καθυστερημένη ενημέρωση φίλοι αλλά προσοχή για να μην την πατήσετε!!!!!!!!!!!
την περασμένη Παρασκευή είχα δει διάφορες αγγελίες με call girls και τελικά διάλεξα μία (τρομάρα μου) την Σόνια η οποία διαφημίζεται σε διάφορα site:
όπως θα δείτε στις φώτο είναι μία ξανθιά μουνάρα με βυζάρες προσωπάρα και από πρόγραμμα έχει 100 το απλό + 20 η δεύτερη φορά + 20 το ελεύθερο στοματικό + 30 το πρωκτικό όπως μου είπε και η κυρία που απάντησε στο τηλέφωνο. δηλαδή 170 2 φορές σεξ με ελεύθερο και πρωκτικό.
πάω στο ξενοδοχείο, με παίρνει τηλέφωνο για επιβεβαίωση του ραντεβού και μετά από 40 λεπτά χτυπά η πόρτα.
ανοίγω και
βλέπω μία σίγουρα κοντύτερη από 1,70 που λέει, μελαχρινή!!! , με μέτριο πρόσωπο και με όχι μεγάλο στήθος όπως φαινόταν μέσα από τα ρούχα.
για καλή μου τύχη!!! ζητάει το δωράκι της από την αρχή. της δίνω τα 170 και αφού τα μετράει με ρωτάει γιατί τόσα? της αναφέρω 2 φορές με ελεύθερο και πρωκτικό και μου λέει:
εγώ δεν κάνω πρωκτικό!!!
μα στο τηλέφωνο μου είπε ότι κάνεις και συμφωνήσαμε και την τιμή. ΟΧΙ με τίποτα.
καθώς δεν ήταν η κοπέλα των site και αφού δεν έκανε το πρόγραμμα που ήθελα, της έδωσα ένα 20 και την έδιωξα. πήρα τηλέφωνο και στο γραφείο, με 5 λεπτά καθυστέρηση αφού πήρα πρώτα σε άλλο γραφείο για νέο ραντεβού, και φυσικά δεν απαντούσαν!!!
κάλεσα την Νάνσυ που διαφημίζεται και αυτή σε διάφορα site:
πρόγραμμα το ίδιο με την Σόνια δηλαδή 100 το απλό + 20 η δεύτερη φορά + 20 το ελεύθερο + 30 το πρωκτικό!!!
μάλιστα επειδή την είχα πατήσει με την Σόνια ξαναπήρα τηλέφωνο, αφού έκανε και αυτή η τσατσά επιβεβαίωση, και ρώτησα για το πρωκτικό και πήρα βέβαια θετική απάντηση!!!
μετά από 30 λεπτά ξαναχτυπά η πόρτα αλλά αυτή τη φορά το ΣΟΚ ήταν πολύ μεγαλύτερο.
ανοίγω την πόρτα και μένω μαλάκας :S :S :S μία "θείτσα" στην κυριολεξία σε εμφάνιση, πάνω από 35 χρονών και γενικά κάθε τι άλλο εκτός από την κοπέλα της φωτογραφίας
ζητάει και αυτή το δωράκι της και όπως κράταγα τα λεφτά στα χέρια προσπαθώντας να βρω έστω και κάτι ωραίο πάνω της για να μην πάει χαμένη η βραδυά, μου λέει και αυτή γιατί 170
της λέω 2 φορές με ελεύθερο και πρωκτικό και μου λέει:
εγώ δεν κάνω πρωκτικό!!!
αφού την έβαλα και πήρε τηλέφωνο την τσατσά, μου λέει το κουφό: εγώ δεν κάνω πρωκτικό, αλλά αφού μου είπαν να κάνω, θα κάνω, αλλά θέλω 120 για τα υπόλοιπα και μία φορά + 50 για το πρωκτικό. δηλαδή 170 για 1 φορά!!!
φυσικά την έδιωξα δίνοντάς της 10 για το ταξί τα οποία τα ζήταγε επίμονα!!!
συμπέρασμα:
και η ΣΟΝΙΑ και η ΝΑΝΣΥ δεν έχουν καμία σχέση με τις φωτογραφίες στα site και κυρίως δεν κάνουν και το πρόγραμμα που γράφουν στα site και που συμφώνησα με τα γραφεία τους.
ΜΑΥΡΟ - ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ και στις δύο και στα γραφεία τους!!!!