην ξέρω να την αποφύγω;
Και μη μου αρχίσετε τις βλακείες για τα παράνομα μπουρδέλα κλπ.
Όταν πας σε ένα γιατρό να σε εξετάσει, του ζητάς το πτυχίο του; ΟΧΙ.
Με την ίδια λογική δεν ζητάς και απο το μπουρδέλο την άδεια ή τις εξετάσεις των υπαλλήλων.
ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι είναι αρμοδιότητα του κράτους να κάνει τους ελέγχους και στους γιατρούς, και στους δασκάλους και στα μπουρδέλα, και παντού.
Αν λοιπόν το κράτος καταφέρει να μου εγγυηθεί οτι όλες οι πουτάνες στα μπουρδέλα έχουν άδεια και εξετάζονται τακτικά, θα δεχτώ να μη δημοσιεύονται τα πρόσωπα τους.
ρε μάγκα σοβαρά...ξανακοίτα λίγο τα άρρωστα αυτά κορίτσια κ πες...είναι δυνατόν να τις πετύχεις σε μπουρδελα/στούντιο?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ρε μάγκα σοβαρά...ξανακοίτα λίγο τα άρρωστα αυτά κορίτσια κ πες...είναι δυνατόν να τις πετύχεις σε μπουρδελα/στούντιο?
Τα αρρωστα ναι οκ......

Η πρωτη ομως ?
Και σε στουντιο δουλεψε και σε απλο μπουρδελακι δουλευε και σαν εσκορτ .......
Και ποσες ακομη υπαρχουν σαν την λεγαμενη ακομη που εχουν εξαφανιστει ......

papalakiss

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Το ότι παραβιάζεται το ιατρικό απόρρητο είναι ξεκάθαρο. Το ότι πρεζάκια κάνουν πιάτσα στην Ομόνοια είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια. Το ότι είναι προεκλογικό πυροτέχνημα η αποκάλυψη κάποιως εξ αυτών είναι δεδομένο. Το ότι τα κοριτσάκια αυτά τα κακόμοιρα η κοινωνία τα κατάντησε εκεί πουθ φτάσανε εννοείται. Το ότι αντί να πιάσουν αυτές και να δείχνουν τις φωτογραφίες τους και στη θέση τους να πιάσουν και να δείξουν τους νταβατζήδες τους και τους εμπόρους ναρκωτικών που τις έκαναν έτσι από τους οποίους οι μισοί είναι αστυνομικοί.... το κράτος αυτό της κατάντιας δεν πρόκειται να το κάνει. Νομίζω καταλαβαίνουμε όλοι μας τι παίζεται....

MAR78

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
θερμα συγχαρητηρια για την συνεχης δημοσιευση των υγειονομικων βομβων.ελπιζω να συνεχιστει η πολυ καλη δουλεια και απο την νεα κυβερνηση.μπραβο στον εισαγγελεα που δεν κωλωνει στις γελοιες ηθικολογιες καποιων και κανει το σωστο για ακομα μια φορα.

norton13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
6
Τα αρρωστα ναι οκ......

Η πρωτη ομως ?
Και σε στουντιο δουλεψε και σε απλο μπουρδελακι δουλευε και σαν εσκορτ .......
Και ποσες ακομη υπαρχουν σαν την λεγαμενη ακομη που εχουν εξαφανιστει ......
έχεις δίκιο για την πρώτη κ ορθά πράξανε...αλλά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να είναι έμπειροι μπουρδελιάρηδες για να καταλάβουν κ να διαχωρίσουν τοξικομανείς που δεν έχουν σχέση με οίκους ανοχής κ να τις βαφτίζουν ιερόδουλες...

LAMB

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
43
Like
75
Πόντοι
10
θερμα συγχαρητηρια για την συνεχης δημοσιευση των υγειονομικων βομβων.ελπιζω να συνεχιστει η πολυ καλη δουλεια και απο την νεα κυβερνηση.μπραβο στον εισαγγελεα που δεν κωλωνει στις γελοιες ηθικολογιες καποιων και κανει το σωστο για ακομα μια φορα.
Το μόνο θετικό από αυτή την ιστορία είναι ότι συνειδητοποιούμε πόσοι φασιστομαλάκες και γλείφτες κυκλοφορούν ανάμεσά μας...

norton13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
6
Το μόνο θετικό από αυτή την ιστορία είναι ότι συνειδητοποιούμε πόσοι φασιστομαλάκες και γλείφτες κυκλοφορούν ανάμεσά μας...
από εδώ λες να φάνηκε?απλά επιβεβαιώθηκε...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.836
Πόντοι
216
Σε αυτό που λες δεν έχεις άδικο, και αν θέλεις τη γνώμη μου, με εξαίρεση την 1η δεν πιστεύω οτι κάποιος θα πλήρωνε για να πάει μαζί τους.
Όμως το μυαλό του κάθε ανθρώπου δεν ξέρεις πως λειτουργεί, οπότε μπορώ να είμαι σίγουρος μόνο για τον εαυτό μου.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Για μια ακόμη μια φορά να υπενθύμισουμε ότι απλά μαζέψαν και φωτογραφισαν τα ζάκια από την ομόνοια που εκδίδονται σε λαθρομετανάστες για την δόση τους, και που κολλήσαν όλες σχεδόν από το βελόνιασμα.
Τα υπόλοιπα είναι χειροκροτητών της κυβέρνησης το λιγότερο.
Από αυριο δε θα πάνε όλα περίπατο γιατί οι τέως υπουργάρες μας θα ασχολούνται με το πως να επιβιώσουν πολιτικά

norton13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
6
τραβάνε που τραβάνε το γολγοθά τους πρέπει να γίνονται κ θέαμα στο κάθε βολεψάκια που ψάχνει την επιβεβαίωση ότι αυτός είναι καλά...

θυμήθηκα ένα "φίλο" που μου έλεγε παλιά πάμε μέχρι ομόνοια να χαζέψουμε τα πρεζάκια?
ένιωθε καλά να τους  βλέπει ταλαιπωρημένους  κ λιώμα την ώρα που αυτός ο χοντρούλης φόραγε το καλοσιδερωμένο πουκαμισάκι της μαμάς...

έτσι κ εδώ μερικόι γουστάρουν τη δημοσίευση των φωτογραφιών κ στοιχείων όχι για τη δημόσια υγεία αλλά για την προσωπική τους επιβεβαίωση...

κανείς δεν πάει με αυτά τα κορίτσια...μόνο άλλοι άρρωστοι κ αλλοδαποί,για αυτούς νοιάζεται το κράτος?θα είχε βρει άλλο τρόπο να το πράξει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom